15 Ekim 2013, Salı 10:55:20

PEGASUS 4 YENİ İÇ HAT NOKTASI AÇIYOR

Pegasus Hava Yolları, yeni noktalarla uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. İşte Pegasus'un yeni uçuş noktaları...
  • Bursa- adana bursa erzurum, bursa trabzon mutlaka olmakı kesin tutar
  • Erzurum samsun Erzurum izmir Erzurum Adana Erzurum Bursa Erzurum Antalya ... Bu hatlar mutlaka gerekli . Aktarma yapmaktan bıktık ...
  • Sayın pegasus yetkilileri erzurum adana haftada 1 defa bile olsa sefer koysaniz gerçekten duaciniz olacağız...
  • Erzurumlu nerdesiiiinnnn
  • Edremit-Istanbul akar :)
  • SAYIN PEGASUS YETKİLİLERİ; ŞIRNAK UÇUŞLARI İÇİN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.ANCAK LÜTFEN G.S.A HİZMETLERİNİ D.BAKIR VE MARDİNDE TEKELİNE ALMIŞ OLAN ZZ TURİZM VEYA BİMAŞ TURİZM E VERMEYİN..VERİLECEKSE BU HİZMET VE YETKİLER ŞIRNAK TAKİ BİR ŞİRKETE VERİLSİN..ORADAKİLER ORAYA DAHA ÇOK HAKİM OLUR YERİNDEN HİZMET VERİLİR..MERKEZ İLE ŞAHSİ İLİŞKİLERİNİ KULLANIP BAZI KİŞİLER HERYERE HAKİM OLMASINLAR..LÜTFEN..
  • Yıllardır burada kaile alınmayan rumuzu ile yamaktydım artık dualarım kabul oldu kaile alınmayandan kaile alınan oldum. teşekkürşer ali sabancı ve pegasus.nihayet geçte olsa tekrardan uçmaya başladınız. ALLAH razı olsun.
  • Erzurum hattının açılmasını çok isteyen bir arkadaşımız vardı bir kaç yıl önce buralarda . Çok sevinmiş olmalı :) İyi uçuşlar.
  • 13.10.2013 tarihinde 09.35 ayt.-saw ucusu 2.5 saat gecikmeli yapidi ve bir allahin kulundan aciklama gelmedi.yolcular haklarini maalesef bilmiyorlar.herkez hakkini arasin ve tazminatini alsin.
  • Erzurum a simdiye kadar ucmamalari büyük hataydi zaten!! iyi olmus acilmasi Erzurum gerekiyordu mutlaka!!

Yeni noktalarla uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, Aralık ayından itibaren Balıkesir/ Edremit, Şırnak’a; Ocak 2014’ten itibaren ise Erzurum ve Mardin’e uçmaya başlıyor. Yeni satışa açılan dört iç hat ile Pegasus Hava Yolları’nın uçuş ağı yurt içinde 31, yurtdışında 45 olmak üzere toplam 76 noktaya ulaşıyor.

Pegasus, 16 Aralık’tan itibaren Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü Sabiha Gökçen’den Balıkesir/ Edremit’e ve Edremit’ten İstanbul Sabiha Gökçen’e karşılıklı seferlerle uçacak.

Şirketin, Şırnak uçuşları ise 17 Aralık tarihinden itibaren başlıyor. Pegasus; Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın üç günü karşılıklı seferlerle Şırnak’tan İstanbul Sabiha Gökçen’e ve İstanbul Sabiha Gökçen’den Şırnak’a uçuracak.

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Erzurum arasında düzenlenecek seferler ise 20 Ocak 2014’ten itibaren haftanın her günü gerçekleştirilecek.

İSTANBUL-MARDİN SEFERLERİ DE BAŞLIYOR

2006 yılından bu yana İzmir’den Mardin’e seferler düzenleyen Pegasus, İstanbul-Mardin seferlerine başlıyor. Pegasus misafirleri, 21 Ocak 2014’ten itibaren Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü İstanbul Sabiha Gökçen’den Mardin’e ve Mardin’den İstanbul Sabiha Gökçen’e 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecek. 

PEGASUS 4 YENİ İÇ HAT NOKTASI AÇIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Sinan ~ 10 yıl önce
Bursa- adana bursa erzurum, bursa trabzon mutlaka olmakı kesin tutar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ! ~ 10 yıl önce
Erzurum samsun Erzurum izmir Erzurum Adana Erzurum Bursa Erzurum Antalya ... Bu hatlar mutlaka gerekli . Aktarma yapmaktan bıktık ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mersinli ~ 10 yıl önce
Sayın pegasus yetkilileri erzurum adana haftada 1 defa bile olsa sefer koysaniz gerçekten duaciniz olacağız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERZURUMLU ~ 10 yıl önce
Erzurumlu nerdesiiiinnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edremit ~ 10 yıl önce
Edremit-Istanbul akar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS YETKİLİLERİNE ~ 10 yıl önce
SAYIN PEGASUS YETKİLİLERİ; ŞIRNAK UÇUŞLARI İÇİN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.ANCAK LÜTFEN G.S.A HİZMETLERİNİ D.BAKIR VE MARDİNDE TEKELİNE ALMIŞ OLAN ZZ TURİZM VEYA BİMAŞ TURİZM E VERMEYİN..VERİLECEKSE BU HİZMET VE YETKİLER ŞIRNAK TAKİ BİR ŞİRKETE VERİLSİN..ORADAKİLER ORAYA DAHA ÇOK HAKİM OLUR YERİNDEN HİZMET VERİLİR..MERKEZ İLE ŞAHSİ İLİŞKİLERİNİ KULLANIP BAZI KİŞİLER HERYERE HAKİM OLMASINLAR..LÜTFEN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAİLE ALINAN ~ 10 yıl önce
Yıllardır burada kaile alınmayan rumuzu ile yamaktydım artık dualarım kabul oldu kaile alınmayandan kaile alınan oldum. teşekkürşer ali sabancı ve pegasus.nihayet geçte olsa tekrardan uçmaya başladınız. ALLAH razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thrust ~ 10 yıl önce
Erzurum hattının açılmasını çok isteyen bir arkadaşımız vardı bir kaç yıl önce buralarda . Çok sevinmiş olmalı :) İyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
13.10.2013 tarihinde 09.35 ayt.-saw ucusu 2.5 saat gecikmeli yapidi ve bir allahin kulundan aciklama gelmedi.yolcular haklarini maalesef bilmiyorlar.herkez hakkini arasin ve tazminatini alsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Erzurum a simdiye kadar ucmamalari büyük hataydi zaten!! iyi olmus acilmasi Erzurum gerekiyordu mutlaka!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaile alınan ~ 10 yıl önce
katılıyorum sizlere. yalnız 3 kişi olumsuz işaretlemiş. sizlere ne oluyor uçsun insanlar yararlansın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000