18 Şubat 2015, Çarşamba 11:10:27

PEGASUS ASIA UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Pegasus Asia, 20 Şubat 2015’ten itibaren gerçekleştireceği, Hindistan’ın başkenti Delhi uçuşları ile uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.

Pegasus Asia, 20 Şubat 2015’ten itibaren gerçekleştireceği, Hindistan’ın başkenti Delhi uçuşları ile uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.

Pegasus Hava Yolları’nın, Kırgız havayolu şirketi Air Manas’la iş ortaklığından doğan Pegasus Asia, uçuş noktalarını ve sefer sayılarını artırarak büyümesine devam ediyor. Pegasus Asia, Bişkek’i; Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Uzak Doğu arasında önemli bir buluşma noktası haline getirerek, Orta Asya’nın uçuş üssü yapma hedefiyle büyümesini sürdürüyor.

Pegasus Asia, uçuş ağına yeni uçuş noktaları ekliyor

2015 yılının ilk uçuş noktasını satışa açan Pegasus Asia,  20 Şubat 2015 tarihinden itibaren Bişkek merkezli uçuş ağına Delhi’yi de ekleyerek tarifeli seferlerine başlıyor. Pazartesi ve Cuma olmak üzere haftanın 2 günü karşılıklı olarak gerçekleştirilecek seferlerle Pegasus Asia misafirleri 149,99 USD’den başlayan fiyatlarla Bişkek’ten Hindistan’a uçabilecek. Pegasus misafirleri de 226.99 USD’den başlayan fiyatlarla İstanbul’dan Bişkek aktarmalı olarak Hindistan’a gidebilecek.

Pegasus Asia’nın 2015 yılında yakın dönemde sivil havacılık izinlerine bağlı olarak uçmayı hedeflediği diğer noktalar arasında Rusya’da Ekterinburg ve Novasibirsk bulunuyor.  Misafirler; Ekterinburg için haftada 2, Novasibirsk için ise haftada 1 sefer olarak gerçekleştirilmesi planlanan uçuşlar ile Bişkek’ten Rusya’nın Moskova ve Krasnoyarsk dışında farklı noktalarına da doğrudan ulaşabilecek. Yeni açılacak hatların yanı sıra Bişkek’ten Moskova uçuşlarını artıran Pegasus Asia, 20 Şubat 2015 tarihinden itibaren Moskova uçuşlarını karşılıklı olarak 99,99 USD’den başlayan fiyatlarla toplam 5 sefere çıkarıyor.

Pegasus Asia, 2015 yılında Urumçi (Çin), Duşanbe, Khdojans ve Taşkent’i de uçuş ağına eklemek için gerekli olan izin başvuruları gerçekleştirdi. Sivil havacılıktan alınan izin süreçleri tamamlandıktan sonra bu noktalara da uçuşlarını gerçekleştirecek olan Pegasus Asia büyümesini sürdürecek.

PEGASUS ASIA UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000