20 Haziran 2011, Pazartesi 08:59:32

HAVAŞ'IN ORTAĞI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

NHS, Primera Air ve Pegasus Havayolları ile Stockholm’deki operasyonlarına başladı.
  • Letonya nere ya ? Haritada bile bulmak zor.
Kuzey Avrupa’nın önemli şirketlerinden olan ve yüzde 50’sine Havaş’ın ortak olduğu (Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.) North Hub Services (NHS), hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Stockholm’deki operasyonlar için gerekli hazırlıkları tamamlayan NHS, 01 Haziran 2011 tarihi itibariyle faaliyete geçti. Şirketin, Primera Air ve Pegasus Havayolları’na yer hizmeti vereceği belirtildi.

Merkezi Letonya’da bulunan NHS, hub olarak kullandığı Riga Havalimanı yanısıra, Helsinki Vantaa Havalimanın’dan dört Primera Air notkasına ve haftada 15 tarifesiz uçuş ile de Arlanda’da hizmet veriyor. İstanbul’a haftada dört uçuş gerçekleştiren Pegasus Havayolları, NHS’in en yeni müşterisi oldu. NHS, Arlanda Havalimanı’nda yer işletmeleri, yolcu hizmetleri, bagaj hizmetleri, ramp hizmetleri, uçuş ve mürettebat operasyon, uçak hizmetleri olmak üzere tam kapsamlı yer hizmetleri sağlıyor.

“Stockholm’de olmaktan memnunuz”
Konuyla ilgili açıklama yapan NHS CEO’su Janis Balkens, NHS’in adım adım ve düzenli bir şekilde büyüme niyetini birçok kere ifade ettiklerini belirterek, “Stockholm Arlanda Havalimanı da bizim bir sonraki adımımız ve bunu gerçekleştiriyor olmaktan fazlasıyla memnunuz. NHS olarak her türlü operasyona hazırız. Stockholm’deki yerel ekibimiz hizmet vermek ve müşterilerimizi karşılamak için her zaman hazır olacak. Stockholm’de başarılı bir başlangıçtan sonra yakın gelecekte birçok yeni müşteriyi edinmeyi de umuyoruz. Öte yandan sıcak karşılamalarından ve işbirliklerinden dolayı Swedavia’ya da şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
HAVAŞ'IN ORTAĞI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Letonya nere ya ? Haritada bile bulmak zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000