01 Şubat 2010, Pazartesi 11:21:43

İZAIR'DE İŞLER İYİ Mİ KÖTÜ MÜ?

İzmir merkezli İzAir’de beklenmeyen bir gelişme oldu. Pegasus Havayolları’nın ortaklığında ve yönetiminde olan şirketin uluslar arası bir dergiye verdiği ilan kafaları karıştırdı. Her defasında işleyin yolunda olduğu belirtilen şirketin ilanında neler var?
  • durum vahim
  • ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE.KABİN MEMURU OLMAK İÇİN BU UĞURDA HAYATLARININ YÖNLERİNİ DEĞİŞTİREN SONRADA SERTİFİKALARINI BİLE ALMIŞ OLMALARINA RAĞMEN SAÇMA SAPAN SEBEPLERLE İŞE BAŞLATMADIĞINIZ ONCA İNSANIN AHI BİGÜN NE DE OLSA TUTAR.BUGÜN YA DA YARIN ÖNEMİ YOK.
  • Herzaman bir kisinin goruslerine saygi duymamiz veya ayni frekansta dusunmemiz gerekmez.....Bizler soylenenleri tekrarlamayi ve dolayisiyla yukariyi desteklemeyi tercih ederiz, AKSI iddia edenleri durup bukup bir koseye sikistirmayi tercih ederiz ve dolayisiyla asagiyi tekmeleriz yukariya cikabilmek icin. bunuda tek kelimeyle aciklayabilirdim......Farkli goruslere saygi gosterip arastirilmasi halinde belki dogruluk payi vardir diye dusunen ve OZELLIKLE arastiran yoktur TC halkinda.... Saygilar
  • Hava yollarının çogu Bursaya sefer düzenlemek ismtemiyorlar. Sebebi ise bilinmiyor. 2,5 milyonluk ihracat ve turizm şehrini fark eden bir İz air görmek istiyoruz.
  • Karalama yapmaktan vazgeçseniz artık.. İzair başarılı bir havayolu ve gün geçtikçe dahada başarılı olacak..
  • bende kaktüs havayollarını kuruyorum 272 den oluşan filosu olucak (yakında birleştirir botanik havayollarını kurarız hee?)saçmalığa bakın...
  • izmirden antalyaya neden uçuş yok??
  • laleli bak senin lakabin olan laleyi kullanarak romanya bukres merkezli havayolu kuruyorum 737 300 ile hayirli olsun de artik. cekemeyenler lalelerimizden kudurur www.airbucharest.ro
  • Nasıl ınsanlarsınız sız ya?Hakkında atıp tuttugunuz sırket bır turk sırketı ve bır suru calısanı var.Eger kapanırsa cok mu mutlu olacaksınız o kadar ınsan ıssız kaldıgı ıcın.Pes dıyorum artık ve (ozellıkle lalelı) ınsanlıgınızdan suphe edıyorum!!!!
  • Dümensiz yelkenli rotasını tutturamaz, yön değiştiren rüzgarla savrulup durur. İzair kurulurken neden A319 tercih etmişti hatırlayalım. Hedef düşük koltuk kapasiteli geniş uçaklarla VIP charter uçuşlar yapmaktı. Sonra bu hedefin mantıklı olmadığı görüldü, üç uçakla tarifeliye soyunuldu, koltuk kapasitesi arttırıldı, Pegasus'a devredildi, ancak dikiş bir türlü tutmadı. Baştan uçak seçimini yanlış yaparsan temeli bozuk atmış olursun. Vaziyet özetle budur..

Dünya havacılığının en prestijli dergilerinden biri olan Flight International’a ilan veren İzAir, 3 adet A319’ları wet-lease vermek istediğini belirtti. İlanda kısa veya uzun vadeli olarak kiraya verilmek istenen uçakların tam da turizm sezonu öncesinde kiraya verilmek istenmesi “İzAir’de neler oluyor” sorusunu akla getirdi.

