07 Şubat 2012, Salı 10:20:53

HATAY HAVAALANI'NDA SON DURUM

Yoğun sağanak yağış sonrasında su baskını nedeniyle hava trafiğine kapatılan Hatay Havaalanı'nın yeniden hava trafiğine açıldığı bildirildi.
  • evet bir hata yapilmis ve yanlis yere kurulmus olabilir hava alani ama bunu daha samimi bir dille soylemek var bide iskendurunu hesaba katmak var.oturun oturdugunuz yerde istediginiz olmayacakkkk iskendurunlu arkadaslarrr....
  • işkenderunda havaalanı varken neden geliştirilip kullanıma açılmadı da yeniden antakyaya yapıldı.ah iskenderun,ah siyaset...
  • Sadece güzel Yurdumuzda yaşanabilecek nadide olaylardan biri daha Hatay Havaalanının inşaası.Bilimsel verileri ve coğrafik gerçekleri siyasi hesaplara kurban ederek (güya) icraat yapmak diye buna denir.Dur bakalım kaç gün açık kalacak bizim havaalanı bu sefer,çok merak ediyorum.
  • Şurası da unutulmamalıdır ki: Dönemin Sayın Hatay Milletvekilleri ve ÇED raporuna çekinmeden onay veren Sayın Çevre Bakan’ı, acaba motora giren veya kokpite çarpan bir kuş sebebiyle yaralanmalar ve ölümler karşısında vicdanlarıyla nasıl hesaplaşacaklar? Gelin bu işe siz ortak olmayın ve suçlulardan hesabını sorun. Cumhuriyet tarihinde önemli yerinizi alın Sayın Bakanım. Zira geçmişte Orman Bakanlığımız bu alanın yerinin yanlış seçildiği için inşasına karşı idi. Çevre Bakanlığı nedeni bilinmeyen bir sebepten olur dedi. Oysa şimdi ikisi birden temsil ediliyor.Bakanlık
  • Zamanında havaalaının yerinin yanlış bir tercih olduğu konusunda çok şeyler söylendi, söylemde kalmadı, teknik ve bilimsel olarak ta tüm bilim adamlarınca açıklandı.Bilim inkar sayıldı! rantiyecilerin dediği oldu.Zararın neresinden dönülse kardayız daha kötü felaketler yaşanmadan havalimanı daha uygun bir yere taşınmalı.
  • siz çok beklersiniz istifayı terfi terfi, açıklama bile gelmez, hangi dangoz kurdu hangi ced raporu alındı... yüzyıllardır orası su baskını yer bunu ordaki bir köylü bilir ama havaalanı inşaa eden hortumcular ve onlara imza veren hortumcu bürokratlar bilmez mi? işlerine mi gelmez. bakın çukurova havalimanı ne olacak görün.
  • baharda da sık sık taşkın olur, "günü kurtarma" usulü çözüm bulunduysa, baharda da bu rezalet çekilecek tekrar..
  • Bu rezaletin hesabını herhalde birilerinden soracaklardır...DHMİ genel müdürünün derhal istifa etmesi gerekiyor...
  • ÇOK SÜKÜR YA
Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 21 Ocak'tan itibaren devam eden yağışlar nedeniyle havaalanının da dahil olduğu bir kısım arazilerin su taşkınına maruz kaldığı, bu yüzden havaalanının, uçuş emniyetini ve güvenliğini tehlikeye atmamak için 29 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında hava trafiğine kapatıldığı kaydedildi. Açıklamada, yoğun çalışmaların sonucunda, havaalanının bu sabah saat 07.00 itibariyle hava trafiğine açıldığı belirtildi.

Havaalanının uçuş trafiğine açılmasıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Hatay'a gelen SunExpress'e ait uçağın saat 08.10'da havaalanına iniş yaptığının ifade edildiği açıklamada, Türk Hava Yolları ve Pegasus hava şirketlerinin ise yarın normal seferlerine başlayacağı kaydedildi. (Hürriyet)
HATAY HAVAALANI'NDA SON DURUM

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
evet bir hata yapilmis ve yanlis yere kurulmus olabilir hava alani ama bunu daha samimi bir dille soylemek var bide iskendurunu hesaba katmak var.oturun oturdugunuz yerde istediginiz olmayacakkkk iskendurunlu arkadaslarrr....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
işkenderunda havaalanı varken neden geliştirilip kullanıma açılmadı da yeniden antakyaya yapıldı.ah iskenderun,ah siyaset...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sadece güzel Yurdumuzda yaşanabilecek nadide olaylardan biri daha Hatay Havaalanının inşaası.Bilimsel verileri ve coğrafik gerçekleri siyasi hesaplara kurban ederek (güya) icraat yapmak diye buna denir.Dur bakalım kaç gün açık kalacak bizim havaalanı bu sefer,çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şurası da unutulmamalıdır ki: Dönemin Sayın Hatay Milletvekilleri ve ÇED raporuna çekinmeden onay veren Sayın Çevre Bakan’ı, acaba motora giren veya kokpite çarpan bir kuş sebebiyle yaralanmalar ve ölümler karşısında vicdanlarıyla nasıl hesaplaşacaklar? Gelin bu işe siz ortak olmayın ve suçlulardan hesabını sorun. Cumhuriyet tarihinde önemli yerinizi alın Sayın Bakanım. Zira geçmişte Orman Bakanlığımız bu alanın yerinin yanlış seçildiği için inşasına karşı idi. Çevre Bakanlığı nedeni bilinmeyen bir sebepten olur dedi. Oysa şimdi ikisi birden temsil ediliyor.Bakanlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Zamanında havaalaının yerinin yanlış bir tercih olduğu konusunda çok şeyler söylendi, söylemde kalmadı, teknik ve bilimsel olarak ta tüm bilim adamlarınca açıklandı.Bilim inkar sayıldı! rantiyecilerin dediği oldu.Zararın neresinden dönülse kardayız daha kötü felaketler yaşanmadan havalimanı daha uygun bir yere taşınmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
siz çok beklersiniz istifayı terfi terfi, açıklama bile gelmez, hangi dangoz kurdu hangi ced raporu alındı... yüzyıllardır orası su baskını yer bunu ordaki bir köylü bilir ama havaalanı inşaa eden hortumcular ve onlara imza veren hortumcu bürokratlar bilmez mi? işlerine mi gelmez. bakın çukurova havalimanı ne olacak görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
baharda da sık sık taşkın olur, "günü kurtarma" usulü çözüm bulunduysa, baharda da bu rezalet çekilecek tekrar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu rezaletin hesabını herhalde birilerinden soracaklardır...DHMİ genel müdürünün derhal istifa etmesi gerekiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ÇOK SÜKÜR YA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000