01 Nisan 2009, Çarşamba 17:20:18

İZair filoyu 4'ledi...

Haziran 2006’da Airbus A319 model 3 uçak ile seferlere başlayan İZair, kuruluş yıldönümü olan 1 Nisan’da 4. uçağını filosuna ekledi. Yaz aylarında 5. uçağını da teslim alacak olan İZair büyümesini sürdürüyor.
  • iz air ayakta olmasi, pgs sayesindedir
  • izair adına umut verici bir haber ama izair'i kullanan arkadaşlar çok iyi bilirlrki sadece uçağın ış gövdesinin rengi ve hosteslerin kıyafetleri İZAİRdir. herşey pegasusa ait dergi,kabin içi hizmet,biletlendirme vb. birçok şey. benim dileğim İZAİR kendi adına uçmaya başladığında bir izmirli olara gurur duyacağız şu anda sadece pegasus'un atatürk havalaına bağlantısıdır.
  • önemli olan sadece filoyu genişletmek değil bununla birlikte ekiple de iyi bir iş çıkarmak ve bu anlamla da biyerlere gelmektir,güven kazanmakda tabi.bizler izair ucuslarında daha eğitimli,oturaklı her anlamda daha düzgün,izmirin samimiyetini,sıcakkanlılığını daha DOĞRU anlamlarda yolculalrına yansıtabilecek ağırlıkta olan memur arkadaslarıda bigün bu genişleyen filonuzda görmeyi umut ediyoruz.
  • izair'in %20 si değil %51 i esas holdinge aittir
  • Ramazan Ulucan ve Derya Günaçan... Bu iki isim, geçmişte yaptıklarını iyi bilirler. Allah sizi İz air den kurtarmasın. Herkesin nasibini Allah verir. Sizin de layığınızı verecektir. Ali Sabancı'ya devam.
  • hayırlı uğurlu olsun çeşme uçağımız.bir izmirli olarak iz air ile gurur duyuyorum kabin memurlarının güler yüzlülüğüne ve samimiyetine hayranım.izair büyük bir yükselişte umarım böyle devam eder

İzmir Havayolları (İZair) 1 Nisan’da dördüncü yaşını dördüncü uçağını filosuna katarak kutluyor. Çevre dostu ve kendi kategorisinde en konforlu kabul edilen A320–200 model uçağı filosuna ekleyen İZair, uçak sayısını dörde çıkarttı. Yaz aylarında teslim alınacak yeni A320–200 ile İZair beş uçaklık bir filoya sahip olacak.

Uçağın teslim alınması nedeniyle İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda düzenlenen törende konuşan İZair Genel Müdürü Gürol Yüksel, yeni alınan uçakların özellikle Avrupa merkezli uçuşlar için kullanılacağını söyledi. Yüksel, “180 koltuklu iki Airbus–320 model uçakla İzmir'i Avrupa'nın önemli kentlerine bağlayacağız. Krize rağmen bu atağı gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

İzmir Hava Yolları’nın yüzde 20’sinin Esas Holding’e ait olduğunun altını çizen İZair Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, “İzair, Pegasus rezervasyon altyapısını kullanmaya devam ediyor. Krizler fırsatları barındırır. Krize karşın doğru zamanda doğru adımlar atarak büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Yeni alınan uçağa ‘Çeşme’ adı verildi.

IZair

İZair filoyu 4'ledi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
iz air ayakta olmasi, pgs sayesindedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
izair adına umut verici bir haber ama izair'i kullanan arkadaşlar çok iyi bilirlrki sadece uçağın ış gövdesinin rengi ve hosteslerin kıyafetleri İZAİRdir. herşey pegasusa ait dergi,kabin içi hizmet,biletlendirme vb. birçok şey. benim dileğim İZAİR kendi adına uçmaya başladığında bir izmirli olara gurur duyacağız şu anda sadece pegasus'un atatürk havalaına bağlantısıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
önemli olan sadece filoyu genişletmek değil bununla birlikte ekiple de iyi bir iş çıkarmak ve bu anlamla da biyerlere gelmektir,güven kazanmakda tabi.bizler izair ucuslarında daha eğitimli,oturaklı her anlamda daha düzgün,izmirin samimiyetini,sıcakkanlılığını daha DOĞRU anlamlarda yolculalrına yansıtabilecek ağırlıkta olan memur arkadaslarıda bigün bu genişleyen filonuzda görmeyi umut ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
izair'in %20 si değil %51 i esas holdinge aittir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ramazan Ulucan ve Derya Günaçan... Bu iki isim, geçmişte yaptıklarını iyi bilirler. Allah sizi İz air den kurtarmasın. Herkesin nasibini Allah verir. Sizin de layığınızı verecektir. Ali Sabancı'ya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun çeşme uçağımız.bir izmirli olarak iz air ile gurur duyuyorum kabin memurlarının güler yüzlülüğüne ve samimiyetine hayranım.izair büyük bir yükselişte umarım böyle devam eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000