04 Ocak 2012, Çarşamba 14:45:37

LONDRA HAVA SAHASINDA KORKU

Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Londra seferini yapan uçağı iniş için alçalmaya başlandığı sırada türbülansa girdi. Şiddetli sarsıntı yolcular arasında paniğe neden oldu, kabin ekibi yolcuları sakinleştirdi...
  • bu haberi sabiha gokcende bugün pc 991 istanbul viyana seferini yapmadan önce okumuştum.zaten pegasusun ne mal oldugu bellydi bide yetmezmiş gibi aynılarnı kendi uçuşmda yaşadım uçağa alındk kalkış saati 12:15idi okadar insan uçakta 45dakika bekletilti teknik bir arızadan dolayı bari insanları ucaga almadan kontrol etseydınız uçagı.devamında ucak vıyanaya inecegi zaman hava kapalı olmamasına ragmen yada dısardan olagan dısı bısey gozukmuyodu.cıddı türbülansa girdik 2 yolcu kustu pegasus karalamasıysa evet karalıyorum çünkü kötüsünüz. ali sabancı balık baştan kokar.bir kucuk su vermemenın cevabı olarak onun parasını eklemiyoruz ki satın almadıgınız şeyi niye ödetelim diye açıklama yapıyo.ya kendisi çok zeki yada diger firmalar enayi.
  • pegasus da fenerbahçe gibi ha kıskananlar sürekli saldırıyor.üzülmeyin kervan yürüyor.tebrikler pegasus....hayırlı uçuşlar bu arada yeni kıyafetler de çok güzel olmuş..
  • Habercilik bu değil. Özellikle havacılıkta çok normal bir durum olan türbülansa girmeyi bu kadar abartıp yolcuyu korkutmayı habercilik üslubu olarak mı görüyorsunuz? Zaten uçmaktan korkan insanları daha da korkutmak için mi haberi abartarak veriyorsunuz? Yolcular büyük korku yaşadı, yolcular türbülansın etkisini uzun süre üzerinden atamadı, vs. Sanki uçaktaydınız, sanki tüm yolcularla konuştunuz, sanki yolcuların psikolojik analizini yaptınız...
  • airshow diye birşey duydun mu daha önce?
  • kaptan pilot uçagı en iyi şekilde sorunsuz olarak indirmiş,panige gerek yok .türbülans olayları havacılıkta normaldir ve hergün uçan yüzlerce uçakta hissedilir.aşırı korkan insanlara tavsiyem; ya bu duruma alışsınlar ya da uçaga hiç binmesinler daha iyi ...
  • Bir tek pegasus mu turbulansa giriyor, diger sirketlerde hic mi turbulansa girmiyor?
  • hocam uc gundur hava berbat,. gustu 80 mil havada daha ne olacakti...? biraz insaf yahu. biraz insaf... olur boyle havalar. sag saglim indirmis kaptan..daha ne isteniyor?
  • temizlik yapanları asagılıyorsunuz burada bence, ben kabin gorevlisiyim birisi kusarsa da temizlerim ne var bunda işimi severek yapıyorum ve bundan da gocunmuyorum..
  • Evet biz burada K/M arkadaşları kesinlikle rencide edip küçük düşürmeyiz tutun ki temizleyin derlerse bile bu arkadaşlar da çalıştıkları için emire uyarlar , bunda da bir şey yok önemli olan bu emiri vermemek ve işi bu olan kuruluşlara iş yaptırılsın . Tüm K/M ları kardeşimiz dir. Saygılarımızla.
  • Temizlik başlığı ile yazan kişiye bilgilendirmesinden dolayı teşekkür ediyorum ama aynı anda "technicman" başlığı ile yazan edepsize de aklıma ne gelirse söylüyorum. Edepsizlik değil benimkisi soru idi sadece... Hayatınız savunma ama savunurken densizliğin ve edepsizliğin 10 katını yaparak saldırma... Ayrıca hadi saldırın kabin dediğin kişiler senin uşağın mı ki yakala coooo tarzında emir vermişsin.
Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Londra seferini yapan uçağı dün saat 10.20’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalktı.

Londra Stansted Havaalanı’na iniş için alçalmaya başlayan PC 501 sefer sayılı TC-ANP kuyruk tescilli Boeing 737-800 uçak, 8 bin feet’in altına inildiğinde şiddetli türbülansa yakalandı. 
 
