11 Ekim 2016, Salı 14:23:16

Mehmet Nane Airbus seminerinde 15 Temmuz'u anlattı

Pegasus Hava Yolları CEO’su Mehmet T. Nane 7-9 Ekim tarihlerinde Lizbon’da gerçekleştirilen Airbus Strateji ve Network Semineri’nde konuşarak 15 Temmuz’da yaşananları anlattı ve Türkiye’nin demokrasi için kararlı duruşuna dikkat çekti.
  • Bu da kayyım demek ki. Ülkede özel şirket kalmadı arkadaş.
  • Sektörü anlatmak kimlere kalmış. Yazık hakikaten çok yazık
  • Nanenin sonunda Yönetimin sonu Pegasus un sonu olmıyacak,ama milletin ahı acısı intizarı köpek gibi yolcuya muamele gasp ,vs Nanenin sonu. bakkaldan pirinç satandan ne olur cacık olur naneli cacık.git artık be adam adam gibi istifa et.cin alide satacak sonunda ,kolay paraya alışmışlar Hale'n köln saw 200 Euro utanın be.Pegasus ajanları nerdesiniz guck guckkkk
  • Gercekten Mehmet Nane yi Pegasus gibi bir firmanın Ceo yapmasını anlamıyorum. Velev ki sektör dışı biri de olabilir ama bu adamda o profesyonellik yok. Neyse ben de Mehmet Nane yi fazla bekletmeyeyim IGA arayacak daha Pegasus a havalimanımıza gelin diye teklif edecek. İşi çok yani adamın.
  • Ne biliyor da ne anlattı. Hah hah ha.
  • Bu adam havacılığın h sinden anlamıyor. yazık ali sabancı nasıl oldu da aldı bu adamı ceo diye koydu.
  • Sn Nane gerek havacılık gerek se Pegasus geçmişi olarak böyle bir sempozyumda başarı öyküsü anlatmak için çok taze. Pegasus üst yönetimini profesyonel ve ciddi bilirdik ama o da sektör dışı birini CEO yaptı.
  • Alicim ne yapsan bos, bunlara yaranamazsin. Vuslat'i gazetenin basina da gecirsen, elinde megafonla "Yasasin baskomutan" diye bagirsan da artik cok gec. Bari kuyrugu titretmeseydin, belki gun olur devran doner kahraman olurdun.
  • Naneyi yediler!
  • Kar etmenin yolunun personel çıkarmak olduğunu sanan nadide yöneticilerimizden biri işine bak be adam.

Airbus tarafından her yıl düzenlenen ve Airbus üst yönetiminin yanı sıra dünyanın önde gelen havayolu, finansal kiralama ve hizmet şirketlerinin en üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen Airbus Strateji ve Network semineri bu yıl 7-9 Ekim tarihlerinde Lizbon’da yapıldı.

Toplantıya Türkiye’yi temsilen, sipariş verildiği 2012 yılı itibarıyla Türkiye’nin en büyük uçak siparişi olan 100 Airbus uçağı alımına imza atan Pegasus Hava Yolları’nın CEO’su Mehmet T. Nane katıldı.

Airbus Strateji ve Network Semineri’nde Airbus yöneticileri dışında konuşma yapan tek kişi olan Mehmet T. Nane, havacılık sektörünün en önemli firmalarının en üst düzeyde temsil edildiği katılımcılara 2003 yılından beri Türk hükümetinin desteğiyle hızlı bir şekilde gelişen ve modernleşen Türk havacılığını ve Türkiye’de 15 Temmuz’da yaşanan terör olayları ile Türkiye’nin demokrasiye olan bağlılığını anlattı.

Pegasus’un 15 Temmuz’un hemen ardında 19 Temmuz tarihinde teslim aldığı ilk Airbus A320NEO uçağına “Demokrasi” adını verdiğini hatırlatan Mehmet T. Nane şunları söyledi; “Pegasus Hava Yolları olarak ülkemizde 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimini hiçbir koşul altında kabul edilemez bulduk ve tüm gücümüzle lanetledik. Ülkemizin yaşadığı bu olağanüstü durum sonrasında demokrasiye olan tam inancımızı ifade etmek için de ilk Airbus A320NEO uçağımıza “Demokrasi” adını verdik.”

Mehmet Nane Airbus seminerinde 15 Temmuz'u anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Kayyım ~ 8 yıl önce
Bu da kayyım demek ki. Ülkede özel şirket kalmadı arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimler ~ 8 yıl önce
Sektörü anlatmak kimlere kalmış. Yazık hakikaten çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Nanenin sonunda Yönetimin sonu Pegasus un sonu olmıyacak,ama milletin ahı acısı intizarı köpek gibi yolcuya muamele gasp ,vs Nanenin sonu. bakkaldan pirinç satandan ne olur cacık olur naneli cacık.git artık be adam adam gibi istifa et.cin alide satacak sonunda ,kolay paraya alışmışlar Hale'n köln saw 200 Euro utanın be.Pegasus ajanları nerdesiniz guck guckkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Gercekten Mehmet Nane yi Pegasus gibi bir firmanın Ceo yapmasını anlamıyorum. Velev ki sektör dışı biri de olabilir ama bu adamda o profesyonellik yok. Neyse ben de Mehmet Nane yi fazla bekletmeyeyim IGA arayacak daha Pegasus a havalimanımıza gelin diye teklif edecek. İşi çok yani adamın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vat? ~ 8 yıl önce
Ne biliyor da ne anlattı. Hah hah ha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şappi ~ 8 yıl önce
Bu adam havacılığın h sinden anlamıyor. yazık ali sabancı nasıl oldu da aldı bu adamı ceo diye koydu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her sektöre Nane ~ 8 yıl önce
Sn Nane gerek havacılık gerek se Pegasus geçmişi olarak böyle bir sempozyumda başarı öyküsü anlatmak için çok taze. Pegasus üst yönetimini profesyonel ve ciddi bilirdik ama o da sektör dışı birini CEO yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Beycigim ~ 8 yıl önce
Alicim ne yapsan bos, bunlara yaranamazsin. Vuslat'i gazetenin basina da gecirsen, elinde megafonla "Yasasin baskomutan" diye bagirsan da artik cok gec. Bari kuyrugu titretmeseydin, belki gun olur devran doner kahraman olurdun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abey ~ 8 yıl önce
Naneyi yediler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav he he ~ 8 yıl önce
Kar etmenin yolunun personel çıkarmak olduğunu sanan nadide yöneticilerimizden biri işine bak be adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000