14 Nisan 2017, Cuma 14:41:09

Paris'ten kalkan Pegasus uçağı Paris'e geri dönüyor

Pegasus Havayolları'nın Paris-İstanbul seferini yapan uçağı kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra Orly Havalimanı'na geri döndü.
  • Siz Pegasus un Paris uçağı hakkında konuscaginiza dünkü SAW İSG eko park çıkışında yaşanan trafik kazasını konuşun daha az servis aracı ile daha çok personel toplamaya çalıştıran şoför lerine 10dk lik mesafeyi zorla 2dakikada götürten oluşabilecek taksi kullanımlarını şoföre odeten bir firmayla anlaşmalı olan Pegasus havayolları bin içinde 4 kabin memurunun bulunduğu servis aracı aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle kazaya karışmıştır araçtaki 4 memur hastanede yatmaktadır. Bu kan emici Pegasus ve onun şoförlerine şehir içinde ulaşılması kurallar dahilinde mümkün olmayan sürelerde personel taşıyan EFA tur ve buna göz yuman ve böyle olmasını isteyen Pegasus kan emici havayolları nin haberini yapın lütfen.....!!!
  • Cok geçmiş olsun, rabbim.bidaha gostermesin insallah. Sevmediklerimize bilee :/
  • pilotlar herşeyi yaptilar ve sonucunda uçak geri döndu sağ salim indi teknik sorun giderilir sadece zaman alacaktir..havadasin ariza oldu çek sağa duralim diyemessin..dolayisiyla da pilotlar gerekeni yapmiştir..
  • Alet tek motor gayet guzel ucuyor busta motor arizasi cok normal ve kolay handle edilebilen bir ariza filodaki diger tipte olsaydi biraz terlerlerdi.
  • Yine neo
  • 20 000 ft engine flame out. Over weigth olduklari icin holding. Bu arada 4 defa motor calistirma tesebbusu. Tek motor inis orly ye. Allaha sukur ....gecmis olsun .......good job .... well done ....
  • Argadalar sallamayın megasus de gaulle meydanına iner bu ordan orly ye ınmiş ben parişte yasıyorım.bonjour
  • Motor arızası..
  • Pegasus, Orly'ye uçuyor, CDG'ye değil...
  • Kalkıştan 20 dk sonra yaklaşık FL240 dan geri dönüyor, önemli bir arıza olmalı

Pegasus Havayolları'nın Paris-İstanbul seferini yapan uçağı kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra teknik bir arızadan dolayı Orly Havalimanı'na geri döndü.

PC1134 sefer sayısı ile Fransa'nın başkenti Paris'ten havalanan uçağı İstanbul'a gelmek üzere hareket etti. Uçak kalkışın ardından rotasını yeniden Paris'e çevirdi.

Edinilen bilgilere göre yaşanan teknik arıza nedeniyle Pegasus uçağının geri dönüş yaptığı öğrenildi.

Orly-İstanbul seferini gerçekleştiren TC-NBD kuyruk tescilli Airbus A320neo tipi uçak, geçtiğimiz Ağustos ayında Pegasus filosuna dahil olmuştu.

Öte yandan Pegasus Havayolları konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

14 Nisan 2017 günü PC1134 sefer sayılı Paris (Orly) – İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapan Airbus A320 uçağımız, yaşanılan teknik bir arıza nedeniyle Paris’e geri dönmüştür. Gerekli prosedürleri tamamlayarak İnişini sorunsuz gerçekleştiren uçağımız teknik kontrole alınmıştır. Misafirlerimiz en kısa sürede seyahatlerine devam edecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız

Pegasus Hava Yolları

Paris'ten kalkan Pegasus uçağı Paris'e geri dönüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Mesnetsiz ~ 7 yıl önce
Siz Pegasus un Paris uçağı hakkında konuscaginiza dünkü SAW İSG eko park çıkışında yaşanan trafik kazasını konuşun daha az servis aracı ile daha çok personel toplamaya çalıştıran şoför lerine 10dk lik mesafeyi zorla 2dakikada götürten oluşabilecek taksi kullanımlarını şoföre odeten bir firmayla anlaşmalı olan Pegasus havayolları bin içinde 4 kabin memurunun bulunduğu servis aracı aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle kazaya karışmıştır araçtaki 4 memur hastanede yatmaktadır. Bu kan emici Pegasus ve onun şoförlerine şehir içinde ulaşılması kurallar dahilinde mümkün olmayan sürelerde personel taşıyan EFA tur ve buna göz yuman ve böyle olmasını isteyen Pegasus kan emici havayolları nin haberini yapın lütfen.....!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYSNAC ~ 7 yıl önce
Cok geçmiş olsun, rabbim.bidaha gostermesin insallah. Sevmediklerimize bilee :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
pilotlar herşeyi yaptilar ve sonucunda uçak geri döndu sağ salim indi teknik sorun giderilir sadece zaman alacaktir..havadasin ariza oldu çek sağa duralim diyemessin..dolayisiyla da pilotlar gerekeni yapmiştir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorun yok ~ 7 yıl önce
Alet tek motor gayet guzel ucuyor busta motor arizasi cok normal ve kolay handle edilebilen bir ariza filodaki diger tipte olsaydi biraz terlerlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ocean ~ 7 yıl önce
Yine neo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capt.Xxx ~ 7 yıl önce
20 000 ft engine flame out. Over weigth olduklari icin holding. Bu arada 4 defa motor calistirma tesebbusu. Tek motor inis orly ye. Allaha sukur ....gecmis olsun .......good job .... well done ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fransız muhsin ~ 7 yıl önce
Argadalar sallamayın megasus de gaulle meydanına iner bu ordan orly ye ınmiş ben parişte yasıyorım.bonjour

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
o hangi dil lan
Ct ~ 7 yıl önce
Bence sen nerede yasadiginin farkinda degilsin. Veya yasadiginin farkinda degilsin. Pegasus tarifeli olarak 1 kez bile DE gaulle e ucmadi.
Orly ~ 7 yıl önce
Motor arızası..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adil Kalkan ~ 7 yıl önce
Pegasus, Orly'ye uçuyor, CDG'ye değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CDG ~ 7 yıl önce
CDG slotları pahalı oldğundan orlye uçuyor.bence atr alıp maaliyetleri kısmak adına toprak zeminlere indirmeli.
emniyetli ucuslar ~ 7 yıl önce
Kalkıştan 20 dk sonra yaklaşık FL240 dan geri dönüyor, önemli bir arıza olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ille ~ 7 yıl önce
İlle teorik anlamda birşey bildiğinizi göstermek zorundamısınız.Nereden döndüyse döndü...
güzel bilgi ~ 7 yıl önce
İşte bir Türkiye gerçeği daha. Bir insan güzel yararlı bir bilgi veriyor. Havacılık bilgisini verileri aktarıyor, insanları aydınlatıyor. Fakat çomarın biri nereden döndüyse döndü kardehşim sağane diye altında çıkışıyo :) Ya gerçekten dayanamıyorum bu ülkeye artık. Hadi bana cevap olarak, kalh ozaman git kardehşim seni tutan mı var deyin. Teşekkürler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000