24 Aralık 2014, Çarşamba 17:01:41

KOKPİTTE ŞAŞIRTAN ANONS

İzair Genel Müdürü ve Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Danışmanı Gürol Yüksel, uçakta hiç beklemediği bir anonsla şaşkına döndü. O mesaj neydi?
  • Gurol Yuksel i hic tanimam. Kaldiki ben ucagi tasarlayan taraftayim yer islerinden hic anlamam. Ama sunu gordum arkadaslar, her insanin hayatinda hatalari var ama guzellikleride var. Her ikisinide burada yorumlarda bulusturmussunuz. Bunun terazideki durumu ise takdir i ilahi diyelim... :-) obur taraftan benim gibi profesyonel biri icin bu durum biraz abarti olarak goruluyor. Sanki emekli olsa bile is beklentisi icinde gibi bir durum. Dedigim gibi benimki sadece bir dusunce. Bu Adam in bu anostan sonra yazligina cekilmesini beklemek yanlis.
  • Gurol bey herzaman ust ekibinin korumasi ve alt ekibinin de reklaminda calismistir, akillica reklamini yapardi, ust ekibinin sozunden cikmaz babasindan devir aldigi bayrak ile thy de rahat rahat calisti.sonrasinda akp doneminde kendisini korumak , gorevde biraz daha kalabilmek icin en buyuk kiyimi onun imzasi ile enyakin arkadaslarini bile acimadan bir kalemde pasifize eti. eee temizlik bittikten sonrada sira ona geldi , ust yonetimden en son o kaldiginda onada yol verdiler. onunda thy den big brotheri da ona kollarini kucagini acti .kapilar acildi makamlar baglandi , brother magdur edilmedi. o basa getirildiginde izair kimindi , gurol beyden sonra kimin oldu. yonetim ve sahip nasil el degistirdi , thy deki gibi yine ustun basari ile gorevi icra etti . sonrasinda da malum misyon bitti , guzel bir senaryo ile ordanda emekli oldu, izair in onceki sahiplerine de bir sorun bakalim ,,guzel bir ustad brother calismasi olmus, al gulum ver gulum,alan razi da veren razimi !! sorun bakalim
  • Gürol bey kaliteli bir geşmişle mesleğini noktalıyor kutluyorum.Yeni yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyorum
  • Sayın Genel müdürüm; Sizin gibi neslinin son örneği olan değerli insanların kıymetini malesef para hırsına kapılan şirketler değerinizi bilmiyor vede bilemdiler. (THY ,Havaş ve pegasus da ) Personel arasında ki kırgınlıkları kaldıran herkesle iyi diyalogları kuran Gürol abiciğim Sağlıklı mutlu emeklilikler dilerim.
  • Hep mükemmeldin Gürol Baba..! Her şey yakışır size..! İstanbul ATC de muhteşem bir jest yaptı...
  • Cok yonetici gorduk Thy de ama Gurol bey kadar babacan davranan, yonetici gibi yonetici goremedik ... Her Bayram Kat Kat dolasir personelinin elini sIkardi, simdikiler ise bekliyor ayaklarina gidelim... bu ornek bile yeter. Hayirli emeklilik donemi dilerim. D.G.
  • İzmir değil İstanbul yol kontrolden Gürol beyefendiye seslenilmiştir.Bilginize
  • Gürol bey hepimizin abisi ve önderliğini yapan havacılık aşkıyla dopdolu bir insan olarak emekliliğe giderken arkasında çok güzel anılar bırakıyor. Kendisine sağlık huzur mutluluk içinde sevdikleriyle güzel emeklilikler diliyorum. M.A.
  • Iyi emeklilikler jest de güzel olmuş. Ancak şu kokpite kimseyi almama usulüne başta kabaş olmak üzere deliyorlar ya ona sinir oluyorum. Arkadaş Kuralı koyan sizsiniz delen de. Ya herkes uysun ki yönetim daha Özen göstermeli ya da kaldırın uygulamayı. Herşey ağaya Beleş mi?
  • Daha once THY da birlikte gorev yapmaktan gurur duydugum Genel Md. Yardimcim Gurol Yuksel'e hayirli emeklilikler diliyorum. Guzel bir jest olmus. Sevgiler...

Yıllardır havacılık sektörüne hizmet eden İzair Genel Müdürü ve Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Danışmanı Gürol Yüksel, aktif çalışma hayatını noktalandırmaya hazırlanıyor.

Türk Hava Yolları’nda uzun yıllar görev yaptıktan sonra özel havayolu şirketi Pegasus ve İzair’de sektöre hizmet etmeye devam eden Yüksel, 1 Ocak itibariyle emekliye ayrılacak.

Çalışma hayatının son günlerini yaşayan Gürol Yüksel için Pegasus Havayolları’nın uçuş işletmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nadir Kabaş ve hava trafik kontrolörleri güzel bir sürpriz hazırladı. Bugün İzmir’den İstanbul’a seyahat eden Yüksel, uçak İstanbul’a inmeye hazırlanırken gelen bir anonsla büyük şaşkınlık yaşadı. Mikrofonun diğer ucundaki hava trafik kontrolörü Gürol Yüksel’e havacılık sektörüne yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken deneyimli havacı da mesaja cevap verdi.

