30 Aralık 2016, Cuma 10:02:23

Pegasus 9'uncu A320neo'sunu da teslim aldı

Pegasus Havayolları, 2012 yılında siparişini verdiği A30neo serisi uçakların 9'uncusunu da teslim aldı.
  • Güzel uçak alıyorsun ileriye yönelik hedeflerin var belliki... pegasusta çalışmaya gelen arkadaşlarımın daha dogrusu çıkarılan arkadaşlarımında çalışırken ileriye yönelik hedefleri vardı pegasusunki kadar büyük olmasa bile kendimizce hedefimiz vardı sayende pegasus o kadar adamı çıkarttın ki hedef denen bişi bırakmadın bizde en azından bende bunların üstüne yaptıklarını bilen biliyor zaten senin karşına SENDİKA ile durmak lazım ki gör o zaman gününü.
  • Şu andaki tek dert uçağın ismi zaten!!
  • Hayrkı olsun
  • Hem Pegasus' a hem de Türk Havacılığına hayırlı olmasını dileriz. Emniyetli uçuşlar olsun.
  • Araplara Şirketi satacam fiyatı artsın diye 320 siparişlerini verdi.Sonrada ülkede olaylar olunca satamadı ama 320 ile 737 aynı anda filosuna sokan şirket zarar etmeye mahkumdur.320 alarak şirketi satabilseydi kar edecekti, ama bu şekilde işleterek kendi ayağına sıktı pegasus.320 pişmanlıktır..En önce piyasaya giren Atlasjet patronu bile en baştan 737 ile başlasak pegasus gibi büyürdük 20 uçakta kalmazdık itirafını yapmıştır.
  • Uçaklar gelse ne olucak uçak altı adammi kaldı
  • Pegasus'un Ercan base ekiplerinin A320 tip egitimi yok, dolayisiyla KKTC ucuslarinda A320'ler kullanilamiyor. Biz de bu yeni ucaklarla ucmak istiyoruz. 737'lere mahkum kaldik..
  • ALLAHTAN tum ucaklarimiza kazasiz belasiz ucuslar diliyorum. Vatana Millete Hayirli Olsun. Bende kizimin isminin yeni ucagimiza verilmesini cani gonulden istiyorum. DERYA BAYIN INSALLAH Dilegim yerine gelir. Tum PEGASUS Yonetimine ve Calisanlarina Saglik Mutluluk ve Bol kazanc versin. YENI YILINIZ MUTLU OLSUN. Kizimin Ucaginda gorusmek dilegiyle. Pegasus 9'uncu A320neo'sunu da teslim aldı Pegasus Havayolları, 2012 yılında siparişini verdiği A30neo serisi uçakların 9'uncusunu da teslim aldı. www.airporthaber.com
  • YATACAK BIR UCAK DAHA, SAW YATAN PEGASUS UCAKLARINDAN GECILMIYOR
  • Ejderya koyalim

Pegasus Havayolları, 2012 yılında siparişini verdiği A30neo serisi uçakların 9'uncusunu da teslim aldı.

PC90 sefer sayısı ile dün Airbus'ın Fransa'nın Toulouse kentindeki tesislerinden havalanan TC-NBH kuyruk tescilli uçak, akşam saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na teker koydu.  TC-NBH tescilli Airbus A320neo, Pegasus Havayolları'nın bu tipteki 9'uncu uçağı oldu. 

Öte yandan Pegasus Havayolları bu uçakla birlikte iki haftalık sürede 4 adet A320neo'yu filosuna katmış oldu. 16 Aralık'ta TC-NBG, 23 Aralık'ta ise TC-NBE ve TC-NBI uçaklarını teslim almıştı.

AirportHaber

Pegasus 9'uncu A320neo'sunu da teslim aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

AHMET ÇALIŞ ~ 7 yıl önce
Güzel uçak alıyorsun ileriye yönelik hedeflerin var belliki... pegasusta çalışmaya gelen arkadaşlarımın daha dogrusu çıkarılan arkadaşlarımında çalışırken ileriye yönelik hedefleri vardı pegasusunki kadar büyük olmasa bile kendimizce hedefimiz vardı sayende pegasus o kadar adamı çıkarttın ki hedef denen bişi bırakmadın bizde en azından bende bunların üstüne yaptıklarını bilen biliyor zaten senin karşına SENDİKA ile durmak lazım ki gör o zaman gününü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Şu andaki tek dert uçağın ismi zaten!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 7 yıl önce
Hayrkı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 7 yıl önce
Hem Pegasus' a hem de Türk Havacılığına hayırlı olmasını dileriz. Emniyetli uçuşlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 şirket batırır ~ 7 yıl önce
Araplara Şirketi satacam fiyatı artsın diye 320 siparişlerini verdi.Sonrada ülkede olaylar olunca satamadı ama 320 ile 737 aynı anda filosuna sokan şirket zarar etmeye mahkumdur.320 alarak şirketi satabilseydi kar edecekti, ama bu şekilde işleterek kendi ayağına sıktı pegasus.320 pişmanlıktır..En önce piyasaya giren Atlasjet patronu bile en baştan 737 ile başlasak pegasus gibi büyürdük 20 uçakta kalmazdık itirafını yapmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gel ~ 7 yıl önce
Yarin CEO olarak ise basla!
Gel, diyen kardeş ~ 7 yıl önce
Doğruya da, DOĞRU demek lazım.
gel diyen kardeşe ~ 7 yıl önce
kardeş sen de elinde tuzlukla koşmaya pek bir heveslisin anlaşılan...
A320capt ~ 7 yıl önce
cahille münakaşaya girilmez :) ama ... A320'nin neden şirket batırdığını açıklayabiliyorsan, git tez yaz. Bunlar bir türlü bitmedi bu haber sitesinde, gider bir iki forumda bir şey okur, gelir burda yorum yazmaya uğraşır gariplerim.
Mustafa alskn ~ 7 yıl önce
Uçaklar gelse ne olucak uçak altı adammi kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHMET ÇALIŞ ~ 7 yıl önce
Dogru dion Mustafa
KKTC ~ 7 yıl önce
Pegasus'un Ercan base ekiplerinin A320 tip egitimi yok, dolayisiyla KKTC ucuslarinda A320'ler kullanilamiyor. Biz de bu yeni ucaklarla ucmak istiyoruz. 737'lere mahkum kaldik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turker BAYIN ~ 7 yıl önce
ALLAHTAN tum ucaklarimiza kazasiz belasiz ucuslar diliyorum. Vatana Millete Hayirli Olsun. Bende kizimin isminin yeni ucagimiza verilmesini cani gonulden istiyorum. DERYA BAYIN INSALLAH Dilegim yerine gelir. Tum PEGASUS Yonetimine ve Calisanlarina Saglik Mutluluk ve Bol kazanc versin. YENI YILINIZ MUTLU OLSUN. Kizimin Ucaginda gorusmek dilegiyle. Pegasus 9'uncu A320neo'sunu da teslim aldı Pegasus Havayolları, 2012 yılında siparişini verdiği A30neo serisi uçakların 9'uncusunu da teslim aldı. www.airporthaber.com

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YATACAK ~ 7 yıl önce
YATACAK BIR UCAK DAHA, SAW YATAN PEGASUS UCAKLARINDAN GECILMIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derya var ~ 7 yıl önce
Ejderya koyalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000