27 Aralık 2012, Perşembe 09:36:02

İSTANBUL-SİVAS UÇAĞI MALATYA'YA İNDİ

Pegasus Hava Yolları'nın İstanbul-Sivas seferini yapan uçağı, Sivas'ta etkili olan sis nedeniyle Malatya Havalimanı'na indi.
  • By FOSS cular !!! ARE YOU MISSING TODAY?
  • O kadar sıkmış ki ki şu Fosss'çular, artık herkes yaka silkiyor, bariz... Artık eleştiriler profesyonel havacılığı aşıp, mahalle kavgasına dönmüştü... Yeter artık ya!..
  • Cok onemli degil bu kisiler sadece siyasi gorusleri nedeniyle THY aleyhine surekli karalarlar dolayisiyla yazdiklarinin hic bir onemi yoktur aldirmamak lazim.THY ye siyasi dusmanliklari nedeniyle beygir severler.Eger onlar THY hakkinda anlamsiz seyler yazmislarsa zaten THY o konuda dogru yapmis demektir.Bu portalde de sayilari fazla olmamakla beraber hep ayni kisiler benzer seyleri tekrar eder dururlar fazla degiller ama bos vakitleri cok oldugundan surekli yazarlar.Gulup gecmek lazim cevap vermeye bile degmez, kafaya takmayin.
  • Globally Fosscular nerede??? Bu habere o fırsatçı kesimin yorumlarını bekliyoruz:))))
  • Nerdesiniz Foscular?
  • THY meteorolojik olaylarda aynı tip şeyleri yapınca burası doluyor haydi hassas beyler/bayanlar, yazın bakalım.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 06.20'de hareket eden PC-250 sefer sayılı uçak, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda sis nedeniyle görüş mesafesinin 200 metreye kadar düşmesi üzerine Malatya'ya yönlendirildi.

Malatya Havalimanı'na saat 08.28'de inen uçaktaki yolcular, terminal binasındaki bekleme salonuna alındı. Uçağın, hava şartlarının durumuna göre Sivas'a hareket edeceği belirtildi.

Nuri Demirağ Havaalanı'ndan saat 08.00'de yapılması gereken PC-251 sefer sayılı Sivas-İstanbul uçuşunun da tehirli olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.

İSTANBUL-SİVAS UÇAĞI MALATYA'YA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

BY FOSS ~ 11 yıl önce
By FOSS cular !!! ARE YOU MISSING TODAY?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Foss Olayı ~ 11 yıl önce
O kadar sıkmış ki ki şu Fosss'çular, artık herkes yaka silkiyor, bariz... Artık eleştiriler profesyonel havacılığı aşıp, mahalle kavgasına dönmüştü... Yeter artık ya!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beygir sevenler ~ 11 yıl önce
Cok onemli degil bu kisiler sadece siyasi gorusleri nedeniyle THY aleyhine surekli karalarlar dolayisiyla yazdiklarinin hic bir onemi yoktur aldirmamak lazim.THY ye siyasi dusmanliklari nedeniyle beygir severler.Eger onlar THY hakkinda anlamsiz seyler yazmislarsa zaten THY o konuda dogru yapmis demektir.Bu portalde de sayilari fazla olmamakla beraber hep ayni kisiler benzer seyleri tekrar eder dururlar fazla degiller ama bos vakitleri cok oldugundan surekli yazarlar.Gulup gecmek lazim cevap vermeye bile degmez, kafaya takmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
back3rhytme ~ 11 yıl önce
Globally Fosscular nerede??? Bu habere o fırsatçı kesimin yorumlarını bekliyoruz:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adanali ~ 11 yıl önce
Nerdesiniz Foscular?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
THY meteorolojik olaylarda aynı tip şeyleri yapınca burası doluyor haydi hassas beyler/bayanlar, yazın bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000