İstanbul’a indikten sonra Airporthaber’e konuşan Gürol Yüksel, 40 yıldır havacılığın içinde aktif olarak görev yaptığını belirterek, “ Babam pilot olduğu için havacılığın hep içindeydim. 40 yıldır da bu sektörde görev yaptım. Ama artık 65 yaşındayım ve bırakmanın zamanı geldi. Bundan sonra havacılığın hobi olarak içerisinde olacağım” dedi.

İşte havada yaşanan o ilginç diyaloglar:

KOKPİTTE ŞAŞIRTAN ANONS

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

ismet ~ 9 yıl önce
Gurol Yuksel i hic tanimam. Kaldiki ben ucagi tasarlayan taraftayim yer islerinden hic anlamam. Ama sunu gordum arkadaslar, her insanin hayatinda hatalari var ama guzellikleride var. Her ikisinide burada yorumlarda bulusturmussunuz. Bunun terazideki durumu ise takdir i ilahi diyelim... :-) obur taraftan benim gibi profesyonel biri icin bu durum biraz abarti olarak goruluyor. Sanki emekli olsa bile is beklentisi icinde gibi bir durum. Dedigim gibi benimki sadece bir dusunce. Bu Adam in bu anostan sonra yazligina cekilmesini beklemek yanlis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G.Yuksel di ! ~ 9 yıl önce
Gurol bey herzaman ust ekibinin korumasi ve alt ekibinin de reklaminda calismistir, akillica reklamini yapardi, ust ekibinin sozunden cikmaz babasindan devir aldigi bayrak ile thy de rahat rahat calisti.sonrasinda akp doneminde kendisini korumak , gorevde biraz daha kalabilmek icin en buyuk kiyimi onun imzasi ile enyakin arkadaslarini bile acimadan bir kalemde pasifize eti. eee temizlik bittikten sonrada sira ona geldi , ust yonetimden en son o kaldiginda onada yol verdiler. onunda thy den big brotheri da ona kollarini kucagini acti .kapilar acildi makamlar baglandi , brother magdur edilmedi. o basa getirildiginde izair kimindi , gurol beyden sonra kimin oldu. yonetim ve sahip nasil el degistirdi , thy deki gibi yine ustun basari ile gorevi icra etti . sonrasinda da malum misyon bitti , guzel bir senaryo ile ordanda emekli oldu, izair in onceki sahiplerine de bir sorun bakalim ,,guzel bir ustad brother calismasi olmus, al gulum ver gulum,alan razi da veren razimi !! sorun bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
super bır ozet ~ 9 yıl önce
Bravo yakından tanımıssınız Gurol efendıyı. super bır bıografı olmus .hele o arkadaslarunı teker teker emeklı etme mevzusu yuzde yuz katılıyorum 60-65 ust duzey mudur baskan gen md yardımcısın yollanmasında onun ımzası vardır.sankı makam ona kalacakmıs gıbı .yerını garantıleyecekmıs gıbı tum ekıbı sattı.
fk03 ~ 9 yıl önce
Gürol bey kaliteli bir geşmişle mesleğini noktalıyor kutluyorum.Yeni yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğuştan havacı ~ 9 yıl önce
Sayın Genel müdürüm; Sizin gibi neslinin son örneği olan değerli insanların kıymetini malesef para hırsına kapılan şirketler değerinizi bilmiyor vede bilemdiler. (THY ,Havaş ve pegasus da ) Personel arasında ki kırgınlıkları kaldıran herkesle iyi diyalogları kuran Gürol abiciğim Sağlıklı mutlu emeklilikler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hep mükemmeldin Gürol Baba..! Her şey yakışır size..! İstanbul ATC de muhteşem bir jest yaptı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cok yonetici gorduk Thy de ama Gurol bey kadar babacan davranan, yonetici gibi yonetici goremedik ... Her Bayram Kat Kat dolasir personelinin elini sIkardi, simdikiler ise bekliyor ayaklarina gidelim... bu ornek bile yeter. Hayirli emeklilik donemi dilerim. D.G.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ltba ~ 9 yıl önce
İzmir değil İstanbul yol kontrolden Gürol beyefendiye seslenilmiştir.Bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gürol bey hepimizin abisi ve önderliğini yapan havacılık aşkıyla dopdolu bir insan olarak emekliliğe giderken arkasında çok güzel anılar bırakıyor. Kendisine sağlık huzur mutluluk içinde sevdikleriyle güzel emeklilikler diliyorum. M.A.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Darısı başımıza ~ 9 yıl önce
Iyi emeklilikler jest de güzel olmuş. Ancak şu kokpite kimseyi almama usulüne başta kabaş olmak üzere deliyorlar ya ona sinir oluyorum. Arkadaş Kuralı koyan sizsiniz delen de. Ya herkes uysun ki yönetim daha Özen göstermeli ya da kaldırın uygulamayı. Herşey ağaya Beleş mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 9 yıl önce
Daha once THY da birlikte gorev yapmaktan gurur duydugum Genel Md. Yardimcim Gurol Yuksel'e hayirli emeklilikler diliyorum. Guzel bir jest olmus. Sevgiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000