28 Mart 2008, Cuma 09:33:54

Haybat'tan iddialı SÖZLER

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, dün gece Polat Otel’de düzenlenen Pegasus Havayolları Kargo’nun kokteylinde ücretsiz bilet kampanyası ile ilgili AirportHaber’e çarpıcı bilgiler verdi. İşte ücretsiz kampanyanın gizemi..

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, 350 bin biletin neden bedava dağıtıldığını sadece AirportHaber’e açıkladı. Sertaç Haybat, AirportHaber’in 350 bin bilet veriyorsunuz, bu kampanyanın amacı nedir? Sorusuna “Bu kampanya SunExpress Havayollarına hoşgeldin kampanyası. Daha çok bombalarımız var” dedi. Havacılık sektörünün yakından bildiği gibi Türk Havayolları Sabiha Gökçen Havalimanından gerçekleştirdiği çok sayıda uçuşunu SunExpress Havayollarına devretmişti.

Pegasus Havayolları Genel Müdür Sertaç Haybat, SunExpress Havayollarının Sabiha Gökçen’den uçacak olması, THY’nin Anadolu Jet alt markası ile Ankara Merkezli uçacak olmasını da sert bir şekilde eleştirdi. Rekabet koşullarının eşit şartlarda olmadığını ifade eden Sertaç Haybat, “Eşit şartlarda her türlü rekabete hazırız. Ancak Türkiye’de tarafların eşit şartlarda rekabet ettiğini kimse söyleyemez” dedi. THY’nin Anadolu Jet markası ile yolculara ikramı ücretli vereceğini, ancak THY’de ikramların ücretsiz olduğunu ifade eden Sertaç Haybat, “Bakalım bu durumu yolculara nasıl izah edecekler” diyerek yapılacak işin başarısız olacağını iddia etti.

Pegasus Havayolları Genel Müdür Sertaç Haybat, haksız yapılan rekabeti önleyecek olan kurumun da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü olduğunu sözlerine ekledi. Haybat, ileride düzenleyecekleri yeni kampanyalarının da bomba etkisi yapacağı iddiasında bulundu.

Haybat'tan iddialı SÖZLER

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000