21 Ekim 2011, Cuma 15:10:21

HAVAYOLLARI İLE ACENTELER İSG'DE BULUŞTU

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş., 21 seyahat acentası ve 16 havayolunun katılımıyla ‘2. Satışta İşbirliği ve Satış Ağı Geliştirme Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı.
  • Adamlar bir yenilik yapmışlar ya ona bakalımbiz. Daha önce hangi havalimanı böyle bir şey yaptı?
  • Çakma Routes olmuş....
Yolcuların güvenli ve konforlu uçuşlar gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla, geniş ürün yelpazesi ile kaliteli hizmet sunan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 20 Ekim 2011 Perşembe günü önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçuş yapan 16 havayolu şirketi ve 21 seyahat acentasının katıldığı ‘2. Satışta İşbirliği ve Satış Ağı Geliştirme Zirvesi’ İSG’nin ev sahipliğinde Elite World Hotel’de gerçekleştirildi.

İkincisi gerçekleştirilen zirvede; İSG adına, Ticari Havacılık Müdürü Asiyat Khasanova bir konuşma yaptı. Bir havalimanı işletmesinin organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez yapılan toplantının ilki ise, geçtiğimiz Mart ayında gerçekleştirildi.

Havayolları ve havayollarının Türkiye Müdürleri ile Satış Müdürlerinin farklı alternatifler üreterek, birebir toplantılar yapma imkanı buldukları zirve esnasında; katılımcılar, ürün ve fiyat çeşitliliğini arttırarak, müşterilerine değişik olanaklar sunabilmenin ayrıcalığına sahip oldular.

Toplantının öğleden önceki kısmında zirveye katılan havayolları sunumlarını yaparken, öğleden sonraki oturumda ise 21 seyahat acentası, Pegasus, Anadolujet, Spanair, Sunexpress, Blu-express gibi önde gelen 16 havayolu şirketiyle ikili görüşmelerde bulundu.

Görüşmeler sırasında havayolu şirketleriyle acentalar arasında çok sayıda anlaşma imzalandı. Toplantıya katılan gerek havayolları gerekse seyahat acentaları bu imkanı tanıdıkları için İSG’ye teşekkür etti.
HAVAYOLLARI İLE ACENTELER İSG'DE BULUŞTU

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Adamlar bir yenilik yapmışlar ya ona bakalımbiz. Daha önce hangi havalimanı böyle bir şey yaptı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çakma Routes olmuş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000