21 Kasım 2008, Cuma 09:20:40

MİRAY TUR’UN DEVAMI MI?

Miray Tur’un eski ortaklarından İsmail Hallaçoğlu, Almanya’da SBB Tours adında bir şirket kurdu. Hallaçoğlu’nun Miray’ın boşluğunu doldurmak için bu şirketi kurduğu iddia ediliyor.
  • SERKAN BEYIN ISDEN AYRILDIGINI YENI DAHA DUYUYORUM BURDAN SERKAN BEY BU MESAJI OKURSA GÜNÜN BIRINDEN. MUTLAKA ISTANBUL MERKEZLI BIR TOURS´U ARA SERKAN KIMINLE BAGLANACAGINI BILIYORSUN ORDAN AYRILDIGINA SEVINDIM BENI ARAMAYI UNUTMA.. F... BEKLYIORUM
  • Miray dan para alan oldu mu acaba onu merak ediyorum miray batirdi agantalari ve halen zor toparlaniyorlar nasil uyuyorlar geceleri onu merak ediyorum vicdan varmi sizde !!!!!!!
  • ismail abi bu isin üstesinden gelirmi bilmem. insallah gelir.mirayda acenteye en yakin oydu.iyi niyetine inanmak isterim ama iyi niyetli olsa miray da ortakligi sene basinda bittigi veya bitirildigi halde bu gercegi ali ve hakan beylerle ortaklasa sene sonuna kadar gizlemesini ve bu zaman zarfinda acenteleri ve calisanlarini kendi bürosu ile ugrasiyor onun icin merkeze pek ugrayamiyor diye kandirmasi iyi niyetine gölge düsürdügü kesin.madem bazi seylerin yanlis gittigini gördü ve ayrildi bunu acik yüreklilikle niye acente lerle paylasmadi?ve simdi ayni acenteler niye ismail abiye güvensin?
  • SBB DE KI SERKANA BURDAN SÖYLÜYORUM AYAGINI DENK AL KOCUM. BOYUNU ASAN ISLERE GIRME 18 YASINLA. SEN DAHA KUNDAKDAYKEN BIZ SENIN PATRONUNUN NE MAL OLDUGUNU BILIYORDUK. SEN BURDA GELMISIN BASKA BASKA NICKLER ILE CIRFEKLIK YAPIYORSUN. AYIP GENCSIN DAHA KAFAN ALMAZ BU ISLERE
  • Nuri Bey hakkinda söylenenler yazilanlara tek bir sözüm var ,,Zavalli insanlar". Nuri Beyi bilen insanlar son yapilan yorum hakkinda sadece gülüyorlardir.. Nuri Beyim sen SIkma canini, kimin sahtekar oldugu belli ortada.. Ismail denilen sahisin borclari bitmeden, ödemeden BEY diye aniliyor... en üzücü durum burda ya.. Neyse, Nuri Bey ve Takimina basarilar diliyorum... Forza Nuri Bey Goodbye Ismail Bey ve yanindakiler.
  • ÖNCE SEN KENDI BORCUNA BAK AYAKLARIN CUKURDA BURDA GELMIS YORUM YAPIYORSUN SEN ÖGERE OLAN GERCEK BORCUNU ÖDE ÖNCE SONRA BASKALARIN DEDIKODUSUNU YAPARSIN NURI SAHTEKAR SENI..ISMAIL BEY YOLUNUZ ACIK OLSUN BASARILAR DILERIM
  • sayin ata bey yoksa nuri mi diyim, dedikoduda bir numarasin, sahtekarlikda bir numarasin, harami yemeyi cok seviyorsun bence ismail beyin elesdirecek son insan sensin kardesim.. sbb tours basarilar dilerim allah yolunuzu acik etsin..
  • borc 300 bin dm degil,236 bin euro!!!borcu hakan sezen`e,alabilirse o alir.ayrica borcta degil,calmis,hakanin hakkini calmis ve utanmadan hesabi vardir diyede imzalamis.alni acik gezmezine gelince,o onun borcu olmadigindan yada yigit oldugundan kaynaklanmiyor.alacaklilarinin bir bölümünün iyi niyetinden alacaklilarinin bir bölümününde su aralar mesgul olmasindan kaynaklaniyor.gerci bir söz vardir borcunu alamayanda ,ödemeyende ayni derecede .....sizdir diye.
  • yakinda herseyin kokusu cikar
  • iNSANLARI ÖNCE BiR TANIYIN GÜZEL KARDESiM. BEN $ANSLILARDANIM. YA SiZ? BAK NE GÜZEL SBB ARACILIGIYLA HALA $ANSINIZ VAR. DÜRÜST i$ ADAMI iSMAiL BEYiN YOLUNA TA$ KOYMAKTANSA YOLDAKi TA$LARI KALDIRALIM Ki HAKETTiGiMiZ HiZMETi YA$AMAYA DEVAM EDELiM. KENDiNi BiLMEYEN YORUMCULAR HATIRLAYINIZ; 1999 SENESiNDE ISTANBUL HAVAYOLLARI UCU$LARINI DURDURDUGUNDA, SBB TOURS BiZi BASKA $iRKETLE UCURUP HiCBiR $EKiLDE MAGDUR ETMEDi BÜTÜN MASRAFLARI SBB TOURS KARSILAYARAK BU HiZMETi SUNDU. HATIRLAYALIM!!! HATIRLATALIM!!! ISMAiL BEY BASARILARINIZIN DEVAMINI DiLERiM.

