09 Haziran 2014, Pazartesi 12:09:06

İSPANYA'YA PEGASUS DAMGASI

Pegasus, ilk seferini Mayıs 2013’te Barselona’ya gerçekleştirdiği İspanya’da kısa sürede en çok tercih edilen havayolu şirketlerinden oldu.
  • Pegasus kaptan ve F/O'larının son dönemde neden kaçarcasına THY'ye geçtiği konusunda kimse hiçbirşey yazmayacak mı? Maaşlar neredeyse TK ile aynı olduğu halde bu adamların kaçma sebebi acaba aşırı yorgunluk ve acımasız mesai şartları olabilir mi? Kopenhag'dan gelip 2 saat bekleme ile Adana git-gel yapmak olabilir mi sebebi? Susmaya devam beyler. . Devam..
  • En sık yapılan hata . tek yön uçuş bakılır AHA PEGASUS UCUZ !!!!! gidiş dönüş arasa pegasustan ucuz çıkma ihtimalide vardır.
  • Gülümsemeyi saklabanlik olarak kivirtan son yorumcu cok komiksin.
  • Bir arkadaş personelin suratının gülmediğinden bahsetmiş. Onların görevi şaklabanlık değil,görevlerini yapmaktır. Sen evde karına, kocana çocuklarına devamlı sırıtabilir misin.? Onlarda insan..onların görevi şaklabanlık değil,öncelikle uçuş emniyetini sağlamaktır..
  • Iyi avantajli tarifeleri oluyor pegasus'un bazen, fakat personelleri o kadar suratsiz ki bir daha bu hava yolu ile ucmam derdirtiyor onlarin o suratsizligi...
  • Helal sana pegasus allah yolunu daima acik etsin
  • Harikasın Pegasus, Kim Tutar Seni?
  • Pegasusla gurur duyuyoruz. Fakat bu kadar yurtdışı çalışan köklü bir firma olarak, neden hala in flight entertainment konulmuyor. Flydubai havayolları gibi ücrete tabi de yapabilirler hem ek bir gelir olur. Geçenlerde pegasusla dubaiye gittim. Tam 5 saat yolculuk, insan dayanamıyor artık bıkkınlık geliyor.

Pegasus, ilk seferini Mayıs 2013’te Barselona’ya gerçekleştirdiği İspanya’da kısa sürede en çok tercih edilen havayolu şirketlerinden oldu. 19 ülkede hizmet veren Trabber ucuz bilet arama motoru tarafından İspanya’daki site kullanıcıları arasında yapılan araştırmaya göre, İspanyollar yurt dışı uçuşlarında sıklıkla Pegasus’u tercih ediyor. Araştırmada Pegasus’un fiyat ve kalite açısından yarattığı memnuniyete de dikkat çekiliyor.

Pegasus, Mayıs 2013’te tarifeli seferlere başladığı İspanya’da en çok tercih edilen havayolu şirketleri arasına girdi. 19 ülkede faaliyet gösteren ucuz bilet arama motoru Trabber’ın site kullanıcıları arasında yaptığı araştırmada Pegasus; Ryanair, Easyjet ve Transavia havayolu şirketlerinin ardından dördüncü sırada yer aldı. Araştırma, sitenin 2014 yılı uçak rezervasyonları baz alınarak yapıldı. 

Trabber; listede dördüncü olarak yer alan Pegasus’un fiyat ve kalite konularında zirveyi zorlamaya başladığının altını çizdi. Site, Pegasus ile yılın herhangi bir gününde Barcelona ve Madrid’den İstanbul’a gidiş dönüş 200 avro ve altında seyahat edilebildiğini belirtti.

Pegasus şu anda İspanya’da Barselona ve Madrid olmak üzere iki noktaya uçuş gerçekleştiriyor. Pegasus, misafirlerini Mayıs 2013’te seferlerine başladığı Barselona’dan 39, Mart 2014’te seferlerine başladığı Madrid’den ise 28 uçuş noktasına bağlantılı olarak uçuruyor. 
 

İSPANYA'YA PEGASUS DAMGASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus kaptan ve F/O'larının son dönemde neden kaçarcasına THY'ye geçtiği konusunda kimse hiçbirşey yazmayacak mı? Maaşlar neredeyse TK ile aynı olduğu halde bu adamların kaçma sebebi acaba aşırı yorgunluk ve acımasız mesai şartları olabilir mi? Kopenhag'dan gelip 2 saat bekleme ile Adana git-gel yapmak olabilir mi sebebi? Susmaya devam beyler. . Devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 10 yıl önce
En sık yapılan hata . tek yön uçuş bakılır AHA PEGASUS UCUZ !!!!! gidiş dönüş arasa pegasustan ucuz çıkma ihtimalide vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gülümsemeyi saklabanlik olarak kivirtan son yorumcu cok komiksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir arkadaş personelin suratının gülmediğinden bahsetmiş. Onların görevi şaklabanlık değil,görevlerini yapmaktır. Sen evde karına, kocana çocuklarına devamlı sırıtabilir misin.? Onlarda insan..onların görevi şaklabanlık değil,öncelikle uçuş emniyetini sağlamaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Iyi avantajli tarifeleri oluyor pegasus'un bazen, fakat personelleri o kadar suratsiz ki bir daha bu hava yolu ile ucmam derdirtiyor onlarin o suratsizligi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal sana pegasus allah yolunu daima acik etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 10 yıl önce
Harikasın Pegasus, Kim Tutar Seni?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasusla gurur duyuyoruz. Fakat bu kadar yurtdışı çalışan köklü bir firma olarak, neden hala in flight entertainment konulmuyor. Flydubai havayolları gibi ücrete tabi de yapabilirler hem ek bir gelir olur. Geçenlerde pegasusla dubaiye gittim. Tam 5 saat yolculuk, insan dayanamıyor artık bıkkınlık geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000