11 Kasım 2011, Cuma 12:30:56

GİTTİ İZAİR GELDİ PEGASUS

Atatürk Havalimanı’ndan iç hat uçuşları için slot alamayan Pegasus Havayolları, İzair’i safdışı bırakarak Atatürk Havalimanı’ndan uçuşlara başladı. İşte haberin ayrıntıları...
  • izair de sürekli olarak sermayeyi azaltıp indiren ve şirketin %20 sini alıp daha sonra sermaye artış ve azaltışları ile şirketin %99 una sahip olan yönetimin içi rahattır herhalde. Unutmayın ki izair izmirli bir çok insanın emeği ve parası olan bir şirketti. Çalışan sayısından daha fazla da ortağı olan bir şirket. Çalışanları değil ama ortakları ziyadesiyle mağdur ettiler. ama bu zihniyet ileride çalışanları da mağdur edecektir. Bu arada 5 yıldır sürekli olarak şirketi zarar ettiren bu yönetim bunun hesabını izmirlilere verecektir.
  • BİTTİN OLM SEN DİYEN ARKADAŞ,İZMİR Lİ OLARAK ZATEN SEN BİTİRDİN İZAİR İ.PEGASUS TAN ÖNCE İZAİR İN YÖNETİCİSİ BİLE İSTANBUL A THY İLE GİDİP GELİYORDU.PEGASUS OLMASAYDI ZATEN ŞİRKET BATIYORDU.ONU TEKRAR AYAKTA TUTAN ALİ SABANCI OLDU.O KADAR ÇALIŞAN AÇIKTA KALACAKTI.ŞUNU KABUL ETMEK GEREKİR Kİ SEN BAŞTAN YANMIŞSIN OLM.SEN DUA ET ALİ SABANCI YA.BUNCA ZAMANDIR NEREDEYDİN DE ŞİMDİ KONUŞUYORSUN.AKLIN BAŞINA YENİ Mİ GELDİ OLM.ŞİRKETİ KAPATIP ÇALIŞANLARI MAĞDURDA ETMEDİ.SEN SADECE DIŞI İZAİR BOYALI UÇAKLA UÇTUN AMA İÇİ PEGASUS TU.BUNU HERKES BİLİYORDU DA SEN DAHA YENİ Mİ ÖĞRENDİN OLM.
  • Sun Express'in bir iki yıl önce Pegasus'un ana base'i olan Sabiha Gökçen'e base açıp pazar payına ortak olmasından sonra, Pegasus'tan karşı atak geliyor: Yılbaşından itibaren İzmir'de B737-800 lerden kurulu bir base açacak olan Pegasus'un Leasing süresi dolan İzair uçaklarını (A319-A320) da gönderip yerine B737-800 alacağı da havacılık camiasında konuşulanlar arasında. Bakalım bu dog fight'ın sonu nereye varacak?
  • İzmir'li bunu unutmaz, pegasusun İzmir'de biletini keser. Çok yanlış hareket Ali çoooook!!!
  • zaten izair diye bir şirket olması zarardı pegasusa. başladığından beri kar edemeyen, zararına zarar katan anlamsız bir şirket. izairın kapanması iyi olmuş.
  • Çok güzel yapmışlar.Borajet atlas olsa hemen slot verirler,THYnin alavere dalavere lere nasıl göz yumduklarını unutmayalım PEGASÜS halkın yararına işler yapan bir şirkettir.
  • bu izair pegasus polemigi nedir ya?Adam ıkı ırketın de sahibi thy anadolujetı sunexpress bunyesıne katmaya hazırlanıyor egıtım alıyor butun ekıplerı onlara laf yok ama pgs ye gelınce mı laf oluyor anlasılması zor..bence bosverin kostek olmayı bıraz da destek olun butun sirketlere (kuyruk acınız yok ise)
  • BU NASIL İŞ YAHU? SLOTLAR İZAR'İN, NASIL PEGASUS KULLANIR ? SHGM UYUYOR MU ?
  • İZAİR'de kavga büyüyor. Sen adamların şirketine Truva atı gibi sızıp ele geçirirsen İzmirliler de boş durmaz.Bu pilav daha çık su kaldırır.Ali bey şirketi ele geçirdiğini sanıyor ama daha kavga yeni başlıyor.Takip edin göreceksiniz.
  • ha pegasus ha izair ikiside ayni o degisse ne olucak degismese ne olucak
Uzun süredir Atatürk Havalimanı’ndan tarifeli iç hat uçabilmek için slot isteyen ancak yoğunluk ve kapasite sorunu nedeniyle slot alamayan Pegasus Havayolları, Atatürk Havalimanı’ndan uçmanın yolunu buldu!

