27 Ekim 2009, Salı 14:15:39

ÖLÜM PEGASUS UÇAĞINDA YAKALADI

Pegasus Havayolları'nın Antalya-Brüksel seferini yapan uçağı bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Prag'a indi.
  • sevgili laleli bunu sana daha önce de sordum bilen arkadaş var mı diye.. sende bilmiyorsun galiba "ben pegasus yolcusu değilim ancak bu defibrilatör denen cihaz kullanımı bir profesyonellik gerektirmiyorsa hastanelerde bile insanlar neden kalp krizinden ölür? bir bilen arkadaş açıklayabilirmi acaba? mesela laleli?? " ve cevap gelmedi..
  • SUNEXPRES İLE UÇUN YA DA THY İLE.FARKETMEZ.YAŞINIZ NE OLURSA OLSUN.İSTER HASTA OLUN İSTER YOĞUN BAKIMLI BİRİSİ.HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.BİZLE UÇARKEN ÖLEMEZSİNİZ.MÜSADE ETMEYİZ.ÇÜNKÜ BİZDE DEFİBRİLATÖR CİHAZI VAR.YAAA HEMDE 5 YILDIR,NAAABER?DİYE REKLAM NASIL GİDER AMA SİZE.PU HA HA HA HA..
  • Pegasus'da TC-AAN registration yok ..
  • Sun Express'e ait tüm uçaklarda defibrilatör 5 yıldan beri bulunmaktadır.
  • ben pegasus yolcusu değilim ancak bu defibrilatör denen cihaz kullanımı bir profesyonellik bile gerektirmiyorsa hastanelerde bile insan neler kalp krizinden ölür? bir bilen arkadaş açıklayabilirmi acaba? Mesela laleli??
  • nedir bu herkesteki pegasus düşmanlığı anlayamadım. yolcu zaten tuvalette ölmüş. o saatten sonra ne yapılırsa yapılsın kurtarılamazdı. bu olayı bile pegasusa saldırmak için fırsat sayanlara söyleyecek bi şey bulamıyorum...
  • şu brüksel yolcuları hepsi yaşlı geçen günde biri ölmüştü pegasus uçağında
  • 1-) THYAO da bu cihazlardan var. 2-) Vade hususu allahin takdiri sizin degil 3-) Personelin cay parsindan birikenle bu cihazlari alabilirsiniz . 4-)Cincarpiginin reklamini yapacaginiza isinizi yapin yalakalar ???
  • Defibrilatör hangi havayolu şirketimizde bulunduruluyor bilen var mı? Saudi adına uçan şirketlerimizde. Ancak yurt içinde kullanılmıyor/bulundurulmuyor. Pazarlayanlar harika araç olarak niteliyorlar, doktorların bazıları sağlam adamı öldürebilir diyorlar. Vade gelince baş ağrısı bahane. Meftaya rahmet, ailesine baş sağlığı dileriz.
  • halkımızın kutsal özelliği başgöstermiş yine; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak...

Dün akşam, Antalya-Brüksel seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait TC-AAN kuyruk tescilli H9-5259 sefer sayılı uçak, 73 yaşındaki bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a indi. Rahatsızlanan yolcuya ilk müdahaleyi uçakta bulunan iki doktor ve bir hemşire yaptı. Yaşlı adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uçak 3 saat 15 dakika gecikmeyle Brüksel'e hareket etti.

ÖLÜM PEGASUS UÇAĞINDA YAKALADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
sevgili laleli bunu sana daha önce de sordum bilen arkadaş var mı diye.. sende bilmiyorsun galiba "ben pegasus yolcusu değilim ancak bu defibrilatör denen cihaz kullanımı bir profesyonellik gerektirmiyorsa hastanelerde bile insanlar neden kalp krizinden ölür? bir bilen arkadaş açıklayabilirmi acaba? mesela laleli?? " ve cevap gelmedi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SUNEXPRES İLE UÇUN YA DA THY İLE.FARKETMEZ.YAŞINIZ NE OLURSA OLSUN.İSTER HASTA OLUN İSTER YOĞUN BAKIMLI BİRİSİ.HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.BİZLE UÇARKEN ÖLEMEZSİNİZ.MÜSADE ETMEYİZ.ÇÜNKÜ BİZDE DEFİBRİLATÖR CİHAZI VAR.YAAA HEMDE 5 YILDIR,NAAABER?DİYE REKLAM NASIL GİDER AMA SİZE.PU HA HA HA HA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus'da TC-AAN registration yok ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sun Express'e ait tüm uçaklarda defibrilatör 5 yıldan beri bulunmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben pegasus yolcusu değilim ancak bu defibrilatör denen cihaz kullanımı bir profesyonellik bile gerektirmiyorsa hastanelerde bile insan neler kalp krizinden ölür? bir bilen arkadaş açıklayabilirmi acaba? Mesela laleli??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
nedir bu herkesteki pegasus düşmanlığı anlayamadım. yolcu zaten tuvalette ölmüş. o saatten sonra ne yapılırsa yapılsın kurtarılamazdı. bu olayı bile pegasusa saldırmak için fırsat sayanlara söyleyecek bi şey bulamıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şu brüksel yolcuları hepsi yaşlı geçen günde biri ölmüştü pegasus uçağında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1-) THYAO da bu cihazlardan var. 2-) Vade hususu allahin takdiri sizin degil 3-) Personelin cay parsindan birikenle bu cihazlari alabilirsiniz . 4-)Cincarpiginin reklamini yapacaginiza isinizi yapin yalakalar ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Defibrilatör hangi havayolu şirketimizde bulunduruluyor bilen var mı? Saudi adına uçan şirketlerimizde. Ancak yurt içinde kullanılmıyor/bulundurulmuyor. Pazarlayanlar harika araç olarak niteliyorlar, doktorların bazıları sağlam adamı öldürebilir diyorlar. Vade gelince baş ağrısı bahane. Meftaya rahmet, ailesine baş sağlığı dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
halkımızın kutsal özelliği başgöstermiş yine; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000