13 Haziran 2012, Çarşamba 08:55:22

IZAIR TARİFELİ SEFERLERE TEKRAR BAŞLIYOR

Pegasus Havayolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Haybat, "İZair şimdilik Antalya ve İzmir'den Almanya'ya uçuyor. Yakında uçuş ağımıza yeni noktalar eklenecek" dedi.
  • Hat kapatmayi sevmezlerimis kuyruklu yalan.Ist-Sofya, Ist-Frankfurt ne oldu.Kapandi. Simdi Ist-Uskup de iyi gitmiyor, Ist-Bukres de
  • thyden kovulmus bu adamlarmi konusuyor,,,enteresan
  • İZair in kalmadığını bende biliyorum.İZair imi bırakmayanlara sor onu.Yani Gürol la Sertaç efendiye.Benim sitemimin nedeni İZair imi yok ettiklerindendir.Her iki efendide İzmir li değilki,yürekleri,vicdanları sızlasın.DK
  • sen dalgamı geçiyorsun bizimle izair mı kaldı.
  • izmir-çaycuma beklioruz izairden. Zonguldak bartın karabükte yaşayan izmirliler 4 gözle bekliyor. Otobüsle 14 saat. haftada 1 bile olsa yeter.
  • Ah İZair AH.Kimlerin eline kaldında sana neler oldu.Kayboldun gittin.Sertaç mı seni kurtaracak.İZair adına konuşmalar yapan Sertaç,sana mı kaldı İzmir in hava yolu hakkında izmir gazetesi olan Yeni Asır a demeç vermek.Hadi git işine.İZair i mi rahat bırak.

Almanya'nın en büyük havayolu şirketlerinden Air Berlin ile ortaklık yapan İZair, filosunu tamamen yeniledi. Pegasus Havayolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Haybat, Yeni Asır'ın sorularını yanıtladı. İZair'in elindeki Airbus tipi kiralık 2 uçağın iade edildiğini, 2 Boeing tipi uçağın alındığını belirten Haybat, Eylül ayında 2 adet Boeing tipi uçağın daha geleceğini açıkladı. İZair'in şu an 3 uçakla operasyon yaptığını, Eylül'de bu sayının 5'e çıkacağını ifade eden Haybat, uçuş lisansını tarifeliye çevirmek için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne yeniden başvuracaklarını söyledi.

İZİN BEKLENİYOR
Almanya'nın en büyük havayolu şirketlerinden Air Berlin ile ortaklığın kısa süre içinde tamamlanacağını açıklayan Haybat, "İZair'deki Pegasus hisselerinin yüzde 47-48'inin Air Berlin'e satışıyla ilgili anlaşma imzalandı. Rekabet Kurulu'ndan izin bekleniyor. İZair bundan sonra Air Berlin ile Pegasus ortaklığı olarak devam edecek. Şu ana kadar iki markayı yaşatma sorunuyla karşı karşıyaydık. Şimdi İZair'in devamlılığını sağlayacak bir yapı oluşturmuş olacağız. Pazarlamayı Almanlar yapacak. Air Berlin önemli bir ortak ve marka. Bu işbirliğinin başarılı olacağına inanıyorum. İZair şimdilik Antalya ve İzmir'den Almanya'ya uçuyor. Yakında yeni ülkelere de uçacak" dedi.

ÜSKÜP S.O.S VERİYOR
Haybat, geçen yaz başlattıkları İzmir ile Makedonya'nın başkenti Üsküp arasındaki seferlerin beklentilerinin oldukça altında gittiğini belirterek, toparlanma olmazsa seferleri durdurmak zorunda kalacaklarını açıkladı. İzmir-Üsküp arasında geliş gidişleri artırmak için büyük çaba gösterdiklerini kaydeden Haybat, "Ancak seferlere ilgi beklentilerimizin çok altında gidiyor. Üsküp'e uçuşta ısrar ediyoruz. Biz devam etmek istiyoruz. Bu yaz aylarını iyi geçireceğimizi tahmin ediyoruz. Toparlanmazsa durdurmak zorunda kalacağız. En hoşlanmadığımız şey başladığımız hattı durdurmak. Fakat yüzde 10-20 doluluğa hiçbir şirket katlanamaz" diye konuştu. İzmir ile Sofya arasındaki seferleri de geçen yıl durdurmak zorunda kaldıklarını hatırlatan Haybat, vize konusunun en büyük sorun olduğunu, 2-3 günlük seyahatlere vize istenmemesinin sorunu çözebileceğini açıkladı.

"ATİNA'DA KARARLIYIZ"
Pegasus-İZair olarak İzmir'den 12 iç hat, 9 dış hat olmak üzere 21 noktaya doğrudan uçtuklarını vurgulayan Haybat, 2013'ten itibaren mevcut hatlara İsviçre, Hollanda, Avusturya, Belçika gibi ülkelerin dahil olacağını vurguladı. Ekim ayında İzmir-Şanlıurfa uçuşlarını başlatacaklarını belirten Haybat, "Pegasus olarak İzmir pazarında birinci sıradayız. Atina uçuşlarına ise inatla devam ediyoruz. Yunanistan da zor durumda. Dolayısıyla uçuşlar bir düşüyor, bir toparlanıyor. Buna rağmen biz Atina'da kararlıyız. Kolay kolay vazgeçmeyiz. Şu anki durum bizim hattı kesmemizi gerektirecek noktada değil" dedi. "İstanbul doldu, bize gelin" diyerek İzmir'in gelişmeyeceğini belirten Haybat, İzmir'in mutlaka kendi cazibesini yaratması gerektiğini söyledi. Bunun yolunun kentin daha kolay ulaşılabilir hale gelmesinden geçtiğini kaydeden Haybat, haftada 4 defa İzmir üstünden Londra'ya uçtuklarını hatırlattı. 

IZAIR TARİFELİ SEFERLERE TEKRAR BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

yine yalan ~ 12 yıl önce
Hat kapatmayi sevmezlerimis kuyruklu yalan.Ist-Sofya, Ist-Frankfurt ne oldu.Kapandi. Simdi Ist-Uskup de iyi gitmiyor, Ist-Bukres de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 12 yıl önce
thyden kovulmus bu adamlarmi konusuyor,,,enteresan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka mı bu..ya cevap! ~ 12 yıl önce
İZair in kalmadığını bende biliyorum.İZair imi bırakmayanlara sor onu.Yani Gürol la Sertaç efendiye.Benim sitemimin nedeni İZair imi yok ettiklerindendir.Her iki efendide İzmir li değilki,yürekleri,vicdanları sızlasın.DK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şakamı bu ~ 12 yıl önce
sen dalgamı geçiyorsun bizimle izair mı kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caycumalı ~ 12 yıl önce
izmir-çaycuma beklioruz izairden. Zonguldak bartın karabükte yaşayan izmirliler 4 gözle bekliyor. Otobüsle 14 saat. haftada 1 bile olsa yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzair.... ~ 12 yıl önce
Ah İZair AH.Kimlerin eline kaldında sana neler oldu.Kayboldun gittin.Sertaç mı seni kurtaracak.İZair adına konuşmalar yapan Sertaç,sana mı kaldı İzmir in hava yolu hakkında izmir gazetesi olan Yeni Asır a demeç vermek.Hadi git işine.İZair i mi rahat bırak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000