02 Kasım 2008, Pazar 08:35:25

IZair, 2009'u "büyüme yılı" ilan etti

Sermayesini 20 milyon YTL'den 37 milyon YTL'ye çıkarıp, 3 uçaklık filosuna 2 yeni uçak daha ilave etmeyi planlayan IZair, 2009'u büyüme yılı ilan etti.
  • bence izaair airlines çooooooooooooook güzel ve konforlu [confortable] ve çok güvenli bir uçak helallllll sana izair
  • çok güzel bir haber.., olması gerekeni yerinde ve zamanında yaptıkları için kutluyorum.birde himaye 'SA' yönetiminden kurtulsa...izmir imiz için ayrı bir güç olacak..bunada şükür şimdilik
  • 2 uçakla başladılar.Şimdi 5. uçaklarını bekliyolar.Benimde temennim Pegasus himayesinden kurtulup kendi isimleriyle uçuşlarına başlamalarıdır.
  • İnşallah Pegasus'un himayesinden kurtulup kendi ayakları üzerinde durmaya başlar. Uçak sayılarını artırmalarına çok sevindim. Uluslararası uçuşlarını artırmaları en büyük temennimdir. Başarılar dilerim.
  • Izair gerçekten çok güzel bir havayolu ve büyümeyi hak ediyor.İlk ucuz bilet ile seyeahatimi istanbul izmir arası izair ile yaptım hem kabin görevlileri hemde pilotları harika.Hepsi işinin ehli kişiler.Büyü izair....
  • Gürol bey ile daha önce calısmiş biri olarak basrılar diliyorum kendisine.
  • Ciddi bir ekiple, mevcut ekonomik kriz ortamını fırsata çevirmek adına şu günlerde alınabilecek en güzel kararlardan birisi büyüme kararı. Teknik bakım ve ikmal alt yapısının sağlam kurulmuş olmasıda büyüme kararlarını rahat almalarını sağlayan ayrı bir avantajları. İzairin planlı, yavaş ama sağlam adımlarla izmir adını hakettiği güzel yerlere taşımaya devam edeceğine inancımız tam.
  • GÜROL YÜKSEL ismi neredeyse oraya, Renk, Huzur, Sevinç, Ekip bütünleşmesi, Çalışma şevki ve Kazanç gelmiştir. Allah yolunu açık etsin, dürüst adam.
  • Sektöre bakıldığında , daha 1 sene öncesine kadar , çoğu kişinin " bunlar yakında batar.." dediği ve gerçekten de batmanın kıyısında olan izair havayolları şu anda özel şirketler içinde Rahat-HUZUR-Kalite açısından belkide en iyisi..En önemli faktör, uçuş ekipleri içinde ahenk çok güzel, dedikodu yok, dert yok, problem yok,çalışanlar memnun, yolcular memnun.maaşlar ayın 1 i gelmeden yatıyor uçakları yeni, problemsiz, hold item sız..Kısaca gıpta edilecek bir yer..Ve bu gelişimde şirketin kurulduktan sonra yapılan yanlışlıkları düzelten Sn Gürol Yuksel ve ekibine teşekkürler...Her yönüyle güzel bir ekip inşallah hep böyle gidersiniz..
  • IZAIR kurulduğu tarihten beri başta Sn Serdar CEBECİ bey olmak üzere, Havacılığın 2 nci duayeni Sn Gürol YÜKSEL bey'in önderliğinde çok emin adımlarla yürüyor. Bunun yanısıra Sn İzmir Tic.Odası Başkanı DEMİRTAŞ'ı da bu ekibe katmak lazım doğrusu. Yönetimsel kararlarda ki kararlığı, ekiplerinin kalitesi, uçuş ve yer eğitimlerine verilen önem ve nice nitelikli oluşumları İZAIR geleceğe taşımaya aday. Yolunuz Açık Olsun Sn Gürol YÜKSEL. Kalbimiz senin gibi duayenlerin ve eski THY A.O Tüfeklerinin yanında. Saygılarımla

20 Kasım'da İzmir-Antalya uçuşlarını başlattıklarını ve IZairPegasus ortak uçuşlarında yılbaşından bu yana 600 binin üzerinde yolcu taşıdıklarınrı belirten Genel Müdür Gürol Yüksel, "2009 yılı Mart ayında devreye girecek Airbus 320 ile izmir hattındaki kapasitemiz yüzde 35 oranında artacak. 2009 yılında 1 milyonun üzerine çıkarak İzmir'den en fazla yolcu taşıyan 2'nci havayolu olma iddiamızı perçinleyeceğiz" dedi.

