24 Ağustos 2012, Cuma 08:40:52

KUSURSUZ FIRTINA PEGASUS!

Pegasus, Ramazan Bayramı’nda da yolcularını yüzde 95,53 zamanında kalkış oranıyla taşıdı...
  • Ya tebrikler celebiye diyenler muhtemelen celebi calısanları...sabiha gökcende celebinin basarısızlıgını ucucu personel harici kimse anlayamaz...Celebinin bu basarısızlıgına ragmen Pegasusa helal olsun demek daha dogru olacak..
  • helal olsun pegasusummmm, seninle gurur duyoruzzz !!!!
  • YAHU HERŞEYE KEPÇE ATMAK ADET Mİ OLMUŞ NEDİR?İSTANBUL DA BİLİNEN 2 HAVAALANI VAR.PEGASUS TA YEŞİLKÖYÜ BIRAKIP BÜYÜK BİR CESARETLE KURTKÖY E GELDİ VE KENDİNE ASIL MEYDAN YAPTI.THY NE YAPTI?1 HAFTA OPERASYON YAPTI SONRA BU MEYDANI BIRAKTI.BURAYI ADAM EDEN PEGASUS TUR.VE BU KARARI BÜYÜK BİR CESARETLE ALAN DA ALİ SABANCI DIR.ŞİRKETİ ALDIĞI ZAMANKİ UÇAK SAYISINI ARTIRAN,SEFER SAYISINI ARTIRAN YİNE PEGASUS.PEKİ BU BAŞARIYI TABİİ Kİ TEK BAŞINA KİMSE YAKALAYAMAZ.YÖNETİM KURULUNDAN,YÜKLEMECESİNE KADAR HERKESİN PAYI VAR.ÇÜNKÜ HERKES BU ZİNCİRİN BİR HALKASI.ÇELEBİ KENDİNİ EN BÜYÜK NİMETTEN SAYMA BU ARADA..DAHA YENİ YENİ OTURUYORSUN.BİR ARA ISG Yİ ARATIR OLMUŞTUN.ŞİMDİ BİLE BAZI YÖNLERİN İLE ÖYLESİN.O VEYA BU..İŞİN KISACASI ORTADA BİR GERÇEK VAR Kİ O DA PEGASUS UN TARTIŞILMAZ BİR GÜZELLİKTE ÖZEL BİR ŞİRKET OLUŞU.THY İLE KİMSE KARŞILAŞTIRMASIN.ZİRA KULVARLAR FARKLI.ANLAYACAĞINIZ ÇAMUR ATMAYI BIRAKINDA AZICIK DA OLSA TAKDİR EDİN.AMA BEN KOCAMAN BRAVO DİYORUM..
  • çok şanslıyımkı pegasusdayım..harıka bır şirkettt...
  • Demek ki neymiş: Tüm yumurtaları aynı sepete koymayacaksın. THY gibi büyük bir havayolu tek hub ile çalışırsa ve bu tek ana meydanda böyle büyük bir havayolunun operatsyonunu kaldıramazsa başına böyle sürekli rötarlar gelir. Rakiplerden biri sürekli rötarla boğuşuyorsa, karşı taraf da bunu alır sana karşı kullanır. Sonuçta Pegasus yalan söylemiyor, ben zamanında operasyon yapıyorum diyor. Rötardan bıkmış yolcuya seçenek sunuyor.
  • çelebi görevini yapıyor zamanında kaldırmak zorunda
  • PEGASUZ DA KARAR VERME MERCİĞİ ÇOK ZAYIF İŞİ BİLENLER MALESEF PASİFİZE EDİLMİŞ HERŞEY EVET EFENDİM DİĞİENLER ÖNEMLİ MEVKİLERDE AMA BU SADECE PEĞAZUZUN SORUNU DEĞİL THY DE AYNI MALESEF,PEGASUZ ÖNEMLİ VE ACİLİYETİ OLAN KONULARDA HİÇ KARAR VERECEK MERCİ BULAMIYOR
  • Ucagi zamaninda kaldiran Havaalani.Bunun sirketle pek ilgisi yok.Basari varsa Sabiha Gokcen havaalaninin .Pegasus un degil.THY nin Erzurum,Kars,Samsun vs havaalanlarindan ucaklari tam zamaninda kalkiyor.Her sey havaalani yogunluguna bagli.Ataturk te piste sira bekleyen THY ucaklari ne yapsin.Pegasus ucaklarida Ataturk te beklemiyorlarmi.El insaf
  • Burada bir basari varsa Celebi'nindir. Ucaklar Pegasus'un olabilir. Peki o ucaklari kim kaldiriyor. Celebi elbette! Tebrikler Celebi!
  • Teşekkürler Ali SABANCI teşekkürler pegasusum..

Pegasus Havayolları, ekonomik ve zamanında gerçekleştirdiği uçuşlarıyla Ramazan Bayramı’nda da seyahat edenlerin değişmez tercihi oldu.

Ramazan Bayramı’nın hızlı trafik akışında da misafirlerinin seyahatlerinin aksamadan sürdürmesini sağlayan Pegasus, 17-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği toplam 1.375 uçuşla, 202 bin 748 misafirini yüzde %95,53’lik zamanında kalkış oranıyla, güvenle ve zamanında seyahat noktalarına ulaştırdı.

