24 Mart 2011, Perşembe 14:17:16

PEGASUS, BARKOD SİSTEMİNE GEÇTİ

Pegasus Havayolları, Türkiye’de ilk defa barkod ile mobil check-in işlemini başlattı.
  • Arkadaşında dediği gibi insan misafirine ikram ettiği sudan para alırmı ? Misafir anlayışı Öger Türk Tur'un İst.AHL'den ve Anadolu'dan yaptığı uçuşlarda görün... Yolcuların bagaj hakkı 30kg ve yeme içme bedeva...
  • bunda gelen mesaj içinde bir adres linki var onu bilgisayarınıza yazın ve çıktısını alın babalar gibi kullanın cep telefonundan okumasına gerek yok makinaların. rahat edersiniz. bununla beraber internet checkin yaptırdığınızda valiziniz yoksa zaten kontuara gitmenize gerek yok. valiz varsa yine kontuara gideceksiniz. yoksa ali babanın 40 haramilerine binemezsiniz :)
  • Bu iyi bir şey hemen niye kötülüyor ya ada küçümsüyorsunuz ki.Check in e tekrar gitmek isteyen gitsin.Bunuda zamanla öğrenir herkes.
  • Bu "Misafirlerimiz" edebiyatı da sıktı artık.Ne misafiri kardeşim insan misafirine ikram ettiği su dan ( su diyorum,sandöviç vs. demiyorum) bile para alırmı.Şunun adına adam gibi "Yolcularımız" deseniz olmuyor mu yani.
  • Süper, hangi firmadan hizmet alıp bunu başardılar acaba? Evet THY ve Atlas da da bu uygulama var ama Pegasus bu işe çok para harcamadan halletmiştir yine:)
  • Teknoloji bu iste, check-in´e ugramadan hemen kapiya. tebrikler Pegasus
  • Bunu zaten atlasjet bir süredir kullanıyor.
  • Bu işler Böyle yurumez Kimse Anlamaz Barkotlardan Cep Telefonuna mesaj gelse dahai Bizim vatandaşlarımız tekrar Sıraya Girer ve Uçuş Kartını Alır Bu Böyle Geldi Böyle Gider Bunlar Reklam kokan Harektler Hacı
  • Her gönderilen haberi doğru kabul edip yayınlamayın lütfen, bu uygulamayı Atlasjet bir yıl önce hazırlamıştı ancak THY başlamadan havalimanları yeni uygulamaları kabul etmediği için bekletilmişti.Aylar önce THY de aynı uygulamayı başlatmasını takiben Atlasjet'de peşinden projeyi hayata geçirdi. Pegasus düşük teknoloji kullandığı için bu konularda yenilikleri daha geriden takip ediyor ama kendini güzel satmayı iyi biliyor.
  • Cin Ali nin dediği gibi; "Havacılığı onlar başlatmadı ama onların değiştirdiği kesin." Tebrik ediyorum. Bu bir iş modelidir. Ve kar etmek için kurulmuştur. Bunu da yaparken sektöre getirdiği yenikler ile yaptığı yatırımla kesinlikle takdire şayandır.Emeği geçenlere ve fikir sahiplerinin akıllarına sağlık.

Cep telefonundan mobile.flypgs.com mobil sitesine girerek, check-in yapan Pegasus misafirleri, ceplerine gelen barkod ile daha hızlı ve kolayca seyahat ediyor.

Sektöre getirdiği yeniliklerle misafirlerini ekonomik fiyatlara, en güvenli ve en hızlı şekilde uçurmayı hedefleyen Pegasus Hava Yolları, check-in sürecinde zaman kaybını da minimize ediyor.

Türkiye’de yine bir ilke imza atan Pegasus, “Barkod ile Mobil Check-in” uygulamasıyla uçakla seyahat etmeyi tercih edenlere bir kolaylık daha sunuyor.

PEGASUS, BARKOD SİSTEMİNE GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşında dediği gibi insan misafirine ikram ettiği sudan para alırmı ? Misafir anlayışı Öger Türk Tur'un İst.AHL'den ve Anadolu'dan yaptığı uçuşlarda görün... Yolcuların bagaj hakkı 30kg ve yeme içme bedeva...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bunda gelen mesaj içinde bir adres linki var onu bilgisayarınıza yazın ve çıktısını alın babalar gibi kullanın cep telefonundan okumasına gerek yok makinaların. rahat edersiniz. bununla beraber internet checkin yaptırdığınızda valiziniz yoksa zaten kontuara gitmenize gerek yok. valiz varsa yine kontuara gideceksiniz. yoksa ali babanın 40 haramilerine binemezsiniz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu iyi bir şey hemen niye kötülüyor ya ada küçümsüyorsunuz ki.Check in e tekrar gitmek isteyen gitsin.Bunuda zamanla öğrenir herkes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu "Misafirlerimiz" edebiyatı da sıktı artık.Ne misafiri kardeşim insan misafirine ikram ettiği su dan ( su diyorum,sandöviç vs. demiyorum) bile para alırmı.Şunun adına adam gibi "Yolcularımız" deseniz olmuyor mu yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Süper, hangi firmadan hizmet alıp bunu başardılar acaba? Evet THY ve Atlas da da bu uygulama var ama Pegasus bu işe çok para harcamadan halletmiştir yine:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Teknoloji bu iste, check-in´e ugramadan hemen kapiya. tebrikler Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunu zaten atlasjet bir süredir kullanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu işler Böyle yurumez Kimse Anlamaz Barkotlardan Cep Telefonuna mesaj gelse dahai Bizim vatandaşlarımız tekrar Sıraya Girer ve Uçuş Kartını Alır Bu Böyle Geldi Böyle Gider Bunlar Reklam kokan Harektler Hacı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her gönderilen haberi doğru kabul edip yayınlamayın lütfen, bu uygulamayı Atlasjet bir yıl önce hazırlamıştı ancak THY başlamadan havalimanları yeni uygulamaları kabul etmediği için bekletilmişti.Aylar önce THY de aynı uygulamayı başlatmasını takiben Atlasjet'de peşinden projeyi hayata geçirdi. Pegasus düşük teknoloji kullandığı için bu konularda yenilikleri daha geriden takip ediyor ama kendini güzel satmayı iyi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cin Ali nin dediği gibi; "Havacılığı onlar başlatmadı ama onların değiştirdiği kesin." Tebrik ediyorum. Bu bir iş modelidir. Ve kar etmek için kurulmuştur. Bunu da yaparken sektöre getirdiği yenikler ile yaptığı yatırımla kesinlikle takdire şayandır.Emeği geçenlere ve fikir sahiplerinin akıllarına sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000