28 Ocak 2011, Cuma 10:58:09

Groupon alan herkes yüzde 50 indirimli uçuyor...

İndirimli fırsatlar sunmak konusunda bir fenomen olan dünya online kupon devi Groupon, yeni kampanyasıyla Türkiye’deki üyelerine çok özel bir bahar fırsatı sunmaya hazırlanıyor.
  • Gercekten bu sayfayı ziyaret ettigimde hayretler icinde kaldim su anda yaklasik 55.000 civari insanimiz bu firsati satin almis bu ucuslar 1 Mart 31 Mayıs arasini kapsiyor ve bi haftalik surec icinde kesin satin alma yapilmasi gerekiyor . Vergiler , harclar , hizmet bedeli haric % 50 deniyor sadece bilet ücreti Pegasus 'ta bahsedilen aylarda 19.99 L. zaten saka gibi resmen bizim insanimiz hic mi biseyi incelemez gormez hayretler icerisindeyim !!! Ve buna firsat deniyor , inanilmaz komik :) ama galiba bizim insanimiza mustahak :)
  • Pegasus yapar, Türkiye uçar :)
  • Erzurum'da satılan kartlara benzemesin sonra?Dadaşlar sırtlarına saplanmış hançeri unutmuş değil!

Sehirfirsati.com adlı site üzerinden 28 Ocak Cuma (bugün) günü satışa sunulacak bu kampanya sayesinde, 5 TL değerinde ‘groupon’ satın alan herkes Pegasus Havayolları’nın 1 Mart-31 Mayıs tarihleri arasındaki iç hat uçuşları biletlerini % 50 indirimle elde etme fırsatı yakalayacak. Kampanya kapsamında üyelerin sahip oldukları ‘groupon’larını 29 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında Pegasus Hava Yolları’nın www.flypgs.com adresinden bilete dönüştürmesi gerekiyor.

Vergiler hariç ücret üzerinden gerçekleşecek yüzde 50 indirimle Groupon kuponlu Pegasus misafirleri, 1 Mart’tan 31 Mayıs’a kadar Pegasus’un tüm iç hat uçuşlarında, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van uçuşlarında indirim kuponlarından yararlanabilecekler. İndirim kuponlarının www.flypgs.com internet sitesinden bilete dönüştürülmesi için son tarih, 6 Şubat!

Sehirfirsati.com adresinden her gün binlerce kişi tarafından satın alınan ve ‘groupon’ adı verilen fırsat kuponları, yeme-içmeden eğlenceye, güzellikten wellness ve spor hizmetlerine, sinema ve tiyatro biletlerine, paintball, bowling gibi aktivitelerden nefes dersleri, dil kursları gibi kişisel gelişim kurslarına, kuru temizleme servislerinden otopark üyeliklerine, festivallerden konserlere kadar birçok alanda %90’a varan indirimler sunarak, üyelerine ayda ortalama 4 milyon TL tasarruf ettiriyor.

Groupon alan herkes yüzde 50 indirimli uçuyor...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Gercekten bu sayfayı ziyaret ettigimde hayretler icinde kaldim su anda yaklasik 55.000 civari insanimiz bu firsati satin almis bu ucuslar 1 Mart 31 Mayıs arasini kapsiyor ve bi haftalik surec icinde kesin satin alma yapilmasi gerekiyor . Vergiler , harclar , hizmet bedeli haric % 50 deniyor sadece bilet ücreti Pegasus 'ta bahsedilen aylarda 19.99 L. zaten saka gibi resmen bizim insanimiz hic mi biseyi incelemez gormez hayretler icerisindeyim !!! Ve buna firsat deniyor , inanilmaz komik :) ama galiba bizim insanimiza mustahak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus yapar, Türkiye uçar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erzurum'da satılan kartlara benzemesin sonra?Dadaşlar sırtlarına saplanmış hançeri unutmuş değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000