11 Haziran 2014, Çarşamba 10:21:27

KART BAŞVURUSU YAPANLARA BEDAVA BİLET

Pegasus Hava Yolları’nın Uçuş Programı olan Pegasus Plus çatısı altında ING Bank işbirliğiyle hayata geçirilen Pegasus Plus Kart, misafirlerin uçuş keyfini artırmaya devam ediyor.
  • Gideceğim yere ucayim su vermese de olur
  • Pegasus Türkiye'de uçak yolculuğunu değiştiren firmadır.Eleştirenler para ile yemek,su veriyor diyenler size THY bedava mı veriyor o ikramı.Zaten peşinen ödemiş oluyorsunuz.Pegasus'un fiyatlarına THY'de bilet bulmanız imkansız.Başka bir örnek bugün 350 euroya Montreal'e Air Transat ile gidebilirken THY 3400 TL fiyat çıkarıyor.
  • Ing Pegasus Plus şahane bir kart, bugüne kadar puanlarım ile eşimle Milano ve Barselona'ya gittim. Kısmetse Kasım ayında Brüksel. Pegasus havacılığı değiştirdi.
  • Biz bedava değil parasıyla uçumak istiyoruz.PGS Batum seferleri yeniden başlasın.
  • Yorum bakıyorum da Pegasus'u laf atanlara gülüyorum. Gidiş verecekmiş te, dönüş çok pahallı verecekmiş. Sen gidişi al da, Dönüş almak zorunda değilsin, THY ile dönersin. Pegasus sana ING bank aracılığı ile bir Kredi Kartı teklif ediyor ve bunun karşılığında 70 den fazla destinasyona tek yön bir uçuş bileti vereceğim diyor. Bunda bile laf atacak birşey buluyorsunuz ya pes artık diyorum. 25 yıldır uçarım, Pegasus Öncesini hatırlıyorum ve sonrasını da hep birlikte görüyoruz. Keşke IstanbulAirlines de yaşasaydı... Hep birlikte dua edin de Pegasus daha da büyüsün. Bu kadar korkmanıza gerek yok. Rekabet benim gibi sık uçanlara yarayacak. Var ol Pegasus.
  • Butun belesciler dolusmus buraya. Avrupaya tatile cikacak insan icin bulunmaz firsat. Eylulde 200 liradan ucuza bilet yok bati avrupaya. Bizim gibi pegasus plus sahipleri icin de birseyler yapsalarmis keske
  • Tamamen ucuz Reklam. Tek yon bilet verecekmis yolcu donerken ne yapacak donus biletini istedigi fiyattan satacak bizde Yedik sakin boyle seylere inanmayin Gidis donus bileti versinde Gorelim
  • şimdi benim merak ettiğim gerçekten ücretsiz mi uçacak yoksa vergileri falan karşılayacak mı kartı alan kişi.
  • ALLAH razı olsun. ALİ SABANCI dan. Pegasus olmasa bu insanlar bu fiyatlara bu imkanlara nasıl uçak bileti sahibi olacakti kim bilir. Thy nin tekeline düşsek vay halimize. İnsanlar köy otobüsü ve trenlerine bir ömür talim edicekti.

Pegasus Hava Yolları’nın Uçuş Programı olan Pegasus Plus çatısı altında ING Bank işbirliğiyle hayata geçirilen Pegasus Plus Kart, misafirlerin uçuş keyfini artırmaya devam ediyor.

Pegasus Plus Kart’a henüz başvuru yapmamış olan kişiler için düzenlenen yeni kampanya ile 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında kart başvurusu yapanlar, 1 Eylül-30 Aralık tarihleri arasında Pegasus’un uçuş ağı içerisinde yer alan 84 uçuş noktasından tercih ettikleri herhangi birine kullanabilecekleri tek yön bilet kazanacak ve yurt içi veya yurt dışında farklı şehirleri keşfetme imkanı bulacak.

