16 Ağustos 2008, Cumartesi 08:53:11

LAF SÖYLEDİ BAL KABAĞI!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Erman Toroğlu, Pegasus Havayolları'nın Atatürk Havalimanı'na sokulmadığını söylüyor... Oysa ki durum, Toroğlu'nun köşesinde yazdığı gibi değil...
  • Yorumunuz... YA BU YAZININ NESİ DOĞRU BU YAZIYA NE GEREK VAR?? SANA 2 PASS BİLET AT YALANI ÖPEYİM İNANANI..PEGASUS BU CAMİAYA TERS GİRDİ VE PARAYLA HERŞEYİ YAPACAĞINI ZANNEDEREK GİRDİ. BU SEKTÖRE YIILARINI VERMİŞ DİĞER FİRMALARADA EN BÜYÜK ZARARI KENDİNE BAŞTA OLMAK ÜZERE VERDİ SAĞOLSUN.
  • Bence bu yorumun yazılma nedeni geçenlerde reha muhtarın benzer bir çıkışla bir kaç gün gündeme gelmesinden etkilenen sayın yazarımız ... bir denemede ben yapayım demiş....
  • hocam sen bu millete fazlasın... o kadar dogru konusuyorsunki hocam,,o kadar harbisin ki..sen çok yaşa...uslübunu anlamadıkları için (aziz nesin de aynı dertten müzderipti),,ama dahada önemlisi cahil oldukları için ,,sen ağzını açtığında eleştiriyorlar..ve tabiiki ,,özellikle tek "görevi" pegasus u eleştirmek olan bu site ,,hemen taaruza geçiyor..ne kadar zavallı bir durum.. sen tamamsın hocam,,yarım olanlara bakma,,tam gaz devam et..
  • HEM İÇKİ İÇİYOR HEM DE HAVASINI ATIYOR. ARKADAŞ SEN Bİ İÇKİYLE Mİ TARTIYORSUN. ALKOLLÜ OLARAK YAZDIĞIN BELLİ. BİR HAVAYOLU ŞİRKETİM OLSA HAYATTA ALKOL SATMAZDIM.
  • Kuş arkasını görmüş yara sanmış... Toroğlu, o adamdan zaten şimdiye kadar kayda değer bir kelime çıkmadı. Beyefendi viski içmiş..hemde Black Label, vah vah!! Bari Jack Daniel's içtim dese belki biraz havasını atmış olurdu.
  • yaa hocam... anadolu jet'e koltuklar dar denir ama pegasus, onur, atlas zaten yıllardır aynı dar koltuk aralığıyla uçar... bu arada o viskiler thy'de, iyi bilirsin ki, bedavadır... lütfen milli gururumuz thy ile bu kadar eğlenmeyelim, aksine gurur duyalım, sahip çıkalım...
  • Bilen bilmeyen herkes konuşuyor. Pegasus' un Atatürk havalimanından HİÇ SLOTU YOK. Sdaece İazair' in bir kaç slotu var. Pegasus İzair' de hissedar, tamamına sahip değil. Dolayısıyla İzair slotlarını Pegasus' un Atatürk havalimanından uçuşu var diye lanse edemezsiniz. Bildiğim kadarıyla Pegasus' un Atatürk havalimanından da uçuş yapabilmek için SHGM de bekleyen talebi var. Bunlardan sonra yorumcu arkadaşlar bir kez daha düşünsünler bakalım Erman Toroğlu doğrumu yazmış, yanlışmı?
  • İZAİR SAYESİNDE ATATÜRKE DE UÇUYORLAR, ARAŞTIR HOCA ARAŞTIR...BELEŞ VİSKİ İÇİP YAZI YAZMA...
  • ERMAN HOCA ÇOK BİLDİĞİNİ ZANNEDİYOSUN AMA ASLINDA HİÇ BİŞEY BİLMİYOSUN BANA KALIRSA. BARİ BİR BİLENE SOR DA REZİL OLMA YAHU. SABİHA GÖKÇEN'İN PEGASUS'UN KENDİ TERCİHİ OLDUĞU BİLMEYEN YOK SEN YEŞİLKÖY'E ALMIYOARLAR DİYOSUN. AYRICA PEGASUS YEŞİLKÖY'DE DE VAR DIŞ HAT UÇUYOR!

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın hemen her platformda, "Sabiha Gökçen Havalimanı tercih ettik. Çünkü bizim için en uygun meydan burası" demesine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kendi tercihleri olduğunu ısrarla vurgulamasına rağmen Erman Toroğlu bugünkü köşesinde öyle bir yazı yazdı ki...

İşte Toroğlu'nun Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın açıklamalarıyla uzaktan yakından alakası olmayan o yazısı:

Allah’tan Pegasus var

Pegasus’u Yeşilköy’e sokmuyorlar. Sebebi, şu anda Türk Hava Yolları’na en büyük rakip olması. Aslında Pegasus’un bir rakibi daha var. O da uçtuğu hava limanı Sabiha Gökçen. Geçenlerde Bodrum’a uçuyorum, akşam saat 6 olmuş.

