04 Mayıs 2011, Çarşamba 16:57:49

PEGASUS ANNELERİ UÇURUYOR

Pegasus Hava Yolları’dan 8 Mayıs 2011 Anneler Günü’nde bilet alan anneler ve çocukları, 1 Ağustos–31 Ekim 2011 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışında istedikleri noktaya yüzde 30 indirimli uçacak!

Pegasus, Anneler Günü’nü çok özel bir kampanya ile kutluyor. 8 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde gerçekleşecek kampanyaya katılacak Pegasus misafirleri, annelerine çok özel bir destinasyonda, çok özel bir seyahat hediye etme şansını yakalayacak. Pegasus misafirleri ve anneleri, Türkiye’nin görülmeye değer şehirlerinden birine ya da yurt dışındaki büyüleyici ülkelerden birine en uygun fiyatla seyahat edebilecekler.

8 Mayıs Anneler Günü’nde www.flypgs.com internet sitesinden 2 kişilik bilet alacak Pegasus misafirleri, 1 Ağustos-31 Ekim 2011 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışında diledikleri noktaya yüzde 30 indirim ile uçabilecekler.

Pegasus bu yıl annelerine değişik bir hediye vermek isteyenler için alternatif bir kampanya sunuyor. Pegasus’un 20 ülkede 46 noktaya ulaşan destinasyonlarından seçilebilecek bir noktaya anneleri ile birlikte yüzde 30 indirimle seyahat etmek isteyen Pegasus misafirleri; www.flypgs.com internet sitesinden seçtikleri uçuş noktaları ile rezervasyonlarını oluşturduktan sonra ‘Anneler Günü’ butonunu tıklayarak rezervasyonu onayladıklarında, annelerine bu eşsiz hediyeyi sunma imkanına kavuşmuş olacaklar.

PEGASUS ANNELERİ UÇURUYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000