13 Kasım 2012, Salı 15:19:59

KIZINIZA DÜNYANIN EN GÜZEL HEDİYESİNİ VERİN

Pegasus, filosuna katılacak yeni Boeing 737-800’e kızınızın ismini yazdırarak “Dünyanın En Güzel Hediyesi”ni vermek için fırsat sunuyor.
  • Aman haa,sakın bir kaptanın kızı olmasın,Kaptanlara sesleniyorum,sakın bu çekilişe girmeyin.Nadir Kabaş bunuda problem diye 2 nci sivil havacılık çalıştayında dile getirir sonra.

Pegasus, geçen yıl 95 bin 867 kişinin geçerli başvuru yaparak katılım gerçekleştirdiği “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyasını gelenekselleştirerek, Türkiye’nin modern Boeing 737-800 filosunun yeni bireylerine, “minik misafirleri”nin adını vermeye devam ediyor.

Gençleşen filosuna yeni katılan Boeing 737-800’lere Pegasus Aile bireylerinin son doğan kız çocuklarının adını veren Pegasus, Dünyanın En Güzel Hediyesi Kampanyası ile aile geleneğini yılda bir kez misafirleri ile paylaşıyor.

Pegasus Hava Yolları’nın 2013 yılının Haziran ayında teslim alacağı Yeni Nesil Boeing 737-800’e kızının ismini vermek isteyen 10 yaşına kadar kız çocuğu sahibi olan ebeveynler, 10 Ocak 2013 tarihine kadar; www.dunyaninenguzelhediyesi.com internet sitesine girerek hem kampanyaya katılabilecek, hem de çocuklarına anı olarak saklayabilecekleri bir animasyon film sahibi olabilecekler.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve belirtilen şartları taşıyan ebeveynlerin katılımına açık olan kampanya sonucunda;  16.01.2013 tarihinde gerçekleştirilecek çekiliş ile talihli minik kız misafir; isminin tamamı ve soyadının baş harfini, Pegasus’un 2013 yılının Haziran ayında, teslim alacağı Yeni Nesil Boeing 737-800 uçağının burun kısmına yazdırma hakkı kazanacak.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, “Pegasus Hava Yolları olarak, gerçekleştirdiğimiz yatırımla filomuzu hızla genişletip yenilemekteyiz.  Tamamı 2015 yılı sonuna kadar teslim alınacak Yeni Nesil Boeing 737-800’den oluşan filomuza katılan uçaklarımıza bir gelenek olarak ailemizin en son doğan kız çocuklarının isimlerini veriyoruz. Geçtiğimiz yıl ilk olarak bu aile geleneğimizi misafirlerimizle paylaşmış ve “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası kapsamında Aralık ayında teslim aldığımız Boeing 737-800’lerimize minik misafirlerimiz Sevde Nil ve Yağmur’un isimlerini vermiştik. Bu durumu bir gelenek haline getirerek, Haziran 2013 tarihinde, teslim alacağımız Yeni Nesil Boeing 737-800 uçağımıza yine siz değerli misafirlerimizin kızının ismini vererek, coşkumuza misafirlerimizi de ortak etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

KIZINIZA DÜNYANIN EN GÜZEL HEDİYESİNİ VERİN

Yorumlar

Kaptan ailelerinin dikkatine.. ~ 11 yıl önce
Aman haa,sakın bir kaptanın kızı olmasın,Kaptanlara sesleniyorum,sakın bu çekilişe girmeyin.Nadir Kabaş bunuda problem diye 2 nci sivil havacılık çalıştayında dile getirir sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000