27 Temmuz 2009, Pazartesi 19:40:49

ÖLÜM PEGASUS UÇAĞINDA YAKALADI

Pegasus Havayolları’nın Amsterdam-İstanbul seferini yapan uçağında bir yolcu yaşamını yitirdi.
  • Olay gerçekten yakınları, hem seyahat eden yolcular hemde uçuş ekibi için çok üzücü. Ancak İzair'in ekibi her türlü müdahaleyi yapmasına ve rotayı çevirip Sofya'ya acil iniş yapmasına rağmen maalesef yolcu kurtarılamamış.
  • Bence tüm yolcu taşımacılığı yapan uçaklara defibrilator zorunluluğu getirilmeli ,firmalar sürekli bir fark yaratma arayışında işte insan hayatına verilen önemle yaratılan bir fark..... (Defibrilator, kalbin normal dışı atımını tekrar normal kalp ritmine dönmesini sağlayan araçtır.) Koray KIRKAN
  • ALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN. PEGASUS HAVA YOLLARINA DA GEÇMİŞ OLSUN.

Pegasus Havayolları’nın Amsterdam’dan İstanbul’a gelecek uçağında üzücü bir olay yaşandı.

H9-672 sefer sayılı uçakta bulunan bir yolcu aniden fenalaştı. Uçak, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’ya zorunlu iniş yaptı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen yolcunun kurtarılamadığı bildirildi.

Saat 18:10’da İstanbul’a olması planlanan uçağın işlemlerin tamamlanmasından sonra Türkiye’ye hareket edeceği kaydedildi.

AirportHaber.com Özel

ÖLÜM PEGASUS UÇAĞINDA YAKALADI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Olay gerçekten yakınları, hem seyahat eden yolcular hemde uçuş ekibi için çok üzücü. Ancak İzair'in ekibi her türlü müdahaleyi yapmasına ve rotayı çevirip Sofya'ya acil iniş yapmasına rağmen maalesef yolcu kurtarılamamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bence tüm yolcu taşımacılığı yapan uçaklara defibrilator zorunluluğu getirilmeli ,firmalar sürekli bir fark yaratma arayışında işte insan hayatına verilen önemle yaratılan bir fark..... (Defibrilator, kalbin normal dışı atımını tekrar normal kalp ritmine dönmesini sağlayan araçtır.) Koray KIRKAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN. PEGASUS HAVA YOLLARINA DA GEÇMİŞ OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000