06 Temmuz 2018, Cuma 11:15:02

Pegasus Antalya'yı Erbil ve Beyrut'a bağlıyor

Pegasus Hava Yolları, 17 Temmuz’dan itibaren Antalya-Erbil arasında haftanın 3 günü, 20 Temmuz’dan itibaren ise Antalya ile Lübnan’ın başkenti Beyrut arasında haftanın dört günü karşılıklı seferler düzenleyecek.
  • İnşaallah bir gün ESKİŞEHİRE de uçarsınız bekliyoruz başarınız daim olsun ALLAH kaza bela vermesin
  • 3.uncu havalimani acilinca gorun siz pegasus 2katina cikacak ucuslari pegasus hissesi alsakmi acaba.
  • Pegasusu tebrik ediyorum. Antalya, Ankara, Adana ve İzmir'den ardı ardına açılan yeni rotaları, Amman ve Kiev gibi daha önce açtığı destinasyonlarda sefer sayısı artışı bu illerin ve çevrelerinin ekonomisine ve direkt uçuş nedeniyle yaşam kalitesine katkı veriyor. Pegasus'u bu rotalarda başarılı olmasını ve yenilerini eklemesini dileriz.
  • En karizmatik kaptanlar Pegasus'da,keşke beni uçursa.
  • Lütfen Hatay Antalya direkt uçuş istiyoruz
  • Thy kaptanlara %35 zam yapılacak kesinleşti,Pegasus kaptanları elinde tutmak için %30 ve 2 olan ikramiye 3 yapılacak...

Pegasus Hava Yolları, 17 Temmuz’dan itibaren Antalya-Erbil arasında haftanın 3 günü, 20 Temmuz’dan itibaren ise Antalya ile Lübnan’ın başkenti Beyrut arasında haftanın dört günü karşılıklı seferler düzenleyecek.

Pegasus Hava Yolları, Antalya-Erbil ve Antalya-Beyrut hatlarını uçuş ağına ekledi. Antalya’dan Erbil’e haftada üç gün düzenlenecek karşılıklı seferlerin ilki 17 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Misafirler, Antalya ile Erbil arasında düzenlenecek seferler için biletlerini 149,99 USD’den başlayan fiyatlarla satın alabiliyor.

Antalya’dan Beyrut’a haftanın dört günü düzenlenecek karşılıklı seferlerin ilki ise 20 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Bu seferler için de biletleri 89,99 USD’den başlayan fiyatlarla satın almak mümkün oluyor.

Pegasus’un Erbil-Antalya-Erbil uçuşları Salı, Cuma ve Pazar günleri; Antalya-Beyrut uçuşları ise karşılıklı olarak Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri düzenlenecek.

Pegasus Hava Yolları; Antalya’dan yurt içinde Adana, Ankara, Diyarbakır, Elazığ, İstanbul Sabiha Gökçen, Kayseri, Malatya, Trabzon’a; yurt dışında ise Amman, Amsterdam, Berlin, Beyrut, Cenevre, Düsseldorf, Erbil, Hamburg, Hannover, Kıbrıs-Ercan, Kopenhag, Köln, Leipzig, Münih, Nürnberg, Oslo, Paris-Charles De Gaulle, Stockholm, Stuttgart, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere toplam 30 noktaya direkt seferler düzenliyor.

Pegasus Antalya'yı Erbil ve Beyrut'a bağlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Necati ATICI ~ 6 yıl önce
İnşaallah bir gün ESKİŞEHİRE de uçarsınız bekliyoruz başarınız daim olsun ALLAH kaza bela vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan kus ~ 6 yıl önce
3.uncu havalimani acilinca gorun siz pegasus 2katina cikacak ucuslari pegasus hissesi alsakmi acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya rotaları ~ 6 yıl önce
Pegasusu tebrik ediyorum. Antalya, Ankara, Adana ve İzmir'den ardı ardına açılan yeni rotaları, Amman ve Kiev gibi daha önce açtığı destinasyonlarda sefer sayısı artışı bu illerin ve çevrelerinin ekonomisine ve direkt uçuş nedeniyle yaşam kalitesine katkı veriyor. Pegasus'u bu rotalarda başarılı olmasını ve yenilerini eklemesini dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lady ~ 6 yıl önce
En karizmatik kaptanlar Pegasus'da,keşke beni uçursa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amac ucmaksa ! ~ 6 yıl önce
Sen yeterki iste KAMIL KOC 'tada bircok kaptan var .... Ne olursan ol Gel ...
Ali ~ 6 yıl önce
2 kadefle plot olacak cok insan var))
Ayt hty ~ 6 yıl önce
Lütfen Hatay Antalya direkt uçuş istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cukurova ~ 6 yıl önce
Toplam yolcu sayına bak, ondan sonra sefer iste. Nedir bu ısrarla Hatay sevdası? Sen de biliyorsun en sık uçulan İstanbul frekansınız bile çok az , çoğu Hataylı neredeyse günde İstanbul'a 9 sefer (toplam 18'e yakın) yapılan Adana'yı kullanıyor. Zahmet olmazsa kalk yine günde 3 sefer yapılan Antalya seferi için Adana'dan bin.
Zam ~ 6 yıl önce
Thy kaptanlara %35 zam yapılacak kesinleşti,Pegasus kaptanları elinde tutmak için %30 ve 2 olan ikramiye 3 yapılacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koral ~ 6 yıl önce
o zam ne olur biliyor musun? fly-by
Herkesi cpt yapiyoruz ~ 6 yıl önce
Gereksiz bir yaris ! Bu kadar parayi haketmiyolar ki ! Hele pegasus gibi rezalet bir firma hic haketmiyor .
Açız ~ 6 yıl önce
Kabine maalesef hiçbirşey yok sanırım
Ne bos adamsin ~ 6 yıl önce
..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000