09 Aralık 2009, Çarşamba 10:14:50

Pegasus 19,99 Avro'ya uçuracak

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açılan yeni terminalle misafirlerine 2005 yılından bu yana sunduğu dinamik hizmeti devam ettiren Pegasus, yeni kampanyası ile yurtdışına 19.99 Euro’ya uçma fırsatı sunuyor.
  • Ben pegasusla dün ADB-SAW uçtum,hemde 9,90 lık biletle hiçbir sorun yaşamadım.
  • artik iyice inanmaya basladim ki pegasusun elemanlari isini yaprken ayrica yalamalik ve yalakalik ucreti de aliyor olmalilar . Cin carpiginin ucretli yalakalari sizler bu ulkede kac tane ozel havayolu batti iyi biliriniz , biraz geriye bakin anlarsiniz , onlarinda sizin gibi kadrolu yalakalari cok hizli sekilde sirketleri batirdilar Ucan yolcularin gorusleri onemli sizlerin degil .Bu hizla devam ederseniz 3-4 yila kalmaz patronun babadan kalan sermaye yi yukler gider bu alemden
  • BEN PEGASUS TEKNIK PERSONELIYIM.SADECE TEK SEY SOYLUYORUM;SAGOL PEGASUSUM,ALLAH ZEVAL VERMESIN.ZENGIN OLMAMIZ MUMKUN DEGIL,HIC DEGILSE COK SUKUR DURUMUMUZ IYI.COK HARIKA,SUPER DEGIL.AMA SUKUR OLSUN.EKMEGINI YIYORUZ.ELBET BU CAN SIPARANE CALISMAMIZ BOSA GITMIYECEK.ELBETTE BIR GUN COK DAHA IYI OLACAGIZ.SANA GUVENIM SONSUZ PATRONUM.SENDE BIZI YARI YOLDA BIZIM SENI BIRAKMADIGIMIZ GIBI BIRAKMIYACAGINA INANIYORUM.SANA INANIYORUZ,GUVENIYORUZ!!!YOLA DEVAM SONUNA KADAR BIRLIK,BERABERLIKLE,SEVGIYLE,GUZELLIKLE.YOLA DEVAM...SENI COK SEVIYORUM PATRONUM.
  • bir kere binip ayağı alışacağını zannediyorlar.halbuki bir binen bir daha binmemeye tövbe ediyor.zaten uçak biletleride o kadar ucuza gelmiyor yine aynı hesaba geliyor.ve daha kötü hizmet almış oluyorsın..
  • Bu tip haberlere yorum yaptığını sanan karalamacıları zaten kim sallıyor ki? Bunları gerçek hayatta da kimse sallamadıkları için sanal ortamda kendi kendilerine olan öfkelerini kusuyorlar. Ciddiye almaya bile değmez.
  • arkadaşlar pegasus ta çalıştığım için biliyorum, 19.99 herşey dahil fiyat. kasım sonunda da 9.99 tl lik kampanya vardı. 9.99 ödeyerek bilet alabiliyordunuz. Ekstra vergi yada hizmet ücreti olmadan.
  • Valla Ali bey bu isi biliyor.. THY de servis ucreti aliyor, o da rezervasyon ucreti aliyor.. 2-3 saatlik ucusta verdigi yemegi yemeyiver ama daha ucuza uc.. Dunyada kriz var, bizim millet hala ihtisam, bedava derdinde.. Valla ben Besiktas'ta oturuyorum, Havas sayesinde cok cok daha ucuza ucuyorum ..
  • arkadaşım adam reklamını yapıyo ister gider ister gitmezsin. sadece ali sabancı mı vergileri katmadan ücreti söylüyor. birçok yerde böyledir bu. reklam mantığı. tv de gördüğün reklamlarda alttan hızlıca geçen küçük yazılar buna en büyük örnek. ayrıca çalışanlarına niye sabır diliyosun. çalışanlar paranın geri kalan tarafını kendi ceplerinden karşılamıyorlar ya. bence gayet güzel bir fırsat. ayrıca normal haberlerde doğru düzgün yorum yokken pegasus söz konusu olunca bu kadar ilgisiz yorum yapılmasını da rahatsız edici buluyorum. çoğu insan pegasus sayesinde uçak yolculuğuyla tanıştı. ayrıca bunları tartışma ortamı olsun diye yazmıyorum. sadece fikirlerimi beyan ediyorum. bundan sonra gelecek mesajlarında o şekilde olmasını rica ederim.
  • Rezervasyonu bir deneyin ve neticeyi görün.Yolculuk evin kapisinda baslar ve eve dönüsle biter.2.si vergiler evetde servis ve hizmmet ücreti neden asil ücret disinda gösteriliyor.Ücretler maliyete göre hesaplandigina göre,böyle aladatmaca reklamlar hicbir ucak sirketine ve kuruma yakismaz.Yolcu bileti alacagi zamanda NET ÜCRETI BILMELIDIR.Kasapda nasil etin kismina göre kilo fiati belli ise seyyahatde de ayni var iken sözüm ona ucuz adi altinda en pahali bileti satmaktalar.Servis hizmetini kisarak veya tamamen kaldirarak.Buda seyyahatin bir degerini ortadan kaldirmaktir.
  • yakında bedava diye bağırcak galiba pegasus.. calısanlarına sabırlar

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Ali Sabancı'nın yaptığı Pegasus, misafirlerini yurtdışı uçuşlarında da ekonomik fiyatlarla uçurmaya devam ediyor. Pegasus, yeni kampanyası kapsamında 10,11,12 ve 13 Aralık tarihlerinde biletini alan misafirlerine Avrupa’ya tam 19.99 Euro’ya uçma fırsatı sunuyor. Mart sonuna kadar yapılacak Türkiye çıkışlı, yurtdışı tek yön seyahatlerde geçerli olacak kampanya ile Pegasus tek yön bilet ücretini 19.99 Euro olarak misafirlerine sunuyor.

