20 Temmuz 2011, Çarşamba 08:11:25

GÖKYÜZÜNDE CAZ KEYFİ

Pegasus Hava Yolları’nın ulaşım sponsorluğunu üstlendiği Dünya Koro Olimpiyatları Şampiyonu Boğaziçi Caz Korosu'nun Avusturya'dan dönüşünde misafirlere keyifli dakikalar yaşattı.
  • Böyle güzel aktiviteleri dünyada her havayolu yapıyor.Ne güzel hem yolculara bir müzik ziyafeti yapılıyor hem de Pegasus onlara destek veriyor bunun nesi ucuz promosyon bence alkışlanacak bir uyugulama.
  • Ucuz sponsorluk da ondan baska medet ummayin yapilan da zaten ulasim sponsorlugu thy bunun gibi onlarcasini yapiyor da thy icin bir haber degeri yok, siradan. Ayda yilda bir ucuz sponsorluk yapinca pegasus bir sey becermis gibi reklam yapmaya calismis. Gormemis oglu olmus tutmus ..... koparmis
  • pegasus sponsor olmuş, tebrik ediyorum ama bu arkadaşların yaptığı müziği o uçakta uçan diğer 150 ciavrındaki yolcuya dinletmeleri ne kadar doğru. heleki şu resimdeki caz korosu üylerinin yüz ifadelerini görünce o uçakta hiç olmak istemezdim doğrusu. buldukları her yerde müzik yapacaklarına sessizce oturup diğer yolcuların da sukut ve huzur içinde yolculuk yapmalarına da imkan verselermişl çok güzel olacakmış.
  • bunu sadece pegasus hazırlamış göndermiş, ve de reklamı olmuş.
  • Helal olsun pegasusa bu gençlere destek oldu ve onlarda yüzümüzü kara çıkartmadı. Sayın THY dünyanın en zengin futbol takımlarına sponsor olacağınıza böyle gençlere destek olsanız daha iyi olmaz mı ? Pegasusu örnek alsanız kötü mü olur.
  • söylediklerinide duyabilseydik güzel olmazmıydı airport yetkilileri
Dünya Koro Olimpiyatları’nda ülkemizi başarıyla temsil ederek “Dünya Şampiyonluğu” ünvanına hak kazanan Boğaziçi Caz Korosu, Viyana’dan dönüş uçağında mini bir konser vererek, şampiyonluk coşkusunu Pegasus misafirleri ile paylaştı.

Pegasus Hava Yolları’nın ulaşım sponsorluğunu üstlendiği Boğaziçi Caz Korosu, 10-17 Temmuz tarihlerinde Avusturya'nın Graz kentinde düzenlenen Dünya Koro Şampiyonası'nda, Çağdaş Müzik ve Folklor kategorilerinde “Dünya Şampiyonu”, Karma Korolar kategorisinde ise 'Dünya İkincisi', şampiyonların yarıştığı Grand Prix'de ise 2 altın madalya kazanarak toplam 5 altın madalya ile Türkiye'ye döndü.Sponsor arayışı sürecinde İstanbul Metrosu’nda verdikleri mini konser videosu ile gündeme oturan Boğaziçi Caz Korosu, konserlerini metrodan, uçağa taşıyarak “Dünya Şampiyonluğu” ünvanını havada kutladı.
GÖKYÜZÜNDE CAZ KEYFİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle güzel aktiviteleri dünyada her havayolu yapıyor.Ne güzel hem yolculara bir müzik ziyafeti yapılıyor hem de Pegasus onlara destek veriyor bunun nesi ucuz promosyon bence alkışlanacak bir uyugulama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ucuz sponsorluk da ondan baska medet ummayin yapilan da zaten ulasim sponsorlugu thy bunun gibi onlarcasini yapiyor da thy icin bir haber degeri yok, siradan. Ayda yilda bir ucuz sponsorluk yapinca pegasus bir sey becermis gibi reklam yapmaya calismis. Gormemis oglu olmus tutmus ..... koparmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus sponsor olmuş, tebrik ediyorum ama bu arkadaşların yaptığı müziği o uçakta uçan diğer 150 ciavrındaki yolcuya dinletmeleri ne kadar doğru. heleki şu resimdeki caz korosu üylerinin yüz ifadelerini görünce o uçakta hiç olmak istemezdim doğrusu. buldukları her yerde müzik yapacaklarına sessizce oturup diğer yolcuların da sukut ve huzur içinde yolculuk yapmalarına da imkan verselermişl çok güzel olacakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bunu sadece pegasus hazırlamış göndermiş, ve de reklamı olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun pegasusa bu gençlere destek oldu ve onlarda yüzümüzü kara çıkartmadı. Sayın THY dünyanın en zengin futbol takımlarına sponsor olacağınıza böyle gençlere destek olsanız daha iyi olmaz mı ? Pegasusu örnek alsanız kötü mü olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
söylediklerinide duyabilseydik güzel olmazmıydı airport yetkilileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000