02 Mart 2016, Çarşamba 09:25:59

Pegasus 5 adet Boeing 737-800 NG alacak

Pegasus, Boeing firmasından 505 milyon dolar değerinde beş adet yeni B737-800 NG tipi uçak almak için görüşmelere başlandığını duyurdu.
  • otobüsleri geçtiniz
  • Eh ne oldu yüzlerce airbus siparişi? öyle laflarla ortalığa çıkıyorlar, arkası boş!
  • Cok lazimdi ya maasimizdan kesersiniz artik heralde klasik herkezden kesilen 00 liralar gibi kese kese bizim emegimizden cala cala ucakta alirsin karda edersin,sonuc ? Anilarinla mi anilcaksin yoksaa .....
  • Ekiplere gene bi zam yok kaptanlara zam ucak al ee sonra ? Dier personele neden zam yok bunlar bu kadar mutsuz ve yapilmasi gereklen ? Soyle diyim sen personeline bakmazssan ne ucagina bakar ne doru duzgun isini yapar nede guler gelliip gider acil durum fln olursada duraktan adam toplarsiniz, aldiginiz elemanlar yeniler ici bos acil durumda ben kendimi bunlara emanet edemem diyen kontrol kabin amiri var,burda yapicaginiz susun diye biraz maas arttrimi neden yapilmiyor 5 seneden beri asgari ucret zam alirsa bizde aliyoruz yoksa yok,bu daha ne kadar boyle gidicek ? ALİ SABANCİ nedenneden neden ? Herseye bu kadar yatirim yaparken elinde olan personeline neden yapmazssin
  • ilyushin yerine boeing ya da airbus alman saçmalık. bunlara bineceğime ata binerim. ama uçanına değil!!
  • Boeing 737 NG'lerde suan 45% civari indirim veriyor, PGSnin Sahibinin Cin Ali oldugunu düsünürsek baya karli is yapmis, tebrikler.. Cin Ali Isini bilir
  • akıllı olan Boeing yerine a 320 a 321 e yönelir.
  • Havalandırmaya kimyasal eklenmiş gibi, tüm katlar arka kapıdan bahçeye çıktı. Fena kokuyor..
  • Birde yeni mezun tecrubesiz teknisyen alsaaa...
  • Geçende haber vardı sunexpress 50 adet bu NG lerden sipariş verdi toplam beden 4 milyar 750USD diye, orada birim başı 55milyon USD olan uçak burada 2 katı fiyat. Bu haberlerin hepsi toplumda algı yanıltması yaratmak için. Bu adamlar bu fiyatlardan uçak alsalar yarın dükkanı kapatıp gitmeleri lazım. Sanırım bu NG lerin maksimum fiyatı 30-35 milyonUSD dir.

Pegasus, Boeing firmasından 505 milyon dolar değerinde beş adet yeni B737-800 NG tipi uçak almak için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Pegasus'tan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Yönetim Kurulumuz Boeing firmasından beş adet yeni B737-800 NG tipi uçak alımına yönelik olarak Boeing ile satın alma sözleşme görüşmelerine başlanmasına karar vermiştir. Sipariş konusu uçakların 2017 yılında teslimi öngörülmekte olup, bu sipariş kapsamındaki yatırım harcamalarının teslimat tarihlerindeki tahmini liste fiyatları (fiyat ve ödeme koşulları hariç tutulmakla birlikte tahmini fiyat artışı ve uçak konfigürasyonundan kaynaklanan uyarlamalar göz önüne alınarak) baz alındığında yaklaşık 505 milyon Amerikan Dolarına karşılık gelmektedir.