Geçtiğimiz yaz sezonu sonunda iflasını açıklayan Miray Tur’un eski ortaklarından İsmail Hallaçoğlu, Almanya Düsseldorf’ta SBB Tours ( Seyahat Bürolar Birliği) adında bir şirket kurdu.

AirportHaber’e gelen bilgilere göre Hallaçoğlu’nun, Miray Tur’un boşluğunu doldurmak amacıyla bu şirketi kurduğu belirtiliyor.

Pegasus Havayolları’ndan uçak kiraladıkları belirtilen SBB Tours’un, Düsseldorf, Köln ve Türkiye çıkışlı kontenjanlarını acentelere faks yolu ile bildirdikleri de gelen haberler arasında.

Beklenmedik bir anda uçuşlarını iptal ettiklerini açıklayan ve yüzlerce yolcusunu mağdur ettikten birkaç gün sonra iflasını açıklayan Miray Tur’un kötü imajının olaylarla alakası olmadığı halde Hallaçoğlu’nu da etkilediği AirportHaber’e ulaşan bilgilerde açıkça görülüyor.

Umarız İsmail Hallaçoğlu, Miray’ın edindiği bu kötü imajı silebilir.

©AirportHaber

MİRAY TUR’UN DEVAMI MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Misafir ~ 15 yıl önce
SERKAN BEYIN ISDEN AYRILDIGINI YENI DAHA DUYUYORUM BURDAN SERKAN BEY BU MESAJI OKURSA GÜNÜN BIRINDEN. MUTLAKA ISTANBUL MERKEZLI BIR TOURS´U ARA SERKAN KIMINLE BAGLANACAGINI BILIYORSUN ORDAN AYRILDIGINA SEVINDIM BENI ARAMAYI UNUTMA.. F... BEKLYIORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Miray dan para alan oldu mu acaba onu merak ediyorum miray batirdi agantalari ve halen zor toparlaniyorlar nasil uyuyorlar geceleri onu merak ediyorum vicdan varmi sizde !!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen ~ 15 yıl önce
ismail abi bu isin üstesinden gelirmi bilmem. insallah gelir.mirayda acenteye en yakin oydu.iyi niyetine inanmak isterim ama iyi niyetli olsa miray da ortakligi sene basinda bittigi veya bitirildigi halde bu gercegi ali ve hakan beylerle ortaklasa sene sonuna kadar gizlemesini ve bu zaman zarfinda acenteleri ve calisanlarini kendi bürosu ile ugrasiyor onun icin merkeze pek ugrayamiyor diye kandirmasi iyi niyetine gölge düsürdügü kesin.madem bazi seylerin yanlis gittigini gördü ve ayrildi bunu acik yüreklilikle niye acente lerle paylasmadi?ve simdi ayni acenteler niye ismail abiye güvensin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dedektif ~ 15 yıl önce
SBB DE KI SERKANA BURDAN SÖYLÜYORUM AYAGINI DENK AL KOCUM. BOYUNU ASAN ISLERE GIRME 18 YASINLA. SEN DAHA KUNDAKDAYKEN BIZ SENIN PATRONUNUN NE MAL OLDUGUNU BILIYORDUK. SEN BURDA GELMISIN BASKA BASKA NICKLER ILE CIRFEKLIK YAPIYORSUN. AYIP GENCSIN DAHA KAFAN ALMAZ BU ISLERE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslan ~ 15 yıl önce