İzmir’den Pegasus Havayolları altında iç hat uçuşları da yapan İzAir’in ilanında Nisan ayından itibaren kiraya verilmek istendiği belirtildi.

Filosunda 3 adet A319 2 adet A320 uçak bulunan İzAir’in uçakları kiraya vermek istemesinin nedenini ise Pegasus Havayolları ticaretten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda İzAir Genel Müdürlüğü’nü yapan Gürol Yüksel şöyle izah etti. “Uçakları kiraya verecektik ve yerine A320 getirecektik. Ancak şu ana kadar uçaklara talip çıkmadı. Dolayısıyla mevcut durumu koruyacağız”

Flight International Dergisi’nin Ocak 2010 sayısında yer alan ilandan dolayı uçakları wet-lease olarak kiralamak isteyen çıkarsa İzAir yeniden uçak arayışına girebilir.

İşte o ilan:

İzair - Izair

©AirportHaber Özel

İZAIR'DE İŞLER İYİ Mİ KÖTÜ MÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 13 yıl önce
durum vahim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE.KABİN MEMURU OLMAK İÇİN BU UĞURDA HAYATLARININ YÖNLERİNİ DEĞİŞTİREN SONRADA SERTİFİKALARINI BİLE ALMIŞ OLMALARINA RAĞMEN SAÇMA SAPAN SEBEPLERLE İŞE BAŞLATMADIĞINIZ ONCA İNSANIN AHI BİGÜN NE DE OLSA TUTAR.BUGÜN YA DA YARIN ÖNEMİ YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herzaman bir kisinin goruslerine saygi duymamiz veya ayni frekansta dusunmemiz gerekmez.....Bizler soylenenleri tekrarlamayi ve dolayisiyla yukariyi desteklemeyi tercih ederiz, AKSI iddia edenleri durup bukup bir koseye sikistirmayi tercih ederiz ve dolayisiyla asagiyi tekmeleriz yukariya cikabilmek icin. bunuda tek kelimeyle aciklayabilirdim......Farkli goruslere saygi gosterip arastirilmasi halinde belki dogruluk payi vardir diye dusunen ve OZELLIKLE arastiran yoktur TC halkinda.... Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hava yollarının çogu Bursaya sefer düzenlemek ismtemiyorlar. Sebebi ise bilinmiyor. 2,5 milyonluk ihracat ve turizm şehrini fark eden bir İz air görmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Karalama yapmaktan vazgeçseniz artık.. İzair başarılı bir havayolu ve gün geçtikçe dahada başarılı olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bende kaktüs havayollarını kuruyorum 272 den oluşan filosu olucak (yakında birleştirir botanik havayollarını kurarız hee?)saçmalığa bakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
izmirden antalyaya neden uçuş yok??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
laleli bak senin lakabin olan laleyi kullanarak romanya bukres merkezli havayolu kuruyorum 737 300 ile hayirli olsun de artik. cekemeyenler lalelerimizden kudurur www.airbucharest.ro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl ınsanlarsınız sız ya?Hakkında atıp tuttugunuz sırket bır turk sırketı ve bır suru calısanı var.Eger kapanırsa cok mu mutlu olacaksınız o kadar ınsan ıssız kaldıgı ıcın.Pes dıyorum artık ve (ozellıkle lalelı) ınsanlıgınızdan suphe edıyorum!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dümensiz yelkenli rotasını tutturamaz, yön değiştiren rüzgarla savrulup durur. İzair kurulurken neden A319 tercih etmişti hatırlayalım. Hedef düşük koltuk kapasiteli geniş uçaklarla VIP charter uçuşlar yapmaktı. Sonra bu hedefin mantıklı olmadığı görüldü, üç uçakla tarifeliye soyunuldu, koltuk kapasitesi arttırıldı, Pegasus'a devredildi, ancak dikiş bir türlü tutmadı. Baştan uçak seçimini yanlış yaparsan temeli bozuk atmış olursun. Vaziyet özetle budur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000