16 Kasım 2017, Perşembe 10:51:48

Pegasus 10 aylık rakamları açıkladı

Pegasus Havayolları, Ocak-Ekim dönemine ilişkin trafik rakamlarını açıkladı.
  • Mutsuz insan yığınlarını çalıştırarak elde edilen başarı ; o kadar da aidiyete , sevgiye gerek yokmuş , mış gibi işler gayet güzel yürüyor, toplanıp ağlaşmayın
  • piyasadaki en düşük teknisyen maaşı pegasusta
  • Bol satışlı uçuşlar (Pardon emniyetli diyeceklerdi ) ;))
  • Çok sert iniyorlar çok sert
  • Bazı arkadaşlar yönetim Cafe satışlarını artırsın diye baskı yapıyor diye yazmış bi kere o yönetimde kafa olsa zamanında dünya kabin içi satışında üstün performans göstermiş personelini çıkartmazdı şirketin kalem kağıt alan adamını kabin direktörü yaparsan olacağı budur arkadan ittirmekle insanları kullanmakla motive edemezsin saygı göstereceksin seveceksin önce ha bu arada o tazminatlarıda Söke söke vereceksiniz hakkını yediginiz bunca insanın bununlada kalmayacak o yönetim tayfası allahtan gelicek herşeyin zamanı var bide o İpek’le Pınar’a yazık mahkemeden mahkemeye koşuyorlar değiştirin tanıklarınızı artık yazık yorulmuşlardır davadan davaya gerçi milyarlara değer o görüntüler iyi uçuşlar Pegasus
  • allah şirketimize zeval vermesin. Zamda yaptılar oh oh
  • Öncelikle ben havayolu çalışanı değilim,yorum yapan arkadaşlarımızın çoğu sanırım çalışan personel.Bende sonuçta işçi olduğum için herkesin ücret olarak hakkını almasından yanayım elbette.Allah işlerini rast getirsin.Pegasusa bu şeffaf açıklamasından dolayı tebriklerimi sunarım.Bu netlikte açıklamayı THY(AnadoluJeti ayrı tutarak) AtlasGlobal ve OnurAir firmalarından da beklerdim.Bu yıl 3 kez uçtum yolcu olarak Pegasusla.Samsun Çarşamba havaalanına ve yine Sabiha Gökçen-Erzurum gidiş dönüş.Uçaklardan da kaptan pilotlarımızdan da kabin ekibinden de çok memnun kaldım özellikle belirtmek isterim.
  • Turkiye’deki en yeni ucaklara sahip havayolu. Ama Pegasus haberlerinde gorsel olarak surekli bu 737-400 tipi ucagi veya diger eski ucak gorsellerini kullaniyorsunuz. Ucak filodan ayrilali yillar oldu ve eminim bu durumdan siz de haberdarsinizdir.
  • Rezil firma
  • Pegasusta kaptanlari dahil et yada etme 10 kisiden 8 i mutsuz kime sorarsaniz sorun ama boyle gelmis boyle gidiyo ne bir denetim var doru duzgun nede bir iyilestirme !!

Pegasus Havayolları, Ocak-Ekim dönemine ilişkin trafik rakamlarını açıkladı. 10 aylık periyotta yolcu sayısı 23 milyonu geçti.

Geçtiğimiz yıla göre toplam yolcu sayısında yüzde 14.7'lik artış kaydedildi.

Pegasus'un 10 aylık performansı:

Pegasus 10 aylık rakamları açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Fletch ~ 6 yıl önce
Mutsuz insan yığınlarını çalıştırarak elde edilen başarı ; o kadar da aidiyete , sevgiye gerek yokmuş , mış gibi işler gayet güzel yürüyor, toplanıp ağlaşmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c/s ~ 6 yıl önce
piyasadaki en düşük teknisyen maaşı pegasusta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her mailin altına ~ 6 yıl önce
Bol satışlı uçuşlar (Pardon emniyetli diyeceklerdi ) ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly nas ~ 6 yıl önce
Çok sert iniyorlar çok sert

