02 Aralık 2009, Çarşamba 07:39:57

Kıbrıs uçuşlarına Pegasus kolaylığı

Pegasus Havayolları yeni kampanyasıyla Kıbrıs’a biletlerini her şey dahil tam 44.99 TL’den satışa çıkararak uçmayan kimseyi bırakmamayı hedefliyor...
  • Pegasus başlıklı arkadaşa katılıyorum. Pegasusla bir kez uçtum onda da bağajım kayboldu. İSG felaket ötesiydi. Tam bir hayal kırıklığıydı. Görevlinin Köln yolcusu kalmasın diye bağırması asla unutamam. Bunun dışında Kıbrıslı Türk olarak yazanı da kınıyorum. Heralde kendiside bir numaralı avantacılardan. Yakında Kıbrıs'ta Kıbrıslı soyu yokolduğunda çok geç olacak... Anlayan anlamıştır....
  • Pegasus artık bitmiştir. Zorda kalınca binilecek havayolu statüsündedir. Kıbrısta da THY, KTHY ve Atlasta bilet yoksa biz öğrenciler en son Pegasusa bineriz. Binlerce öğrenci artık pegasusu unuttu. Haberiniz olsun. Neden mi ? Uçak içi hizmeetinize bakın... Lefkoşa büronuza bakın... Sabiha Gökçen havalimanına bakın...
  • kim kime sahip çıkıcak? hangi kardeşine sahip çıkıcaksın? burda kardeşin mi kalmış? hepsi bir an önce rum olsa diye haykırıyor sen hangi kardeşinden bahsediyorsun? seni arkandan vuran kardeşinden mi? seni arkandan vurana nasıl kardeş dersin? ayrıca pegasus 49TL yapmış fiyatlar ee? öğrenciye bagajda hiç mi hiç törelans göstermeyip biz öğrencileri harcayan pegasus değil mi? hizmeti sıfır'a indirip bizleri süründüren pegasus değil mi? zaten uçakta hostesler 10TL bozuğu olan varmı diye bağırıyor dolmuş misali yakında bilet olayıda kalkar pegasusta dolunca kalkar kaptana uzatırız parayıda. Rahat olun siz.
  • Uçur kardeşim milleti 50 tl.ye. Ondan sonra uçağın başından, tekerinden kıçından duman çıksın...
  • Pegasus Havayolları, kalitesi ve ekonomik bilet fiyatlarıyla bu işin nasıl yapılacağını gayet iyi biliyor.
  • Kıbrıs başlıklı arkadaşa katılıyorum. gidin görün onlar bizi sevmiyor değil neden sevmiyor onu öğrenin hepimiz Türk'üz onların soyuda osmanlıdan geliyor...çoğu konyalı karamanlı asılları.. Ekstra birşeyse pegasusa iyi güzel bilet fiyatların hoşta her tarih değiştirmeye aynı fiyatta olsa dahi 10lira 10lira fark alarak sömürme lütfen milleti!
  • uzun zamandır yoktun erzurumcu bak giderek cogalıyorsun Sivas Kars derken adamları ucuracaksınız.
  • Gidin Kibris'i en azindan bir kere gorun ve sahip cikin kardeslerimize. Gec olmadan dinleyin beni!
  • Sen o kolaylıgı önce ERZURUM uçuşlarında başlat . O kadar insanı madur ettin sanıyormusun onların ahı yerde kalacak. Madem uçuşları kesecektin neden kart dagıttın ERZURUMlulara . Sonrada uçuşlarıkestin soruyorum şimdi dürüstlük bunun neresinde kıbrıs bedava olsa ne olur.

Pegasus yeni kampanyası ile 3, 4, 5 ve 6 Aralık tarihlerinde biletini alan misafirlerini tam 44.99 TL’ye Kıbrıs’a uçurma fırsatı sunuyor. Aralık, Ocak, Şubat ve Mart aylarında yapılacak seyahatlerde geçerli olacak kampanya ile Pegasus’tan biletini alanlar 44.99’a Kıbrıs’a uçacak.