Bir tek viski içtim, içtiğim de Red Label. Verdiğim ücret sıkı durun, 25 YTL. Hatta hesabı verirken şöyle etrafıma bir baktım, müzik filan aradım, bulamadım. Dans edenleri aradım, bulamadım. Çünkü Sortie’ye Laila’ya giderseniz viskiyi ancak bu kadara içersiniz. Pegasus’a bindim. Bir tek viski de uçakta içtim. O da Black Label. Düşünün uçakta olmasına rağmen 15 liraya içtim.

Yani havalimanında içseydim herhalde benden 40 lira alırlardı. Allah’tan Pegasus var. Uçakları tertemiz, zamanında kalkıyor. Ama çalışanında da rekabet var. Görevliler uçuşta ne kadar mal satıyorlarsa, ondan yüzde 10 prim alıyorlarmış. Yani hem uçuştan, hem de hizmetten ayrı ayrı kazanıyorlar.

Ermen TOROĞLU
HÜRRİYET

LAF SÖYLEDİ BAL KABAĞI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Rumuz YAĞIZ ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... YA BU YAZININ NESİ DOĞRU BU YAZIYA NE GEREK VAR?? SANA 2 PASS BİLET AT YALANI ÖPEYİM İNANANI..PEGASUS BU CAMİAYA TERS GİRDİ VE PARAYLA HERŞEYİ YAPACAĞINI ZANNEDEREK GİRDİ. BU SEKTÖRE YIILARINI VERMİŞ DİĞER FİRMALARADA EN BÜYÜK ZARARI KENDİNE BAŞTA OLMAK ÜZERE VERDİ SAĞOLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucuran ~ 16 yıl önce
Bence bu yorumun yazılma nedeni geçenlerde reha muhtarın benzer bir çıkışla bir kaç gün gündeme gelmesinden etkilenen sayın yazarımız ... bir denemede ben yapayım demiş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
hocam sen bu millete fazlasın... o kadar dogru konusuyorsunki hocam,,o kadar harbisin ki..sen çok yaşa...uslübunu anlamadıkları için (aziz nesin de aynı dertten müzderipti),,ama dahada önemlisi cahil oldukları için ,,sen ağzını açtığında eleştiriyorlar..ve tabiiki ,,özellikle tek "görevi" pegasus u eleştirmek olan bu site ,,hemen taaruza geçiyor..ne kadar zavallı bir durum.. sen tamamsın hocam,,yarım olanlara bakma,,tam gaz devam et..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehdieker ~ 16 yıl önce
HEM İÇKİ İÇİYOR HEM DE HAVASINI ATIYOR. ARKADAŞ SEN Bİ İÇKİYLE Mİ TARTIYORSUN. ALKOLLÜ OLARAK YAZDIĞIN BELLİ. BİR HAVAYOLU ŞİRKETİM OLSA HAYATTA ALKOL SATMAZDIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 16 yıl önce
Kuş arkasını görmüş yara sanmış... Toroğlu, o adamdan zaten şimdiye kadar kayda değer bir kelime çıkmadı. Beyefendi viski içmiş..hemde Black Label, vah vah!! Bari Jack Daniel's içtim dese belki biraz havasını atmış olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEL ~ 16 yıl önce
yaa hocam... anadolu jet'e koltuklar dar denir ama pegasus, onur, atlas zaten yıllardır aynı dar koltuk aralığıyla uçar... bu arada o viskiler thy'de, iyi bilirsin ki, bedavadır... lütfen milli gururumuz thy ile bu kadar eğlenmeyelim, aksine gurur duyalım, sahip çıkalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
her kes konuşuyor ~ 16 yıl önce
Bilen bilmeyen herkes konuşuyor. Pegasus' un Atatürk havalimanından HİÇ SLOTU YOK. Sdaece İazair' in bir kaç slotu var. Pegasus İzair' de hissedar, tamamına sahip değil. Dolayısıyla İzair slotlarını Pegasus' un Atatürk havalimanından uçuşu var diye lanse edemezsiniz. Bildiğim kadarıyla Pegasus' un Atatürk havalimanından da uçuş yapabilmek için SHGM de bekleyen talebi var. Bunlardan sonra yorumcu arkadaşlar bir kez daha düşünsünler bakalım Erman Toroğlu doğrumu yazmış, yanlışmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirligariban ~ 16 yıl önce
İZAİR SAYESİNDE ATATÜRKE DE UÇUYORLAR, ARAŞTIR HOCA ARAŞTIR...BELEŞ VİSKİ İÇİP YAZI YAZMA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
I LOVE YOU ŞENOLLL ~ 16 yıl önce
ERMAN HOCA ÇOK BİLDİĞİNİ ZANNEDİYOSUN AMA ASLINDA HİÇ BİŞEY BİLMİYOSUN BANA KALIRSA. BARİ BİR BİLENE SOR DA REZİL OLMA YAHU. SABİHA GÖKÇEN'İN PEGASUS'UN KENDİ TERCİHİ OLDUĞU BİLMEYEN YOK SEN YEŞİLKÖY'E ALMIYOARLAR DİYOSUN. AYRICA PEGASUS YEŞİLKÖY'DE DE VAR DIŞ HAT UÇUYOR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000