Yıllık kart aidatı olmayan ve ING Bonus Kart'ın tüm özelliklerini taşıyan Pegasus Plus Kart, kart sahiplerine yaptıkları tüm alışverişlerden %1 UçuşPuan’ın yanı sıra Bonus Puan biriktirme fırsatı da sunuyor.

Pegasus misafirleri, Pegasus Plus Kart’ın avantajlı dünyasına katılırken Pegasus’un geniş uçuş ağı ile yurt içinde 30, yurt dışında 54 olmak üzere, toplam 35 ülkede 84 şehirden dilediklerine ücretsiz uçma hakkı kazanmak için www.flypgs.com ya da www.ingbank.com.tr adreslerinden kart başvurularını yapabilirler.

KART BAŞVURUSU YAPANLARA BEDAVA BİLET

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gideceğim yere ucayim su vermese de olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GRU ~ 10 yıl önce
Pegasus Türkiye'de uçak yolculuğunu değiştiren firmadır.Eleştirenler para ile yemek,su veriyor diyenler size THY bedava mı veriyor o ikramı.Zaten peşinen ödemiş oluyorsunuz.Pegasus'un fiyatlarına THY'de bilet bulmanız imkansız.Başka bir örnek bugün 350 euroya Montreal'e Air Transat ile gidebilirken THY 3400 TL fiyat çıkarıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ing Pegasus Plus şahane bir kart, bugüne kadar puanlarım ile eşimle Milano ve Barselona'ya gittim. Kısmetse Kasım ayında Brüksel. Pegasus havacılığı değiştirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS BATUM ~ 10 yıl önce
Biz bedava değil parasıyla uçumak istiyoruz.PGS Batum seferleri yeniden başlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
gerek yok
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yorum bakıyorum da Pegasus'u laf atanlara gülüyorum. Gidiş verecekmiş te, dönüş çok pahallı verecekmiş. Sen gidişi al da, Dönüş almak zorunda değilsin, THY ile dönersin. Pegasus sana ING bank aracılığı ile bir Kredi Kartı teklif ediyor ve bunun karşılığında 70 den fazla destinasyona tek yön bir uçuş bileti vereceğim diyor. Bunda bile laf atacak birşey buluyorsunuz ya pes artık diyorum. 25 yıldır uçarım, Pegasus Öncesini hatırlıyorum ve sonrasını da hep birlikte görüyoruz. Keşke IstanbulAirlines de yaşasaydı... Hep birlikte dua edin de Pegasus daha da büyüsün. Bu kadar korkmanıza gerek yok. Rekabet benim gibi sık uçanlara yarayacak. Var ol Pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Butun belesciler dolusmus buraya. Avrupaya tatile cikacak insan icin bulunmaz firsat. Eylulde 200 liradan ucuza bilet yok bati avrupaya. Bizim gibi pegasus plus sahipleri icin de birseyler yapsalarmis keske

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tamamen ucuz Reklam. Tek yon bilet verecekmis yolcu donerken ne yapacak donus biletini istedigi fiyattan satacak bizde Yedik sakin boyle seylere inanmayin Gidis donus bileti versinde Gorelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 10 yıl önce
şimdi benim merak ettiğim gerçekten ücretsiz mi uçacak yoksa vergileri falan karşılayacak mı kartı alan kişi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ALLAH razı olsun. ALİ SABANCI dan. Pegasus olmasa bu insanlar bu fiyatlara bu imkanlara nasıl uçak bileti sahibi olacakti kim bilir. Thy nin tekeline düşsek vay halimize. İnsanlar köy otobüsü ve trenlerine bir ömür talim edicekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ş.s ~ 10 yıl önce
şevket sabancıya dua edin,işin arkasında o var
esas kim ? ~ 10 yıl önce
evet siz ali s. da dua edebilirsiniz amma yukarıda bir arkadaşın da yazdığı üzere şevket Sabancı olmasa PGS diye bir şey bu günlere gelemezdi. Buna emin olun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000