05 Ocak 2015, Pazartesi 13:00:19

İŞTE PEGASUS'UN YENİ HATLARI

Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına Nice, Lyon ve Milan-Malpensa’yı ekledi.
  • Ne kadar cok hatlar eklenirse okadar yogun oluyosun. Sikayetci degilim... Hayirli olsun Pegasus ati kim tutar seni. Tokat vermek istersen kanatlanir ...zzzzzz uykuda 1 koyun 2 koyun 3... Ve gitti
  • Uçucu personel al uçucu! Öldük yorgunluktan. "Begenmiyorsan çalışma"bahanesine sıgınma çinde bile böyle çalıştırmıyorlar! Her birimden her ay onlarca insan istifa ediyor çalıştırcak adam bulamıyorsun personel kaliten yerlerde. Ama yolcu bunları bilmez tabi
  • Yakılır en sevdiğim havayolu Firması Bakın şimdi TK'da bilet fiyatları yerle bir olmuştur !
  • böyle güzide avrupa ülkeleriyle büyüme olmaz pgt ninde avrupanın en iyisi olması için 3. dünya ülkelerine sefer yapması lazım :)
  • Sunex de kampanya yapmis ama airporthaber pek iplemiyor herhalde. Belli havayollarina odaklanmayin objektif bir sekilde hepsini haber yapin.
  • Kahramanmaraş Hattında frekans artışı bekliyoruz ayrıca Agrı ve Adıyaman hatlarında geceçn yıl teşvikten yarralandınız lakin uçuşa başlamadınız bunun sebebi var mı?
  • Kahramanmaraşa frekans artışı lazım
  • Adıyaman uçuşları ne oldu acaba.İzinler alındı ama halen başlamadı...

Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına Nice, Lyon ve Milan-Malpensa’yı ekledi. Mart ayının sonundan itibaren seferlerin başlayacağı yeni hatları ile Pegasus’un uçuş ağı;  yurt içinde 30, yurt dışında 59 olmak üzere 36 ülkede toplam 89 noktaya ulaştı.

Pegasus, Fransa hatlarının 5. Yılında 5 farklı noktaya uçmaya başlıyor

Paris, St. Etienne ve Marsilya’ya 5 yıldır seferler düzenleyen Pegasus Hava Yolları, Lyon ve Nice’in uçuş ağına eklenmesiyle birlikte Fransa’daki uçuş noktalarının sayısını 5’e çıkarıyor.

2015 yaz tarifesi ile birlikte Mart ayının sonunda başlayacak olan seferlerle misafirler, Lyon’a ve Nice’e 59,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla ulaşabilecek. Pegasus’un Lyon seferleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 10.30’da, Lyon’dan saat 13.50’de gerçekleşecek. Nice seferleri ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 09.35’te; Nice’den 12.50’de düzenlenecek.

İtalya’da 4. uçuş noktası: Milan-Malpensa

Pegasus Hava Yolları, Roma, Bologna ve Milan-Bergamo’dan sonra İtalya’daki uçuş noktalarının sayısını Milan-Malpesa’yı ekleyerek 4’e çıkarıyor. Pegasus misafirleri, Mart ayının sonundan itibaren Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla Milan-Malpensa’ya ulaşabilir. Pegasus’un Milan-Malpensa seferleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 15.25’te; Milan-Malpensa’dan ise aynı saat 18.30’da gerçekleşecek.

İŞTE PEGASUS'UN YENİ HATLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

M ~ 9 yıl önce
Ne kadar cok hatlar eklenirse okadar yogun oluyosun. Sikayetci degilim... Hayirli olsun Pegasus ati kim tutar seni. Tokat vermek istersen kanatlanir ...zzzzzz uykuda 1 koyun 2 koyun 3... Ve gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçucu personel al uçucu! Öldük yorgunluktan. "Begenmiyorsan çalışma"bahanesine sıgınma çinde bile böyle çalıştırmıyorlar! Her birimden her ay onlarca insan istifa ediyor çalıştırcak adam bulamıyorsun personel kaliten yerlerde. Ama yolcu bunları bilmez tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yakılır en sevdiğim havayolu Firması Bakın şimdi TK'da bilet fiyatları yerle bir olmuştur !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyer ~ 9 yıl önce
böyle güzide avrupa ülkeleriyle büyüme olmaz pgt ninde avrupanın en iyisi olması için 3. dünya ülkelerine sefer yapması lazım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sunex de kampanya yapmis ama airporthaber pek iplemiyor herhalde. Belli havayollarina odaklanmayin objektif bir sekilde hepsini haber yapin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QCA ~ 9 yıl önce
Kardeşim, Sen Sunexpress' yurt dışı operasyonunda çalışıyorsun sanırım. Bu nedir ya her başlığın altına sunexpress yazmışsın.
KCM ~ 9 yıl önce
Kahramanmaraş Hattında frekans artışı bekliyoruz ayrıca Agrı ve Adıyaman hatlarında geceçn yıl teşvikten yarralandınız lakin uçuşa başlamadınız bunun sebebi var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
gereksiz hatlar
K.maraşlı ~ 9 yıl önce
Kahramanmaraşa frekans artışı lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adf ~ 9 yıl önce
Adıyaman uçuşları ne oldu acaba.İzinler alındı ama halen başlamadı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haberin yok mu? ~ 9 yıl önce
adıyaman başladı, çağırmadılar mı seni?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000