05 Ağustos 2009, Çarşamba 07:55:41

Ölüdeniz'de Pegasus yağmuru

Pegasus Hava Oyunları aktivitesi çerçevesinde Antalya'da başlayan gökten plajlara sürpriz hediye yağması olayı Ölüdeniz'de de gerçekleşti...
  • yav arkadaş tam yorum yapacam Laleli yine söyleyecek laf bırakmamış, helalsin koçum harfi harfine katılıyorum.
  • Değil "plaj terliği", o çok karizmatik(!) gözlüklerini bile atsan, bu çizilen karizmanı bi daha toparlayamazsın "Cin Ali"m. Çalışanının boğazından kısıp elin İngilizlerine terlik veya don atacağına, uçaklarının motorlarına doğru/düzgün bakım yaptır, Vatanın'ın şanlı Bayrağı'nı uçaklarına doğru/düzgün çizdir!

Pegasus Hava Oyunları aktivitesi çerçevesinde Antalya'da başlayan gökten plajlara sürpriz hediye yağması olayı Ölüdeniz'de de gerçekleşti.

Ikarus Havacılık Pilotu Alim Yıldırım, paramotorlu yamaç paraşütü ile Ölüdeniz semalarında uçup, Belceğiz ve Kumburnu Plajları'nda sere serpe güneşlenen turistlere gökten küçük paraşütlerle torba içerisinde sürpriz hediyeler attı. Yerli turistlerin yanı sıra İngilizlerin hediye için koştuğu plajda zaman zaman izdihamda yaşandı. Çoğunluğu İngiliz turistler, denize ve kıyıya düşen hediyeleri kapmak için yarışırken, paketler içerisinden daha çok plaj terliği çıktı.

Gökyüzünün küçük paraşütlerle dolduğu Ölüdeniz'de paramotorla bir saat içinde toplam 300 adet hediye atıldığı öğrenildi. Yetkililer, Pegasus'un bu promosyonun Marmaris, Bodrum, Çeşme'de devam edeceğini, 15 Ağustos'ta Alaçatı'da sona ereceğini söylediler.

Ölüdeniz'de Pegasus yağmuru

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
yav arkadaş tam yorum yapacam Laleli yine söyleyecek laf bırakmamış, helalsin koçum harfi harfine katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Değil "plaj terliği", o çok karizmatik(!) gözlüklerini bile atsan, bu çizilen karizmanı bi daha toparlayamazsın "Cin Ali"m. Çalışanının boğazından kısıp elin İngilizlerine terlik veya don atacağına, uçaklarının motorlarına doğru/düzgün bakım yaptır, Vatanın'ın şanlı Bayrağı'nı uçaklarına doğru/düzgün çizdir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000