5 uçaklık bir filoya ulaşacak İZair, Izmir-lstanbul arasında günde 8 sefer yapacak. Yaz başında filoya katılacak ikinci yeni uçağın, Hollanda, Almanya, Fransa ve İsviçre bağlantılı charter seferleri gerçekleştireceği belirtildi.

IZair Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gürol Yüksel, Mart ayında filoya katılacak yeni uçakla birlikte İzmir'de konuşlanan uçak sayısının 3'e yükseleceğini belirterek, "Şu anda 2 uçağımız İzmir çıkışlı sefer yapıyor. Diğeri Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Pegasus çıkışlı uçuşlarda kullanılıyor. 20 Kasım'dan itibaren haftada 5 gün, yaz döneminde 7 gün Antalya hattında uçuşlara başlayacağız" dedi.

Yüksel, Mart ayında yeni uçağın izmir hattında devreye girmesiyle yüzde 33'lük büyüme sağlayacaklarını söyledi.

IZair, 2009'u "büyüme yılı" ilan etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
bence izaair airlines çooooooooooooook güzel ve konforlu [confortable] ve çok güvenli bir uçak helallllll sana izair

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yıllar ~ 15 yıl önce
çok güzel bir haber.., olması gerekeni yerinde ve zamanında yaptıkları için kutluyorum.birde himaye 'SA' yönetiminden kurtulsa...izmir imiz için ayrı bir güç olacak..bunada şükür şimdilik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güven ~ 15 yıl önce
2 uçakla başladılar.Şimdi 5. uçaklarını bekliyolar.Benimde temennim Pegasus himayesinden kurtulup kendi isimleriyle uçuşlarına başlamalarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 15 yıl önce
İnşallah Pegasus'un himayesinden kurtulup kendi ayakları üzerinde durmaya başlar. Uçak sayılarını artırmalarına çok sevindim. Uluslararası uçuşlarını artırmaları en büyük temennimdir. Başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HARİKA ~ 15 yıl önce
Izair gerçekten çok güzel bir havayolu ve büyümeyi hak ediyor.İlk ucuz bilet ile seyeahatimi istanbul izmir arası izair ile yaptım hem kabin görevlileri hemde pilotları harika.Hepsi işinin ehli kişiler.Büyü izair....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sugerman ~ 15 yıl önce
Gürol bey ile daha önce calısmiş biri olarak basrılar diliyorum kendisine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 15 yıl önce
Ciddi bir ekiple, mevcut ekonomik kriz ortamını fırsata çevirmek adına şu günlerde alınabilecek en güzel kararlardan birisi büyüme kararı. Teknik bakım ve ikmal alt yapısının sağlam kurulmuş olmasıda büyüme kararlarını rahat almalarını sağlayan ayrı bir avantajları. İzairin planlı, yavaş ama sağlam adımlarla izmir adını hakettiği güzel yerlere taşımaya devam edeceğine inancımız tam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tail wind ~ 15 yıl önce
GÜROL YÜKSEL ismi neredeyse oraya, Renk, Huzur, Sevinç, Ekip bütünleşmesi, Çalışma şevki ve Kazanç gelmiştir. Allah yolunu açık etsin, dürüst adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Black ~ 15 yıl önce
Sektöre bakıldığında , daha 1 sene öncesine kadar , çoğu kişinin " bunlar yakında batar.." dediği ve gerçekten de batmanın kıyısında olan izair havayolları şu anda özel şirketler içinde Rahat-HUZUR-Kalite açısından belkide en iyisi..En önemli faktör, uçuş ekipleri içinde ahenk çok güzel, dedikodu yok, dert yok, problem yok,çalışanlar memnun, yolcular memnun.maaşlar ayın 1 i gelmeden yatıyor uçakları yeni, problemsiz, hold item sız..Kısaca gıpta edilecek bir yer..Ve bu gelişimde şirketin kurulduktan sonra yapılan yanlışlıkları düzelten Sn Gürol Yuksel ve ekibine teşekkürler...Her yönüyle güzel bir ekip inşallah hep böyle gidersiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DGRTRAINER63 ~ 15 yıl önce
IZAIR kurulduğu tarihten beri başta Sn Serdar CEBECİ bey olmak üzere, Havacılığın 2 nci duayeni Sn Gürol YÜKSEL bey'in önderliğinde çok emin adımlarla yürüyor. Bunun yanısıra Sn İzmir Tic.Odası Başkanı DEMİRTAŞ'ı da bu ekibe katmak lazım doğrusu. Yönetimsel kararlarda ki kararlığı, ekiplerinin kalitesi, uçuş ve yer eğitimlerine verilen önem ve nice nitelikli oluşumları İZAIR geleceğe taşımaya aday. Yolunuz Açık Olsun Sn Gürol YÜKSEL. Kalbimiz senin gibi duayenlerin ve eski THY A.O Tüfeklerinin yanında. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000