Uçakta bulunan yolcular sarsıntı sırasında büyük korku yaşadı. Bazı yolcuların fenalaştığı ve kustuğu öğrenildi. Kabin ekibi, yolcuları sakinleştirmeye çalışsa da türbülansın etkisini uzun süre yolcular üzerinden atamadı. İniş sırasında yaşandığı için emniyet kemerlerinin bağlı olması, olası bir yaralanma durumunu ortadan kaldırdı.
 
Uçak bir süre sonra Londra Stansted Havaalanı’na sorunsuz inişini gerçekleştirdi. Uçakta 165 yolcu bulunduğu kaydedildi.

©AirportHaber Özel
LONDRA HAVA SAHASINDA KORKU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 12 yıl önce
bu haberi sabiha gokcende bugün pc 991 istanbul viyana seferini yapmadan önce okumuştum.zaten pegasusun ne mal oldugu bellydi bide yetmezmiş gibi aynılarnı kendi uçuşmda yaşadım uçağa alındk kalkış saati 12:15idi okadar insan uçakta 45dakika bekletilti teknik bir arızadan dolayı bari insanları ucaga almadan kontrol etseydınız uçagı.devamında ucak vıyanaya inecegi zaman hava kapalı olmamasına ragmen yada dısardan olagan dısı bısey gozukmuyodu.cıddı türbülansa girdik 2 yolcu kustu pegasus karalamasıysa evet karalıyorum çünkü kötüsünüz. ali sabancı balık baştan kokar.bir kucuk su vermemenın cevabı olarak onun parasını eklemiyoruz ki satın almadıgınız şeyi niye ödetelim diye açıklama yapıyo.ya kendisi çok zeki yada diger firmalar enayi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pegasus da fenerbahçe gibi ha kıskananlar sürekli saldırıyor.üzülmeyin kervan yürüyor.tebrikler pegasus....hayırlı uçuşlar bu arada yeni kıyafetler de çok güzel olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Habercilik bu değil. Özellikle havacılıkta çok normal bir durum olan türbülansa girmeyi bu kadar abartıp yolcuyu korkutmayı habercilik üslubu olarak mı görüyorsunuz? Zaten uçmaktan korkan insanları daha da korkutmak için mi haberi abartarak veriyorsunuz? Yolcular büyük korku yaşadı, yolcular türbülansın etkisini uzun süre üzerinden atamadı, vs. Sanki uçaktaydınız, sanki tüm yolcularla konuştunuz, sanki yolcuların psikolojik analizini yaptınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
airshow diye birşey duydun mu daha önce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kaptan pilot uçagı en iyi şekilde sorunsuz olarak indirmiş,panige gerek yok .türbülans olayları havacılıkta normaldir ve hergün uçan yüzlerce uçakta hissedilir.aşırı korkan insanlara tavsiyem; ya bu duruma alışsınlar ya da uçaga hiç binmesinler daha iyi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir tek pegasus mu turbulansa giriyor, diger sirketlerde hic mi turbulansa girmiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hocam uc gundur hava berbat,. gustu 80 mil havada daha ne olacakti...? biraz insaf yahu. biraz insaf... olur boyle havalar. sag saglim indirmis kaptan..daha ne isteniyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
temizlik yapanları asagılıyorsunuz burada bence, ben kabin gorevlisiyim birisi kusarsa da temizlerim ne var bunda işimi severek yapıyorum ve bundan da gocunmuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Evet biz burada K/M arkadaşları kesinlikle rencide edip küçük düşürmeyiz tutun ki temizleyin derlerse bile bu arkadaşlar da çalıştıkları için emire uyarlar , bunda da bir şey yok önemli olan bu emiri vermemek ve işi bu olan kuruluşlara iş yaptırılsın . Tüm K/M ları kardeşimiz dir. Saygılarımızla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Temizlik başlığı ile yazan kişiye bilgilendirmesinden dolayı teşekkür ediyorum ama aynı anda "technicman" başlığı ile yazan edepsize de aklıma ne gelirse söylüyorum. Edepsizlik değil benimkisi soru idi sadece... Hayatınız savunma ama savunurken densizliğin ve edepsizliğin 10 katını yaparak saldırma... Ayrıca hadi saldırın kabin dediğin kişiler senin uşağın mı ki yakala coooo tarzında emir vermişsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000