13 Şubat 2012, Pazartesi 12:37:23

İŞTE ŞİRKETLERİN KAMPANYALARI

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle havayolu şirketleri ardı ardına kampanyalar düzenliyor.
  • SKY in bu seneki kampanyası geçmiş yıllardakinin aynısı: personele maaş yok. Onlar sevgililer gününde sadece umut dağıtacaklar.
14 Şubat Sevgililer Günü için havayolu şirketleri, sevgililere jest yaparak birçok promosyon uçuş düzenliyor.

Türk Hava Yolları, Onur Air, Sunexpress ve Pegasus Havayolları'nın yaptıkları kampanyalarda bir bilet alana bir bilet bedava kampanyasından, yüzde elli indirim kampanyasına kadar birçok fırsat sunuluyor.

İşte o kampanyalar;

Türk Hava Yolları: Türk Hava Yolları uçuşlarında sevgilisi ile uçan kişilere ikinci bileti 1 Euro'dan sunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 09 - 14 Şubat 2012 tarihleri arasında seyahat edecek yolcular için İstanbul çıkışlı uçuşlarda, Tüm Avrupa için gidiş dönüş 199 Euro + 1 Euro'ya , Uzakdoğu ve Asya'ya 399 Euro + 1 Euro'ya uçuracak.

Onur Air: Onur Air, Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği kampanyaya katılıp iki kişilik bilet alan herkese uygulayacağı özel indirimle ikinci bileti hediye ediyor. 31 Mart 2012 tarihine kadar olan tüm yurt içi ile Kıbrıs ve Odessa uçuşlarında geçerli kampanya biletlerinden tek kişi olarak satın almak isteyenler ise yüzde 50 indirim fırsatından yararlanacak.

Sunexpress Havayolları:
Sunexpress Havayolları , Turkcell ile yaptığı işbirliği kampanyasında sevgililerin bu operatörden "Avantaj" yazarak 2222 numaralı telefona göndermeleri karşılığında biletlerine yüzde 50 oranında indirim alıyor. Fırsat 14 Nisan'a kadar geçerli.

Pegasus Havayolları: Avrupa uçuşlarında 52 Euro'dan başlayan fiyatlarla 31 noktaya uçurma garantisi veren Pegasus Havayolları, sevgililere Londra, Amsterdam ve Berlin gibi şehirleri tavsiye etti.

©AirportHaber.com
İŞTE ŞİRKETLERİN KAMPANYALARI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
SKY in bu seneki kampanyası geçmiş yıllardakinin aynısı: personele maaş yok. Onlar sevgililer gününde sadece umut dağıtacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000