KUSURSUZ FIRTINA PEGASUS!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

misafir ~ 12 yıl önce
Ya tebrikler celebiye diyenler muhtemelen celebi calısanları...sabiha gökcende celebinin basarısızlıgını ucucu personel harici kimse anlayamaz...Celebinin bu basarısızlıgına ragmen Pegasusa helal olsun demek daha dogru olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bruuu bruu ~ 12 yıl önce
helal olsun pegasusummmm, seninle gurur duyoruzzz !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...BRAVO... ~ 12 yıl önce
YAHU HERŞEYE KEPÇE ATMAK ADET Mİ OLMUŞ NEDİR?İSTANBUL DA BİLİNEN 2 HAVAALANI VAR.PEGASUS TA YEŞİLKÖYÜ BIRAKIP BÜYÜK BİR CESARETLE KURTKÖY E GELDİ VE KENDİNE ASIL MEYDAN YAPTI.THY NE YAPTI?1 HAFTA OPERASYON YAPTI SONRA BU MEYDANI BIRAKTI.BURAYI ADAM EDEN PEGASUS TUR.VE BU KARARI BÜYÜK BİR CESARETLE ALAN DA ALİ SABANCI DIR.ŞİRKETİ ALDIĞI ZAMANKİ UÇAK SAYISINI ARTIRAN,SEFER SAYISINI ARTIRAN YİNE PEGASUS.PEKİ BU BAŞARIYI TABİİ Kİ TEK BAŞINA KİMSE YAKALAYAMAZ.YÖNETİM KURULUNDAN,YÜKLEMECESİNE KADAR HERKESİN PAYI VAR.ÇÜNKÜ HERKES BU ZİNCİRİN BİR HALKASI.ÇELEBİ KENDİNİ EN BÜYÜK NİMETTEN SAYMA BU ARADA..DAHA YENİ YENİ OTURUYORSUN.BİR ARA ISG Yİ ARATIR OLMUŞTUN.ŞİMDİ BİLE BAZI YÖNLERİN İLE ÖYLESİN.O VEYA BU..İŞİN KISACASI ORTADA BİR GERÇEK VAR Kİ O DA PEGASUS UN TARTIŞILMAZ BİR GÜZELLİKTE ÖZEL BİR ŞİRKET OLUŞU.THY İLE KİMSE KARŞILAŞTIRMASIN.ZİRA KULVARLAR FARKLI.ANLAYACAĞINIZ ÇAMUR ATMAYI BIRAKINDA AZICIK DA OLSA TAKDİR EDİN.AMA BEN KOCAMAN BRAVO DİYORUM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şanlıyım ~ 12 yıl önce
çok şanslıyımkı pegasusdayım..harıka bır şirkettt...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık geldiysen 4. kez vur ~ 12 yıl önce
Demek ki neymiş: Tüm yumurtaları aynı sepete koymayacaksın. THY gibi büyük bir havayolu tek hub ile çalışırsa ve bu tek ana meydanda böyle büyük bir havayolunun operatsyonunu kaldıramazsa başına böyle sürekli rötarlar gelir. Rakiplerden biri sürekli rötarla boğuşuyorsa, karşı taraf da bunu alır sana karşı kullanır. Sonuçta Pegasus yalan söylemiyor, ben zamanında operasyon yapıyorum diyor. Rötardan bıkmış yolcuya seçenek sunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabiki ~ 12 yıl önce
çelebi görevini yapıyor zamanında kaldırmak zorunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İNANDIRICI DEĞİL ~ 12 yıl önce
PEGASUZ DA KARAR VERME MERCİĞİ ÇOK ZAYIF İŞİ BİLENLER MALESEF PASİFİZE EDİLMİŞ HERŞEY EVET EFENDİM DİĞİENLER ÖNEMLİ MEVKİLERDE AMA BU SADECE PEĞAZUZUN SORUNU DEĞİL THY DE AYNI MALESEF,PEGASUZ ÖNEMLİ VE ACİLİYETİ OLAN KONULARDA HİÇ KARAR VERECEK MERCİ BULAMIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantik geldiysen 3 kere vur ~ 12 yıl önce
Ucagi zamaninda kaldiran Havaalani.Bunun sirketle pek ilgisi yok.Basari varsa Sabiha Gokcen havaalaninin .Pegasus un degil.THY nin Erzurum,Kars,Samsun vs havaalanlarindan ucaklari tam zamaninda kalkiyor.Her sey havaalani yogunluguna bagli.Ataturk te piste sira bekleyen THY ucaklari ne yapsin.Pegasus ucaklarida Ataturk te beklemiyorlarmi.El insaf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İaksu ~ 12 yıl önce
Burada bir basari varsa Celebi'nindir. Ucaklar Pegasus'un olabilir. Peki o ucaklari kim kaldiriyor. Celebi elbette! Tebrikler Celebi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasusum ~ 12 yıl önce
Teşekkürler Ali SABANCI teşekkürler pegasusum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000