05 Haziran 2008, Perşembe 09:03:09

ONUR AIR ÇIKIŞ YOLUNU BULDU

Havayolu şirketleri artan maliyetler karşısında fiyat farkının tamamını yolculara yansıtmamak için çeşitli yollar deniyor. Onur Havayolları, 17 Haziran’dan itibaren yeni bir uygulamaya geçiyor...
  • Ey saygıdeğer CEYO'lar ,iş çalışanda biter. Önce ve ilk önce bunu kafanızın bir yerine çakın, zira size para kazandıracak olan çalışanlardır.Sonra ne tedbirler alacaksanız alın.
  • hazarfen Sonradan olan bir şirket söyliyeyim sana istersen.PEGASUS.2005 te Sabancının PGT yi almasıyla birlikte LCC olmuştur.İstersen sen biraz google a gir :)
  • arkadaşlar LCC sonradan olunabilen bişi diil şirket ceo sunun rüyasına aksakallı dede girince olmuyo LCC. şirket filosunu yapılandırırken kurulum aşamasında ya LCC dir ya diildir okumuyosanız google a sorun az araştırın yaw
  • Bir de "low fare" ile "low cost"u karistirmayiniz..
  • Corendon bir charter olarak dogdu. LCC ile alakasi bile yok. Bence yorum yapmadan, dersinizi çalisip gelin...
  • Türkiyenin ilk düşük maliyetli havayolu Corendon mu ?Bunu bir açıklarmısınız ve yaptığı değişiklerle birlikte nasıl LCC oluyor bana bunun açıklmasını yaparmısınız.Çok merak ettim doğrusu !!! Saygılarımla
  • Bu dusuk ucretli Havayolu tasimaciligi Turk bayrakli baslatan ilk sirket Corendondour
  • Türkiyenin en büyük özel havayolu şirketi bişey yapıyorsa bir bildiği mutlaka vardır en azından pegasus gibi insanları kandırmıyorlar insanları insan gibi bir yerden bir yere taşıyorlar...Sonuna kadar Onur Air :)))
  • Onur Air tam bir LCC modeli degildir. LCC adayidir.Ama uçaktaki servisleri ucretli yaparak LCC olunmaz. Ya yazida bir hata var ya da Onur bu yonde bir açiklama yapti. LCC olacagiz mi dediler? Yoksa sadece bazi maliyetleri dusurecegiz mi dediler. Bu arada havayolu sirketleri LCC'nin kriz için bir çozum oldugunu dusunup yaniliyorlar. Tam tersine, çok tehlikeli olabilir. Business model lerini pat diye degistirmeden de krize karsi onlem almak mumkun.Ya da LCC disinda kendileri bir model yaratsinlar. Ne var su LCC de anlamiyorum.Petrol fiyatlarindan en çok LCC ler etkileniyor unutmayalim.
  • bravo bunu düşünen şirket yetkililerine benimde birkaç önerim var. tuvaletler paralı olsun,adana urfa kebap yapın kokusu uçağı sarar milletin canı çeker paraya para demezsiniz,uçağın içine bar yapılabilir içki satışında iyi para var,benim nacizane önerilerim....

Yakıtın varil fiyatının 130 doları aşması havayolu şirketlerini yeni çıkış noktaları aramaya yönlendiriyor. Şirketler, artan maliyetleri en aza indirerek küresel petrol krizinden kurtulmak için çaba sarf ediyor.

Geçtiğimiz aylarda rahat seyahat etmek isteyen yolcular için 1 numaralı koltuklar ve acil çıkış kapısındaki kapıları 10 YTL’lik bir farkla ücretlendiren Onur Havayolları, 17 Haziran’dan itibaren de ikramlarını ücretlendirme kararı aldı.

Onur Havayolları, Türkiye’de ilk olarak Pegasus Havayolları tarafından uygulanan bir Low-Cost Carrier (LCC) modeli olan ücretli ikramlara geçerek düşük maliyetli havayolu şirketi olma yolunda önemli bir adım atmış olacak. Ücretli ikram sistemine geçecek Onur Havayolları’nın sadece su ikramından ücret almayacağı belirtildi.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarıyla yarış yapan havayolu şirketlerinin, patlak veren olağanüstü yakıt kriziyle cazibesi git gide azalırken, Onur Havayolları’ndan sonra diğer havayolu şirketlerinin izleyeceği çıkış yolu ekonomi dünyasında merak konusu oldu.

©AirportHaber.com

ONUR AIR ÇIKIŞ YOLUNU BULDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

YALAZA ~ 16 yıl önce
Ey saygıdeğer CEYO'lar ,iş çalışanda biter. Önce ve ilk önce bunu kafanızın bir yerine çakın, zira size para kazandıracak olan çalışanlardır.Sonra ne tedbirler alacaksanız alın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ground ~ 16 yıl önce
hazarfen Sonradan olan bir şirket söyliyeyim sana istersen.PEGASUS.2005 te Sabancının PGT yi almasıyla birlikte LCC olmuştur.İstersen sen biraz google a gir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hazerfen ~ 16 yıl önce
arkadaşlar LCC sonradan olunabilen bişi diil şirket ceo sunun rüyasına aksakallı dede girince olmuyo LCC. şirket filosunu yapılandırırken kurulum aşamasında ya LCC dir ya diildir okumuyosanız google a sorun az araştırın yaw

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Bir de "low fare" ile "low cost"u karistirmayiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Corendon bir charter olarak dogdu. LCC ile alakasi bile yok. Bence yorum yapmadan, dersinizi çalisip gelin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ve LCC ~ 16 yıl önce
Türkiyenin ilk düşük maliyetli havayolu Corendon mu ?Bunu bir açıklarmısınız ve yaptığı değişiklerle birlikte nasıl LCC oluyor bana bunun açıklmasını yaparmısınız.Çok merak ettim doğrusu !!! Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pos ~ 16 yıl önce
Bu dusuk ucretli Havayolu tasimaciligi Turk bayrakli baslatan ilk sirket Corendondour

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OnurAIR ~ 16 yıl önce
Türkiyenin en büyük özel havayolu şirketi bişey yapıyorsa bir bildiği mutlaka vardır en azından pegasus gibi insanları kandırmıyorlar insanları insan gibi bir yerden bir yere taşıyorlar...Sonuna kadar Onur Air :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
Onur Air tam bir LCC modeli degildir. LCC adayidir.Ama uçaktaki servisleri ucretli yaparak LCC olunmaz. Ya yazida bir hata var ya da Onur bu yonde bir açiklama yapti. LCC olacagiz mi dediler? Yoksa sadece bazi maliyetleri dusurecegiz mi dediler. Bu arada havayolu sirketleri LCC'nin kriz için bir çozum oldugunu dusunup yaniliyorlar. Tam tersine, çok tehlikeli olabilir. Business model lerini pat diye degistirmeden de krize karsi onlem almak mumkun.Ya da LCC disinda kendileri bir model yaratsinlar. Ne var su LCC de anlamiyorum.Petrol fiyatlarindan en çok LCC ler etkileniyor unutmayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 16 yıl önce
bravo bunu düşünen şirket yetkililerine benimde birkaç önerim var. tuvaletler paralı olsun,adana urfa kebap yapın kokusu uçağı sarar milletin canı çeker paraya para demezsiniz,uçağın içine bar yapılabilir içki satışında iyi para var,benim nacizane önerilerim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000