03 Mayıs 2014, Cumartesi 09:22:36

HAYBAT'TAN İLK ÇEYREK DEĞERLENDİRMESİ

Pegasus Hava Yolları’nın Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan Ocak-Mart 2014 verilerine göre çift haneli büyümesi devam etti.
  • Pgs nin aile anlayisini cok merak ediyorum.biz nedense hic hissedemedik..
  • Pegasus buyuyo doluluk orani acikliyo ettigi kar almis basini gidiyo,calisanlar maasin azligindan sikayetci neymis begenmiyorsaniz gidermisiniz odemelerin gecikmesinden sikayetci neymis begenmiyorsaniz gidermisiniz ayip ya insan calisanina bunu dermi sonra crm derler guler yuz derler........burda bu kadar buyuk bir fark varsa sirket coook kazaniyo calisanina zoraki veriyo neymis low cost.. Ya biraz calisaninizi sahiplenin sozde aile pegasus....
  • bu benim eski çalıştığım şirketin IK'cılarının lafıydı. cok severlerdi bu lafı. sırket adının yanına muhakkak ...... ailesi kelimesini eklerlerdi. Cıktım oradan ama yeni calıstıgım yerde de aynı soz soylenıyor. aileymiş. kendinize güldurmeyin. bız mecbur oldugumuzdan sizin ailenizde duruyoruz. aile sizin.
  • THY PERSONELININ PART TIME MAASİYLA AYNI MAASİ ALIYORUZ. COK NADIR 95 SAAT ALTİNA DÜŞÜYORUZ. BIRININ UFACİK SESI CİKSA HEMEN TEHDIT EDILIYORUZ. RESMEN KÖLE GIBI CALİSTİRİLİYORUZ. SORSUNLAR BAKALIM SERTAÇ BEY'e PERSONELLER O BÜYÜME ORANİNA HAKLARİNİ HELAL EDİYORLARMİ???
  • çalıştığınız şirketi kötüleme konusunda biraz daha gayret ederseniz thy,tgs,çlb' den birini diskalifiye edip ilk üçe girebilirsiniz. işinden memnun olana nasıl saldırılır çok iyi biliyorsunuz. Ha gayret.
  • NE AİLESİ PAŞAM ? :) YOK ÖYLE BİR ŞEY . AİLEDE BAŞIN AĞRISA NEYİN VAR , DENİR. PGS'DE UMURLARI DEĞİLSİN. AYRICA ŞİRKET YALAmALIĞI YAPANLAR DA AYNI YOLDA DEWAM ETSİNLER. ALTIN TAKACAKLAR ONLARA... :)))
  • Ucacaksan thy le ucacaksin.pegasusta bayilsan yuzunu vuracagin sudan para isterler.
  • Büyüyordür belki ona bir lafım yok ama pegasus önce personellerini özenle seçsin sonra büyüdügüne sevinsin... Asık suratlı, ruhsuz personelin bir çoğu...
  • Pegasus Trabzon-Sochi koyacağına Trabzon-Tiflis veya Bakü koysa daha iyi olurdu.Potansiyel var.
  • yönetimin bir daha düşünmesini istiyor ve herkese eşit bir bonus uygulaması bekliyoruz biz bir aileyiz ya!

Pegasus Hava Yolları’nın Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan Ocak-Mart 2014 verilerine göre çift haneli büyümesi devam etti.

Pegasus; toplam yolcu sayısı, koltuk sayısı, doluluk oranı ve blok saat gibi operasyonel sonuçlardaki büyüme rakamları ile 2014 yılına da hızlı giriş yaptı. Pegasus, bir önceki yılın aynı dönemine göre yolcu sayısını yüzde 25,4 artışla 4,08 milyona, koltuk sayısını 24,7 artışla 5,18 milyona, doluluk oranını yüzde 78,7’ye çıkardı. Pegasus, 2013 yılının ilk çeyreğinde 2,10 milyon olan iç hat yolcu sayısını 2014’ün ilk çeyreğinde 2,61 milyona; dış hat yolcu sayısını ise yüzde 28,3 artışla 1,47 milyona yükseltirken; geçen yıl ilk çeyreğinde 70 olan uçtuğu nokta sayısını 80’e çıkardı.

83 NOKTAYA UÇUYOR

Pegasus, iç hatlarda 30, dış hatlarda 53 nokta olmak üzere 34 ülkede toplam 83 noktaya uçuş gerçekleştiriyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen hava yolu Pegasus’un, 2014 ilk çeyreğinde iç hat doluluk oranı yüzde 81.5, dış hat doluluk oranı yüzde 74.3 toplam doluluk oranını ise yüzde 78,7 olarak gerçekleşti. Pegasus 2014 Ocak- Mart döneminde iç hat pazar payını bir önceki yıla göre 26,4’ten 27,3’e, dış hat pazar payını ise yüzde 10,7’den yüzde 11,6’e, toplam pazar payını yüzde 13,7’den 14,4’e çıkarmış oldu.