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeap ~ 6 yıl önce
Sert iniyorlar cunku pist sorunlu saw da . 2. Pisti bitiremeyenler utansın
İniş ~ 6 yıl önce
Her zaman en yumuşak iniş en iyisi değildir, bu arada pistin kalitesi konusunda diğer arkadaşa katılıyorum sanki pist değil tarlaya iniyor uçak. Pist düzeltilse pilotlar da yolcular da daha rahat nefes alacak.
Kıcımla gülüyorum ~ 6 yıl önce
Bazı arkadaşlar yönetim Cafe satışlarını artırsın diye baskı yapıyor diye yazmış bi kere o yönetimde kafa olsa zamanında dünya kabin içi satışında üstün performans göstermiş personelini çıkartmazdı şirketin kalem kağıt alan adamını kabin direktörü yaparsan olacağı budur arkadan ittirmekle insanları kullanmakla motive edemezsin saygı göstereceksin seveceksin önce ha bu arada o tazminatlarıda Söke söke vereceksiniz hakkını yediginiz bunca insanın bununlada kalmayacak o yönetim tayfası allahtan gelicek herşeyin zamanı var bide o İpek’le Pınar’a yazık mahkemeden mahkemeye koşuyorlar değiştirin tanıklarınızı artık yazık yorulmuşlardır davadan davaya gerçi milyarlara değer o görüntüler iyi uçuşlar Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emci Capt ~ 6 yıl önce
allah şirketimize zeval vermesin. Zamda yaptılar oh oh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dgkn ~ 6 yıl önce
Ne zammı be 2 senedir zam falan yok
Togi ~ 6 yıl önce
Öncelikle ben havayolu çalışanı değilim,yorum yapan arkadaşlarımızın çoğu sanırım çalışan personel.Bende sonuçta işçi olduğum için herkesin ücret olarak hakkını almasından yanayım elbette.Allah işlerini rast getirsin.Pegasusa bu şeffaf açıklamasından dolayı tebriklerimi sunarım.Bu netlikte açıklamayı THY(AnadoluJeti ayrı tutarak) AtlasGlobal ve OnurAir firmalarından da beklerdim.Bu yıl 3 kez uçtum yolcu olarak Pegasusla.Samsun Çarşamba havaalanına ve yine Sabiha Gökçen-Erzurum gidiş dönüş.Uçaklardan da kaptan pilotlarımızdan da kabin ekibinden de çok memnun kaldım özellikle belirtmek isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 6 yıl önce
Turkiye’deki en yeni ucaklara sahip havayolu. Ama Pegasus haberlerinde gorsel olarak surekli bu 737-400 tipi ucagi veya diger eski ucak gorsellerini kullaniyorsunuz. Ucak filodan ayrilali yillar oldu ve eminim bu durumdan siz de haberdarsinizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 6 yıl önce
Rezil firma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ici bos bir firma ~ 6 yıl önce
Pegasusta kaptanlari dahil et yada etme 10 kisiden 8 i mutsuz kime sorarsaniz sorun ama boyle gelmis boyle gidiyo ne bir denetim var doru duzgun nede bir iyilestirme !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyin denetimi ~ 6 yıl önce
Sen o pegasus kaptanlarını dahıl et yada etme lafı buyuk laf.asıl onlara bakacaksın.bır sırkette 2 tane asıl unsur vardır.kaptanlar ve teknık.onların mutluluguna gore sırket yonetılır.gerısı yonetım için önemsizdir.ne denetim var ne iyileştirme demissin.neyin denetimi olacak.kim kimi denetliyor
Chakchak ~ 6 yıl önce
Adamlar kar da rekor üzerine rekor açıklıyorlar keza artan yolcu sayıları da bunu destekliyor, siz ve diğer PGS düşmanları neyin kafasını yaşıyorsunuz...
Seni işe ~ 6 yıl önce
alınca dolacakmis içi, biraz gayret et sende....
Iyiymis ~ 6 yıl önce
Servise de o zaman teknikten bir arkadasla kaptan cikar ...
Denetim ~ 6 yıl önce
Merak ediyorsaniz zamaninda bas kaptanlardab biri vardi hani ucus saatlerinde degisiklik yaptigi icin lisansi alinan. Ona benzer bir denetim yeterli olur mu senin icin ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000