01 Mart 2010, Pazartesi 10:06:58

NEREYE GİDİYORUZ SHGM?

AirportHaber Başyazarı ve Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından şirketlere verilen cezaları kaleme aldı. İşte İnan'ın o yazısı...
  • bazı abiler rahatsız olmuştur bu büyümeden de ondan bu ülkede havacılık 1 şirketin tekelindedir malum.
  • Sefa Bey, bu kadar net ve açık bir şekilde açıklama yapıp insanlarına gözüne soktuğunuz için sizi kutlamak istiyorum. Eski bir PGS çalışanı olarak, neden bu kadar üstlerine gittiklerini anlayabilmiş değilim. PGS bu ülkenin en güçlü bayrak taşıyıcılarındandır. Rica ediyorum karalamaya çalışmayın artık. Yolun daima açık olsun sarı kuyruk.

Geçen haftanın gündemine, Pegasus Havayollarına SHGM tarafından kesilen 2.360.000 TL lik rekor ceza, yıldırım gibi düştü. SHGM’nin; “Bundan sonra verilen cezaları, kamu oyuyla paylaşacağız...” demesinin ardından, ilk kurban,Takvim Gazetesi’nde çıkan bir haberle açıklandı.

Şimdi bu büyük maddi cezaya ve Pegasus’un Teknik Müdürü  Ercihan Bayır’ın; Form-4’ünün iptal edilmesi ve 2 yıl hiç bir havayolu şirketinde yönetici olarak çalışamaması gibi cezalara yol açan olaya birlikte, objektif olarak bakalım. Mademki, SHGM’miz sektöre vereceği her türlü cezayı kamu oyuyla paylaşma uygulaması başlattı ve bunun ilk örneğini medya ile paylaşarak bizlere duyurma gereği duydu biz de bu cezanın neden verildiğini inceleyip yorum yaparak, kamu oyuyla paylaşma hakkına sahip oluyoruz.

Bize bu olanağı tanıdıkları için sağ olsunlar, var olsunlar.

AirportHaber Başyazarı ve Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'ın yazısının tamamı için TIKLAYIN

NEREYE GİDİYORUZ SHGM?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bazı abiler rahatsız olmuştur bu büyümeden de ondan bu ülkede havacılık 1 şirketin tekelindedir malum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sefa Bey, bu kadar net ve açık bir şekilde açıklama yapıp insanlarına gözüne soktuğunuz için sizi kutlamak istiyorum. Eski bir PGS çalışanı olarak, neden bu kadar üstlerine gittiklerini anlayabilmiş değilim. PGS bu ülkenin en güçlü bayrak taşıyıcılarındandır. Rica ediyorum karalamaya çalışmayın artık. Yolun daima açık olsun sarı kuyruk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000