2014’e hızlı girdi

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, ilk çeyrek sonuçlarını değerlendirerek, “2013’ü büyüyerek, çift haneli rakamlara ulaşarak kapatmıştık. 2014 yılına da hızlı bir giriş yaptık. Sektör ortalamalarının üzerinde seyreden 2014’ün ilk çeyrek trafik sonuçlarımız çok gurur verici. Devlet Hava Meydanları İşlermeleri’nin (DHMİ) rakamlarına göre bu yılın ilk çeyreğinde sektörde yolcu sayısı yüzde 17 artış göstermiş. Bizim yolcu sayımız yüzde 25,4 artış gösterdi. Sektörün 1,4 katı daha fazla büyümüş olmaktan mutluyuz” dedi. (Hürriyet)

HAYBAT'TAN İLK ÇEYREK DEĞERLENDİRMESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

family ~ 10 yıl önce
Pgs nin aile anlayisini cok merak ediyorum.biz nedense hic hissedemedik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus buyuyo doluluk orani acikliyo ettigi kar almis basini gidiyo,calisanlar maasin azligindan sikayetci neymis begenmiyorsaniz gidermisiniz odemelerin gecikmesinden sikayetci neymis begenmiyorsaniz gidermisiniz ayip ya insan calisanina bunu dermi sonra crm derler guler yuz derler........burda bu kadar buyuk bir fark varsa sirket coook kazaniyo calisanina zoraki veriyo neymis low cost.. Ya biraz calisaninizi sahiplenin sozde aile pegasus....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aile. ~ 10 yıl önce
bu benim eski çalıştığım şirketin IK'cılarının lafıydı. cok severlerdi bu lafı. sırket adının yanına muhakkak ...... ailesi kelimesini eklerlerdi. Cıktım oradan ama yeni calıstıgım yerde de aynı soz soylenıyor. aileymiş. kendinize güldurmeyin. bız mecbur oldugumuzdan sizin ailenizde duruyoruz. aile sizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY PERSONELININ PART TIME MAASİYLA AYNI MAASİ ALIYORUZ. COK NADIR 95 SAAT ALTİNA DÜŞÜYORUZ. BIRININ UFACİK SESI CİKSA HEMEN TEHDIT EDILIYORUZ. RESMEN KÖLE GIBI CALİSTİRİLİYORUZ. SORSUNLAR BAKALIM SERTAÇ BEY'e PERSONELLER O BÜYÜME ORANİNA HAKLARİNİ HELAL EDİYORLARMİ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biraz daha gayret ~ 10 yıl önce
çalıştığınız şirketi kötüleme konusunda biraz daha gayret ederseniz thy,tgs,çlb' den birini diskalifiye edip ilk üçe girebilirsiniz. işinden memnun olana nasıl saldırılır çok iyi biliyorsunuz. Ha gayret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
NE AİLESİ PAŞAM ? :) YOK ÖYLE BİR ŞEY . AİLEDE BAŞIN AĞRISA NEYİN VAR , DENİR. PGS'DE UMURLARI DEĞİLSİN. AYRICA ŞİRKET YALAmALIĞI YAPANLAR DA AYNI YOLDA DEWAM ETSİNLER. ALTIN TAKACAKLAR ONLARA... :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucacaksan thy le ucacaksin.pegasusta bayilsan yuzunu vuracagin sudan para isterler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
Thy sana o ikramı bedava mı yapıyor zannediyorsun.Zaten o parayı baştan bayılıyorsun.3 saatlik uçuşta bişey yemesen içmesen ölmezsin.
müdür ~ 10 yıl önce
iç hatlarda isen uçamazsın thy ile 1 saatlik yola gitcen su içme yemek yeme pegasus sayesinde millet hayatında uçağa bine biliyo ucuz yoldan sen bi thy ye bin bakam gidiş dönüş fiyatı mübarek ben hep pegasusu tercih ettim ve bi o kadar fazla yere gittim bi tanesinde sorun yaşamadım
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Büyüyordür belki ona bir lafım yok ama pegasus önce personellerini özenle seçsin sonra büyüdügüne sevinsin... Asık suratlı, ruhsuz personelin bir çoğu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdür ~ 10 yıl önce
sen onur aira bak ondan sonra asık suratlı ruhsuz personel kimmiş gör atada 7/24 çalışma şartlarından aldıkları maaşlardan yakınan ve bunları yolcuya sert bi tavırla gösteren personel yoktur yer hizmetlerindeki çelebi personeli bile bunlar kadar yakınmıyo adamların bi ton işi var kuş kadar maaşı var adamlar sabretmesini biliyo allah onlara yardımcısı olsun
PGT ~ 10 yıl önce
Pegasus Trabzon-Sochi koyacağına Trabzon-Tiflis veya Bakü koysa daha iyi olurdu.Potansiyel var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aile ~ 10 yıl önce
yönetimin bir daha düşünmesini istiyor ve herkese eşit bir bonus uygulaması bekliyoruz biz bir aileyiz ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000