Pegasus 5 adet Boeing 737-800 NG alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

mico ~ 8 yıl önce
otobüsleri geçtiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 8 yıl önce
Eh ne oldu yüzlerce airbus siparişi? öyle laflarla ortalığa çıkıyorlar, arkası boş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahahah ~ 8 yıl önce
100 siparişi biliyorsun ama ne zaman geleceğini bilmiyorsun. Aklın sıra da dalga geçiyorsun ama asıl acınacak haline gülüyorsun. 100 uçağın aynı anda geldiği nerede görülmüş? Hahaha... :)
Haaahhh ~ 8 yıl önce
Cok lazimdi ya maasimizdan kesersiniz artik heralde klasik herkezden kesilen 00 liralar gibi kese kese bizim emegimizden cala cala ucakta alirsin karda edersin,sonuc ? Anilarinla mi anilcaksin yoksaa .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ? ~ 8 yıl önce
Ekiplere gene bi zam yok kaptanlara zam ucak al ee sonra ? Dier personele neden zam yok bunlar bu kadar mutsuz ve yapilmasi gereklen ? Soyle diyim sen personeline bakmazssan ne ucagina bakar ne doru duzgun isini yapar nede guler gelliip gider acil durum fln olursada duraktan adam toplarsiniz, aldiginiz elemanlar yeniler ici bos acil durumda ben kendimi bunlara emanet edemem diyen kontrol kabin amiri var,burda yapicaginiz susun diye biraz maas arttrimi neden yapilmiyor 5 seneden beri asgari ucret zam alirsa bizde aliyoruz yoksa yok,bu daha ne kadar boyle gidicek ? ALİ SABANCİ nedenneden neden ? Herseye bu kadar yatirim yaparken elinde olan personeline neden yapmazssin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilyushin ~ 8 yıl önce
ilyushin yerine boeing ya da airbus alman saçmalık. bunlara bineceğime ata binerim. ama uçanına değil!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 8 yıl önce
Boeing 737 NG'lerde suan 45% civari indirim veriyor, PGSnin Sahibinin Cin Ali oldugunu düsünürsek baya karli is yapmis, tebrikler.. Cin Ali Isini bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEMEN ALALIM ~ 8 yıl önce
YANİ 100 M. $'LIK UÇAĞI 55 MİLYONA MI VERİYOR?
Mesut ~ 8 yıl önce
Boeing ve Airbus 45-70% arasi indirim gayet normal, birim fiyat'tan almaya kalksan Leasing disinda ucak'i zor görürüsün.. Bombardier C-Series icin indirimi 15% civari tutunca Siparis alamadi, onlarda suan 40% civarlarina ciktilar.. Ki Boeing Üretimini durdurdugu B737-700 icin United'a 72% indirim uyguladi..
qqxz ~ 8 yıl önce
akıllı olan Boeing yerine a 320 a 321 e yönelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY GM de havalandırmadan dolayı tahliye ~ 8 yıl önce
Havalandırmaya kimyasal eklenmiş gibi, tüm katlar arka kapıdan bahçeye çıktı. Fena kokuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAİLE ALINAN ~ 8 yıl önce
Habere bak yoruma bak. ZIRVA bir yorum
Teknik ~ 8 yıl önce
Birde yeni mezun tecrubesiz teknisyen alsaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zz ~ 8 yıl önce
aldı zaten (:
Tk ~ 8 yıl önce
Ilan var miydi
Sallama çay ~ 8 yıl önce
Geçende haber vardı sunexpress 50 adet bu NG lerden sipariş verdi toplam beden 4 milyar 750USD diye, orada birim başı 55milyon USD olan uçak burada 2 katı fiyat. Bu haberlerin hepsi toplumda algı yanıltması yaratmak için. Bu adamlar bu fiyatlardan uçak alsalar yarın dükkanı kapatıp gitmeleri lazım. Sanırım bu NG lerin maksimum fiyatı 30-35 milyonUSD dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 8 yıl önce
Senin verdiğin fiyata göre birim bedel 95 m. $....55 değil,böl istersen 4.750/50=95....Toptan alımlarda iskonto uygulanır.New Generation'lar eski tiplere göre biraz pahalı.....Hadi çayını iç,afiyet olsun.
Matematik ~ 8 yıl önce
Hesap makinesi kullan, 50 uçak 4750 ise bir uçak 95 eder.
bir bilen ~ 8 yıl önce
Hadi size iyilik yapayım, onlara maliyeti 38-42M usd aralığı. Liste fiyatı mevzu, sizin AVM lerde maruz kaldığınız indirim furyası gibidir, gerçek fiyat değildir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000