10 Eylül 2009, Perşembe 09:32:32

PEGASUS 10 MİLYON 999 BİN TL PEŞİNDE

Dün İstanbul’da her yeri perişan eden sel felaketi havayolu şirketlerinden de Pegasus Havayolları’nı vurmuştu. Sel felaketi 9 Eylül 2009 gününü gösterirken Pegasus Havayolları’nda bu tarihte yeni bir kampanyanın başladığını gördük.
  • vay ki , vay cin carpigi ali ye helal olsun .Amac sadece reklam olsun . Olsuuun baba parasiyle reklam guzel olsunnn.uc bocegim uc, uc . Sana kalan miras bitene kadar uc. sermaye kediye yuklenen kadar uc , .Cok a kalmaz ,bes -alti yil sonra etrafinda kimse kalmaz
  • uçmak isteyen Rize havayolları ile uçabilir,uçmak istiyorum yaz 5353 gönder hemen seni uçursunlar...
  • pegasus megasus emniyetle ve ucuz uçar
  • BIRAKIN BU PEGASUSU MEGASUSU ARKADAŞLAR; THY İLE UÇUN THY !
  • Fly Pegasus tekrar erzurum ankara ve istanbul uçuşuna başlamalı
  • Tamam, 109.99 TL'ye gittim de; kaç TL'ye döneceğim? 609.99 TL'ye olmasın?
  • Pegasus Airlines rezervasyon sistemi yaklaşık 1 saat önce tekrar online oldu.Rezervasyonlarınızı web sitesinden ,acentelerden ,4440737 nolu çağrı merkezinden veya havalimanı ofislerinden yapabilirsiniz.İlgilenenlere önemle duyurulur
  • kampanya tarihleri son anda belirlenmez, ön çalışma gerektiren uzun bir süreçtir. sel olduğu güne kampanya başlangıcı denk geldi sadece. tv, radyo, basın ve outdoor çalışmalrı 08 eylülde tamamlanmıştı pegasus'un kontrol edeeyeceği 'sel' yüzünden, nedir bu yüklenme ben anlayamıyoırum. ve site yeniden çalışmaya başladı. sitede hizmet veren diğer diller de incelendiğinde bu kampanyanın aynı zamanda avrupdan türkiyeye doğru olduğu da görülecektir.
  • ayrıca site çalışmaya başladı
  • Bir de sitedeki rezervasyon sistemi çalışsa... 10 dakikaya bir bakıyorum ama daha tık yok.

Erken rezervasyon sayesinde milyonlarca TL kazandıracak olan bu kampanya 10 gün sürecek. 09-19 Eylül tarihleri arasında sürecek olan kampanya sayesinde bir yıl içinde Avrupa’nın Amsterdam, Stuttgart, Duesseldorf, Brüksel, Köln, Zürih, Münih, Berlin, Kopenhag, Krasnodar gibi şehirlerine uçmak isteyenler 109.99 TL’ye bu uçuşu gerçekleştirecekler. Pegasus Havayolları’nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre bu uçuşlardan sadece Türkiye çıkışlı yolcular faydalanabilecek. Bu şehirlerden Türkiye’ye gelecek olan yolcuların kampanyadan faydalanıp faydalanmayacağı ise bilinmiyor.

Kampanyanın ilgi görmesi ve istenilen rakama ulaşması halinde Pegasus Havayolları kasasına on günde 10 milyon 999 bin TL gibi bir para kazandırmış olacak.

İşte Pegasus Havayolları’nın internet sitesinde bulunan Low Cost mantığı ile duyurulan kampanyanın tam metni…

Pegasus İle Yurtdışına 100 Bin Koltuk 109,99 TL’ye!

Pegasus Havayolları’ndan Kasım 2009 – Kasım 2010 tarihleri arasındaki yurtdışı seyahatleri için 9 – 19 Eylül tarihleri arasında bilet alanlar ilk 100 bin koltukta 109,99 TL’ye uçma şansı yakalıyor.

Uçmanın kolay yolu Pegasus, yurtdışına uçan misafirlerini unutmadı. Kampanya ile 9–19 Eylül tarihleri arasında Pegasus’un internet sitesi flypgs.com‘dan bilet alanlar Kasım 2009 – Kasım 2010 tarihleri arasında ilk 100 bin koltukta 109,99 TL’ye uçma fırsatı yakalıyor. Kampanya Pegasus’un Türkiye çıkışlı tüm tarifeli dış hat uçuşlarında geçerli olacak.

Pegasus’un İstanbul’dan her gün Amsterdam, Stuttgart, Duesseldorf ve Brüksel’e; haftada beş gün Köln, Zürih ve Münih’e, dört gün Berlin ve Kopenhag’a, üç gün ise Krasnodar’a uçuşları bulunuyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

PEGASUS 10 MİLYON 999 BİN TL PEŞİNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
vay ki , vay cin carpigi ali ye helal olsun .Amac sadece reklam olsun . Olsuuun baba parasiyle reklam guzel olsunnn.uc bocegim uc, uc . Sana kalan miras bitene kadar uc. sermaye kediye yuklenen kadar uc , .Cok a kalmaz ,bes -alti yil sonra etrafinda kimse kalmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçmak isteyen Rize havayolları ile uçabilir,uçmak istiyorum yaz 5353 gönder hemen seni uçursunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasus megasus emniyetle ve ucuz uçar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BIRAKIN BU PEGASUSU MEGASUSU ARKADAŞLAR; THY İLE UÇUN THY !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Fly Pegasus tekrar erzurum ankara ve istanbul uçuşuna başlamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tamam, 109.99 TL'ye gittim de; kaç TL'ye döneceğim? 609.99 TL'ye olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus Airlines rezervasyon sistemi yaklaşık 1 saat önce tekrar online oldu.Rezervasyonlarınızı web sitesinden ,acentelerden ,4440737 nolu çağrı merkezinden veya havalimanı ofislerinden yapabilirsiniz.İlgilenenlere önemle duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kampanya tarihleri son anda belirlenmez, ön çalışma gerektiren uzun bir süreçtir. sel olduğu güne kampanya başlangıcı denk geldi sadece. tv, radyo, basın ve outdoor çalışmalrı 08 eylülde tamamlanmıştı pegasus'un kontrol edeeyeceği 'sel' yüzünden, nedir bu yüklenme ben anlayamıyoırum. ve site yeniden çalışmaya başladı. sitede hizmet veren diğer diller de incelendiğinde bu kampanyanın aynı zamanda avrupdan türkiyeye doğru olduğu da görülecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ayrıca site çalışmaya başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir de sitedeki rezervasyon sistemi çalışsa... 10 dakikaya bir bakıyorum ama daha tık yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000