Misafirlerine 2005 yılından bu yana sunduğu dinamik hizmeti, uçuş ağına eklediği noktalarda da sürdüren Pegasus, şimdi de İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Hatay’dan Kıbrıs’a ekonomik fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunuyor.

3, 4, 5 ve 6 Aralık tarihlerinde İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Hatay’dan Kıbrıs’a uçuş imkanı sağlayan biletlerini flypgs.com’dan alanlar aralık, ocak, şubat ve mart aylarında 44.99 TL’ye Kıbrıs’a uçacak.

Kampanyanın biletlerini ve daha fazlasını flypgs.com ‘da bulabilirsiniz.

Kıbrıs uçuşlarına Pegasus kolaylığı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus başlıklı arkadaşa katılıyorum. Pegasusla bir kez uçtum onda da bağajım kayboldu. İSG felaket ötesiydi. Tam bir hayal kırıklığıydı. Görevlinin Köln yolcusu kalmasın diye bağırması asla unutamam. Bunun dışında Kıbrıslı Türk olarak yazanı da kınıyorum. Heralde kendiside bir numaralı avantacılardan. Yakında Kıbrıs'ta Kıbrıslı soyu yokolduğunda çok geç olacak... Anlayan anlamıştır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus artık bitmiştir. Zorda kalınca binilecek havayolu statüsündedir. Kıbrısta da THY, KTHY ve Atlasta bilet yoksa biz öğrenciler en son Pegasusa bineriz. Binlerce öğrenci artık pegasusu unuttu. Haberiniz olsun. Neden mi ? Uçak içi hizmeetinize bakın... Lefkoşa büronuza bakın... Sabiha Gökçen havalimanına bakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kim kime sahip çıkıcak? hangi kardeşine sahip çıkıcaksın? burda kardeşin mi kalmış? hepsi bir an önce rum olsa diye haykırıyor sen hangi kardeşinden bahsediyorsun? seni arkandan vuran kardeşinden mi? seni arkandan vurana nasıl kardeş dersin? ayrıca pegasus 49TL yapmış fiyatlar ee? öğrenciye bagajda hiç mi hiç törelans göstermeyip biz öğrencileri harcayan pegasus değil mi? hizmeti sıfır'a indirip bizleri süründüren pegasus değil mi? zaten uçakta hostesler 10TL bozuğu olan varmı diye bağırıyor dolmuş misali yakında bilet olayıda kalkar pegasusta dolunca kalkar kaptana uzatırız parayıda. Rahat olun siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçur kardeşim milleti 50 tl.ye. Ondan sonra uçağın başından, tekerinden kıçından duman çıksın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus Havayolları, kalitesi ve ekonomik bilet fiyatlarıyla bu işin nasıl yapılacağını gayet iyi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrıs başlıklı arkadaşa katılıyorum. gidin görün onlar bizi sevmiyor değil neden sevmiyor onu öğrenin hepimiz Türk'üz onların soyuda osmanlıdan geliyor...çoğu konyalı karamanlı asılları.. Ekstra birşeyse pegasusa iyi güzel bilet fiyatların hoşta her tarih değiştirmeye aynı fiyatta olsa dahi 10lira 10lira fark alarak sömürme lütfen milleti!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uzun zamandır yoktun erzurumcu bak giderek cogalıyorsun Sivas Kars derken adamları ucuracaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gidin Kibris'i en azindan bir kere gorun ve sahip cikin kardeslerimize. Gec olmadan dinleyin beni!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen o kolaylıgı önce ERZURUM uçuşlarında başlat . O kadar insanı madur ettin sanıyormusun onların ahı yerde kalacak. Madem uçuşları kesecektin neden kart dagıttın ERZURUMlulara . Sonrada uçuşlarıkestin soruyorum şimdi dürüstlük bunun neresinde kıbrıs bedava olsa ne olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000