Misafirlerine her zaman en ekonomik uçuş fırsatlarını sunan Pegasus Havayolları, Amsterdam,  Atina, Berlin, Brüksel, Basel-Mulhouse, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Londra, Münih, Stuttgart ve Zürih’e Türkiye çıkışlı direkt uçuşlarda geçerli olacak 19.99 Euro’luk kampanyası için biletlerini erkenden alan, ekonomik seyahat etme fırsatını yakalıyor.

Pegasus 19,99 Avro'ya uçuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben pegasusla dün ADB-SAW uçtum,hemde 9,90 lık biletle hiçbir sorun yaşamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
artik iyice inanmaya basladim ki pegasusun elemanlari isini yaprken ayrica yalamalik ve yalakalik ucreti de aliyor olmalilar . Cin carpiginin ucretli yalakalari sizler bu ulkede kac tane ozel havayolu batti iyi biliriniz , biraz geriye bakin anlarsiniz , onlarinda sizin gibi kadrolu yalakalari cok hizli sekilde sirketleri batirdilar Ucan yolcularin gorusleri onemli sizlerin degil .Bu hizla devam ederseniz 3-4 yila kalmaz patronun babadan kalan sermaye yi yukler gider bu alemden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BEN PEGASUS TEKNIK PERSONELIYIM.SADECE TEK SEY SOYLUYORUM;SAGOL PEGASUSUM,ALLAH ZEVAL VERMESIN.ZENGIN OLMAMIZ MUMKUN DEGIL,HIC DEGILSE COK SUKUR DURUMUMUZ IYI.COK HARIKA,SUPER DEGIL.AMA SUKUR OLSUN.EKMEGINI YIYORUZ.ELBET BU CAN SIPARANE CALISMAMIZ BOSA GITMIYECEK.ELBETTE BIR GUN COK DAHA IYI OLACAGIZ.SANA GUVENIM SONSUZ PATRONUM.SENDE BIZI YARI YOLDA BIZIM SENI BIRAKMADIGIMIZ GIBI BIRAKMIYACAGINA INANIYORUM.SANA INANIYORUZ,GUVENIYORUZ!!!YOLA DEVAM SONUNA KADAR BIRLIK,BERABERLIKLE,SEVGIYLE,GUZELLIKLE.YOLA DEVAM...SENI COK SEVIYORUM PATRONUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir kere binip ayağı alışacağını zannediyorlar.halbuki bir binen bir daha binmemeye tövbe ediyor.zaten uçak biletleride o kadar ucuza gelmiyor yine aynı hesaba geliyor.ve daha kötü hizmet almış oluyorsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tip haberlere yorum yaptığını sanan karalamacıları zaten kim sallıyor ki? Bunları gerçek hayatta da kimse sallamadıkları için sanal ortamda kendi kendilerine olan öfkelerini kusuyorlar. Ciddiye almaya bile değmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar pegasus ta çalıştığım için biliyorum, 19.99 herşey dahil fiyat. kasım sonunda da 9.99 tl lik kampanya vardı. 9.99 ödeyerek bilet alabiliyordunuz. Ekstra vergi yada hizmet ücreti olmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Valla Ali bey bu isi biliyor.. THY de servis ucreti aliyor, o da rezervasyon ucreti aliyor.. 2-3 saatlik ucusta verdigi yemegi yemeyiver ama daha ucuza uc.. Dunyada kriz var, bizim millet hala ihtisam, bedava derdinde.. Valla ben Besiktas'ta oturuyorum, Havas sayesinde cok cok daha ucuza ucuyorum ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım adam reklamını yapıyo ister gider ister gitmezsin. sadece ali sabancı mı vergileri katmadan ücreti söylüyor. birçok yerde böyledir bu. reklam mantığı. tv de gördüğün reklamlarda alttan hızlıca geçen küçük yazılar buna en büyük örnek. ayrıca çalışanlarına niye sabır diliyosun. çalışanlar paranın geri kalan tarafını kendi ceplerinden karşılamıyorlar ya. bence gayet güzel bir fırsat. ayrıca normal haberlerde doğru düzgün yorum yokken pegasus söz konusu olunca bu kadar ilgisiz yorum yapılmasını da rahatsız edici buluyorum. çoğu insan pegasus sayesinde uçak yolculuğuyla tanıştı. ayrıca bunları tartışma ortamı olsun diye yazmıyorum. sadece fikirlerimi beyan ediyorum. bundan sonra gelecek mesajlarında o şekilde olmasını rica ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rezervasyonu bir deneyin ve neticeyi görün.Yolculuk evin kapisinda baslar ve eve dönüsle biter.2.si vergiler evetde servis ve hizmmet ücreti neden asil ücret disinda gösteriliyor.Ücretler maliyete göre hesaplandigina göre,böyle aladatmaca reklamlar hicbir ucak sirketine ve kuruma yakismaz.Yolcu bileti alacagi zamanda NET ÜCRETI BILMELIDIR.Kasapda nasil etin kismina göre kilo fiati belli ise seyyahatde de ayni var iken sözüm ona ucuz adi altinda en pahali bileti satmaktalar.Servis hizmetini kisarak veya tamamen kaldirarak.Buda seyyahatin bir degerini ortadan kaldirmaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yakında bedava diye bağırcak galiba pegasus.. calısanlarına sabırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000