Nuri Bey hakkinda söylenenler yazilanlara tek bir sözüm var ,,Zavalli insanlar". Nuri Beyi bilen insanlar son yapilan yorum hakkinda sadece gülüyorlardir.. Nuri Beyim sen SIkma canini, kimin sahtekar oldugu belli ortada.. Ismail denilen sahisin borclari bitmeden, ödemeden BEY diye aniliyor... en üzücü durum burda ya.. Neyse, Nuri Bey ve Takimina basarilar diliyorum... Forza Nuri Bey Goodbye Ismail Bey ve yanindakiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BIDE ~ 15 yıl önce
ÖNCE SEN KENDI BORCUNA BAK AYAKLARIN CUKURDA BURDA GELMIS YORUM YAPIYORSUN SEN ÖGERE OLAN GERCEK BORCUNU ÖDE ÖNCE SONRA BASKALARIN DEDIKODUSUNU YAPARSIN NURI SAHTEKAR SENI..ISMAIL BEY YOLUNUZ ACIK OLSUN BASARILAR DILERIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air ~ 15 yıl önce
sayin ata bey yoksa nuri mi diyim, dedikoduda bir numarasin, sahtekarlikda bir numarasin, harami yemeyi cok seviyorsun bence ismail beyin elesdirecek son insan sensin kardesim.. sbb tours basarilar dilerim allah yolunuzu acik etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ata ~ 15 yıl önce
borc 300 bin dm degil,236 bin euro!!!borcu hakan sezen`e,alabilirse o alir.ayrica borcta degil,calmis,hakanin hakkini calmis ve utanmadan hesabi vardir diyede imzalamis.alni acik gezmezine gelince,o onun borcu olmadigindan yada yigit oldugundan kaynaklanmiyor.alacaklilarinin bir bölümünün iyi niyetinden alacaklilarinin bir bölümününde su aralar mesgul olmasindan kaynaklaniyor.gerci bir söz vardir borcunu alamayanda ,ödemeyende ayni derecede .....sizdir diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MM ~ 15 yıl önce
yakinda herseyin kokusu cikar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
$ANSLI HAMBURG ~ 15 yıl önce
iNSANLARI ÖNCE BiR TANIYIN GÜZEL KARDESiM. BEN $ANSLILARDANIM. YA SiZ? BAK NE GÜZEL SBB ARACILIGIYLA HALA $ANSINIZ VAR. DÜRÜST i$ ADAMI iSMAiL BEYiN YOLUNA TA$ KOYMAKTANSA YOLDAKi TA$LARI KALDIRALIM Ki HAKETTiGiMiZ HiZMETi YA$AMAYA DEVAM EDELiM. KENDiNi BiLMEYEN YORUMCULAR HATIRLAYINIZ; 1999 SENESiNDE ISTANBUL HAVAYOLLARI UCU$LARINI DURDURDUGUNDA, SBB TOURS BiZi BASKA $iRKETLE UCURUP HiCBiR $EKiLDE MAGDUR ETMEDi BÜTÜN MASRAFLARI SBB TOURS KARSILAYARAK BU HiZMETi SUNDU. HATIRLAYALIM!!! HATIRLATALIM!!! ISMAiL BEY BASARILARINIZIN DEVAMINI DiLERiM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000