09 Ocak 2012, Pazartesi 08:10:03

O YOLCU VEKİL ADAYIYMIŞ...

Pegasus uçağında bomba var diyerek paniğe neden olan Abdülkadir Kızılay, genel seçimlerde milletvekilliği adaylığı da koymuş...
  • Dağdan inen milletvekili adayı oluyor zaten bu ülkede.
  • Diyarbakır'da tanınan biri.Yerel bir gazetesi vardı.Oda başkanlığı için yaptığı mücadele ile tanınmıştı. Kozmetik alanında buluşlarıyla başarılı biriydi ama ne oldu kafasına saksı mı düştü bilinmez ama hiç olmadık işlere girişti.
Dün Diyarbakır-İstanbul seferini yapan Pegasus uçağında inişin hemen ardından elindeki çantayı havaya kaldırarak 'çantada bomba var' diye bağıran ve yolcuların korkmasına neden olan yolcu Abdülkadir Kızılay'ın son genel seçimlerde milletvekili adayı olduğu ancak bu adaylığının YSK tarafından reddedildiği öğrenildi.

Sabah'ta yer alan habere göre, son genel seçimlerde milletvekil olmak için adaylığını koyan Kızılay'ın Yüksek Seçim Kurulu tarafından adaylığı kabul edilmemiş. Gözaltına alınan yolcunun ayrıca Diyarbakır Tuhafiyeciler ve Parfümericiler Odası Başkanı olduğu da öğrenildi.
O YOLCU VEKİL ADAYIYMIŞ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Dağdan inen milletvekili adayı oluyor zaten bu ülkede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Diyarbakır'da tanınan biri.Yerel bir gazetesi vardı.Oda başkanlığı için yaptığı mücadele ile tanınmıştı. Kozmetik alanında buluşlarıyla başarılı biriydi ama ne oldu kafasına saksı mı düştü bilinmez ama hiç olmadık işlere girişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000