01 Kasım 2011, Salı 12:01:31

İŞTE İZAIR DARBESİ VE PERDE ARKASI

İzAir'in Air Berlin Turkey olmaya başlaması Ali Kıdık'ın satırlarına yansıdı...
  • ben ozamanda yazmistim izair silinmesin izair berlin turkiye olarak hemde biri kucuk biri buyuk degil "' IZAIR BERLIN TURKIYE "' arkadaslar nasil bir fikir ali sabanci dusun istersen yakinken duzelt su isi arti air berlin buyuk yazilmis turkiye kucuk bu sana yakismaz turkiye buyuk harflan yazilir
  • yorumumun neresi yanlış merak ediyorum.doğrular sizi neye bu kadar acıtıyor?yoksa siz ekici'nin,kömürcü'nün,mantı'nın koruyucu meleğimisiniz?unutmayınki bu koruduklarınız gün gelir sizede kazık sokarlar.
  • Sayın pilot meslektaşlarım işin bize bakan yönüne ağırlık verelim lütfen.bizlerden tolnanan 1 milyon dolar nerede.PİL VAK sizden açıklma bekliyoruz!!!!!!
  • Turkiye de iki ortak bir sirketi anlasarak yonetemezken 100 ortakla Izair in nereye gidecegini tahmin ediyordu Izmir li hemserilerimiz, Ali Sabanciya.
  • arkadaşlar lütfen şunu birbirinden ayırt edelim.İzair sbaancı atarfında yok edilecek yerine de air berlin turkey kurulacak demişisiniz.Bundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hayret içindeyim.Siz zannediyorsunuz ki İzair yok edilip Air berlin bünyesine alınıp Berlinturkey olucak YOK BÖYLE BİRŞEY.Sadece İzair ve Air berlin anlaşma imzaladı ve projenin adına bu ismi verdi.İzair uçaklarıyla air berlin yolcuları taşınacak olay bu kadar basit.Olayı drama bağlıcak İzair için bu kadar ağlanacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.Almanyanın en iyi havayollarından biriyle anlaşma var ortada daha ne ?????
  • Ali Air Berlin almanyada bitti kendi izmini bosma izair iyidir birde ne buya Berlin Turkey yau arkadas bizim devletimisde isim mi yok. merakli isen git berlinde yasa bakalim
  • anlamiyorum bu mantigi ha izair olmus ha abc air olmus neden bu kadar onemli ??
  • Ali Sabancı'yı bu hareketi ile daha fazla takdir ediyorum. olacakları kimse görmüyor gibi. havacılık değişecek.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • İZair in marka değeri yanılmıyorsam 10 milyon dolar civarıydı. Cin Ali bunu harcamaz ve bir şekilde ondan da kar edecektir diye düşünüyorum. Öbür tarafta çok güzel bir stratejik operasyon yapması nedeniyle Antalya, AirBerlin ve AirBerlinTurkey hareketini yapıyor ve bence çokta başarılı olacak. Tebrikler kendisine ve bu planmayı yaparak zamanlamayı ayarlayan ekibine. Haa 40-41 uçak derken 2012 ilk 6 ayında 46-47 uçak olup bu stratejik atağın devamında 100 uçak hesaplarını bazıları ancak anlayabiliyorlardır herhalde. Bırakın tribüne oynayanları. Yoktan var ettiği Pegasus u düşünüyorum da; THY gibi bir değerin ve imkanların içine edenler yerine CinAli ye verselerdi yönetimi ; şu an ne zarar etmesi dünyadaki en büyüklerin canını okuyor olurdu.
Şehir ismi taşıyan tek şirket olan İzAir'e İzmirlilerin sahip çıkması da yetmedi. İzmirli işadamlarının büyük bir özveriyle kurdukları şirketin Pegasus'un bünyesine girmesi aslında olumlu karşılanmıştı.
 
Çünkü İzAir'in bu şekilde daha da büyüyeceği ve operasyonlarını daha güçlü yapacağı öngörülüyordu.
 
