23 Ekim 2014, Perşembe 10:48:15

İŞTE PEGASUS'UN YENİ ADRESLERİ

Pegasus Hava Yolları uçuş ağına yeni eklediği Şarm El-Şeyh ve Hurgada ile 23 Ekim tarihinde Mısır’a ilk tarifeli seferlerini gerçekleştirdi.
  • Pegasusu soran arkadasa nacizane .Tavsiyem sakin ha demek olacak.benden bu kadar.
  • Tatilciler için güzel haber. Oraya gidenler ucuz tatil arayanlar. Tur şirketleri seferleri doldurur. Sharm hüzel yer
  • Tercih meselesiii uçmayın ozmn
  • Ben bindim , sabahın çok erken saatinde ve normal kahvaltı istedim. 25 tl ve çok kötüydü... İlginç ama hem de SAW THY Anadolujet fiyatı daha ucuz, neden pegasus ile uçayım ki???
  • Pegasusa hiç binmedim . Pegasus deneyimi olanlar , görüşleri nelerdir?

Pegasus Hava Yolları uçuş ağına yeni eklediği  Şarm El-Şeyh ve Hurgada ile 23 Ekim tarihinde Mısır’a ilk tarifeli seferlerini gerçekleştirdi. Pegasus’un Şarm El-Şeyh ve Hurgada ile birlikte uçuş ağı yurt dışında 56, yurt içinde 30 olmak üzere, 36 ülkede toplam 86 noktaya ulaştı.

Uçuş ağını sürekli genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, Afrika Kıtası’nı da uçuş ağına ekleyerek misafirlerini Mısır’ın gizemli dünyası ile buluşturdu. Pegasus’un Şarm El-Şeyh’e ilk uçuşu 23 Ekim tarihinde gerçekleşirken, Hurgada’ya uçuşlar 25 Ekim tarihinden itibaren başlıyor.

Yeni hatlarıyla uçuş ağını 36 ülkede toplam 86 noktaya çıkaran Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Şarm El Şeyh ve Hurgada’ya seferleri Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın üç günü gerçekleşiyor. Pegasus’un Şarm El-Şeyh uçuşları saat 23:30’da; Hurgada uçuşları ise 22:35’te yapılıyor. Mısır’a gitmek isteyen Pegasus misafirleri, ayrıntılı tarife bilgilerine www.flypgs.com internet sitesi üzerinden ulaşabilir.

Pegasus, Şarm El-Şeyh’i 37, Hurgada’yı 46 noktaya bağlıyor

Pegasus Şarm El-Şeyh’i yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Elazığ, Trabzon ve Van olmak üzere 11;, yurt dışında da Atina, Barselona, Belgrad, Milano, Köln, Kopenhag, Brüksel, Düsseldorf, Kuzey Kıbrıs, Roma, Frankfurt,  Lviv, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 26 noktaya bağlantılı uçuruyor. Hurgada’yı ise yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Erzurum, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Samsun, Trabzon olmak üzere 11; yurtdışında Amsterdam, Stokholm, Atina, Barselona, Belgrad, Milano, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Düsseldorf, Kuzey Kıbrıs, Cenevre, Roma, Frankfurt, Hamburg, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Prag, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 35 noktaya bağlantılı olarak uçuruyor.

İŞTE PEGASUS'UN YENİ ADRESLERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

aman ha !!! ~ 9 yıl önce
Pegasusu soran arkadasa nacizane .Tavsiyem sakin ha demek olacak.benden bu kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 9 yıl önce
Tatilciler için güzel haber. Oraya gidenler ucuz tatil arayanlar. Tur şirketleri seferleri doldurur. Sharm hüzel yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tercih meselesiii uçmayın ozmn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben bindim , sabahın çok erken saatinde ve normal kahvaltı istedim. 25 tl ve çok kötüydü... İlginç ama hem de SAW THY Anadolujet fiyatı daha ucuz, neden pegasus ile uçayım ki???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasusa hiç binmedim . Pegasus deneyimi olanlar , görüşleri nelerdir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000