Peki ne oldu da İzAir Air Berlin Turkey olmaya başladı? Ali Sabancı'nın başından beri planladığı proje bu muydu? Neden İzAir hakkında özellikle Ali Sabancı'dan bir açıklama gelmiyor? İzAir tarihe mi gömülüyor?
 
İşte Pegasus ile İzAir'in ortaklık anlaşmasını da yerinde ve yakınında takip eden, bu süreçteki tüm gelişmeleri dikkatlice izleyen AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın bu soruların yanıtını verdiği ve bazı sorularla desteklediği köşesi...
 
Ali Sabancı: 'İzmir'i merkez yapacağız'



İŞTE İZAIR DARBESİ VE PERDE ARKASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
ben ozamanda yazmistim izair silinmesin izair berlin turkiye olarak hemde biri kucuk biri buyuk degil "' IZAIR BERLIN TURKIYE "' arkadaslar nasil bir fikir ali sabanci dusun istersen yakinken duzelt su isi arti air berlin buyuk yazilmis turkiye kucuk bu sana yakismaz turkiye buyuk harflan yazilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yorumumun neresi yanlış merak ediyorum.doğrular sizi neye bu kadar acıtıyor?yoksa siz ekici'nin,kömürcü'nün,mantı'nın koruyucu meleğimisiniz?unutmayınki bu koruduklarınız gün gelir sizede kazık sokarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın pilot meslektaşlarım işin bize bakan yönüne ağırlık verelim lütfen.bizlerden tolnanan 1 milyon dolar nerede.PİL VAK sizden açıklma bekliyoruz!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Turkiye de iki ortak bir sirketi anlasarak yonetemezken 100 ortakla Izair in nereye gidecegini tahmin ediyordu Izmir li hemserilerimiz, Ali Sabanciya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşlar lütfen şunu birbirinden ayırt edelim.İzair sbaancı atarfında yok edilecek yerine de air berlin turkey kurulacak demişisiniz.Bundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hayret içindeyim.Siz zannediyorsunuz ki İzair yok edilip Air berlin bünyesine alınıp Berlinturkey olucak YOK BÖYLE BİRŞEY.Sadece İzair ve Air berlin anlaşma imzaladı ve projenin adına bu ismi verdi.İzair uçaklarıyla air berlin yolcuları taşınacak olay bu kadar basit.Olayı drama bağlıcak İzair için bu kadar ağlanacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.Almanyanın en iyi havayollarından biriyle anlaşma var ortada daha ne ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ali Air Berlin almanyada bitti kendi izmini bosma izair iyidir birde ne buya Berlin Turkey yau arkadas bizim devletimisde isim mi yok. merakli isen git berlinde yasa bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
anlamiyorum bu mantigi ha izair olmus ha abc air olmus neden bu kadar onemli ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ali Sabancı'yı bu hareketi ile daha fazla takdir ediyorum. olacakları kimse görmüyor gibi. havacılık değişecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İZair in marka değeri yanılmıyorsam 10 milyon dolar civarıydı. Cin Ali bunu harcamaz ve bir şekilde ondan da kar edecektir diye düşünüyorum. Öbür tarafta çok güzel bir stratejik operasyon yapması nedeniyle Antalya, AirBerlin ve AirBerlinTurkey hareketini yapıyor ve bence çokta başarılı olacak. Tebrikler kendisine ve bu planmayı yaparak zamanlamayı ayarlayan ekibine. Haa 40-41 uçak derken 2012 ilk 6 ayında 46-47 uçak olup bu stratejik atağın devamında 100 uçak hesaplarını bazıları ancak anlayabiliyorlardır herhalde. Bırakın tribüne oynayanları. Yoktan var ettiği Pegasus u düşünüyorum da; THY gibi bir değerin ve imkanların içine edenler yerine CinAli ye verselerdi yönetimi ; şu an ne zarar etmesi dünyadaki en büyüklerin canını okuyor olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000