Esas Holding bünyesindeki İzair’i tamamen Pegasus Havayolları çatısı altına alan şirket, sessiz sedasız Atatürk Havalimanı’ndan uçuşlara başladı. İzair adı ile yapılan bütün uçuşlar geçtiğimiz günlerden itibaren Pegasus adıyla yapılmaya başlandı. IZM olan çağrı kodu da artık Pegasus Havayolları’nın çağrı kodu olan PC olarak değiştirildi. Çağrı merkezlerinden veya acentelerden bilet almak isteyen yolculara uçuşların artık İzair ile bağlantısı kalmadığı ve uçuşların Pegasus Havayolları ile yapılacağı bilgisi veriliyor.

Bu arada Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’ndeki İzair bilet satış noktaları da Pegasus olarak değiştirildi. Kontuarlar ve bilet satış noktalarındaki İzair logoları Pegasus logosu ile değiştirildi. Yolcular için yapılan bilgilendirme anonsları da artık İzair olarak değil Pegasus Havayolları olarak yapılmaya başlandı.









©AirportHaber Özel
GİTTİ İZAİR GELDİ PEGASUS

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 12 yıl önce
izair de sürekli olarak sermayeyi azaltıp indiren ve şirketin %20 sini alıp daha sonra sermaye artış ve azaltışları ile şirketin %99 una sahip olan yönetimin içi rahattır herhalde. Unutmayın ki izair izmirli bir çok insanın emeği ve parası olan bir şirketti. Çalışan sayısından daha fazla da ortağı olan bir şirket. Çalışanları değil ama ortakları ziyadesiyle mağdur ettiler. ama bu zihniyet ileride çalışanları da mağdur edecektir. Bu arada 5 yıldır sürekli olarak şirketi zarar ettiren bu yönetim bunun hesabını izmirlilere verecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BİTTİN OLM SEN DİYEN ARKADAŞ,İZMİR Lİ OLARAK ZATEN SEN BİTİRDİN İZAİR İ.PEGASUS TAN ÖNCE İZAİR İN YÖNETİCİSİ BİLE İSTANBUL A THY İLE GİDİP GELİYORDU.PEGASUS OLMASAYDI ZATEN ŞİRKET BATIYORDU.ONU TEKRAR AYAKTA TUTAN ALİ SABANCI OLDU.O KADAR ÇALIŞAN AÇIKTA KALACAKTI.ŞUNU KABUL ETMEK GEREKİR Kİ SEN BAŞTAN YANMIŞSIN OLM.SEN DUA ET ALİ SABANCI YA.BUNCA ZAMANDIR NEREDEYDİN DE ŞİMDİ KONUŞUYORSUN.AKLIN BAŞINA YENİ Mİ GELDİ OLM.ŞİRKETİ KAPATIP ÇALIŞANLARI MAĞDURDA ETMEDİ.SEN SADECE DIŞI İZAİR BOYALI UÇAKLA UÇTUN AMA İÇİ PEGASUS TU.BUNU HERKES BİLİYORDU DA SEN DAHA YENİ Mİ ÖĞRENDİN OLM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sun Express'in bir iki yıl önce Pegasus'un ana base'i olan Sabiha Gökçen'e base açıp pazar payına ortak olmasından sonra, Pegasus'tan karşı atak geliyor: Yılbaşından itibaren İzmir'de B737-800 lerden kurulu bir base açacak olan Pegasus'un Leasing süresi dolan İzair uçaklarını (A319-A320) da gönderip yerine B737-800 alacağı da havacılık camiasında konuşulanlar arasında. Bakalım bu dog fight'ın sonu nereye varacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İzmir'li bunu unutmaz, pegasusun İzmir'de biletini keser. Çok yanlış hareket Ali çoooook!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zaten izair diye bir şirket olması zarardı pegasusa. başladığından beri kar edemeyen, zararına zarar katan anlamsız bir şirket. izairın kapanması iyi olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çok güzel yapmışlar.Borajet atlas olsa hemen slot verirler,THYnin alavere dalavere lere nasıl göz yumduklarını unutmayalım PEGASÜS halkın yararına işler yapan bir şirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu izair pegasus polemigi nedir ya?Adam ıkı ırketın de sahibi thy anadolujetı sunexpress bunyesıne katmaya hazırlanıyor egıtım alıyor butun ekıplerı onlara laf yok ama pgs ye gelınce mı laf oluyor anlasılması zor..bence bosverin kostek olmayı bıraz da destek olun butun sirketlere (kuyruk acınız yok ise)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU NASIL İŞ YAHU? SLOTLAR İZAR'İN, NASIL PEGASUS KULLANIR ? SHGM UYUYOR MU ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İZAİR'de kavga büyüyor. Sen adamların şirketine Truva atı gibi sızıp ele geçirirsen İzmirliler de boş durmaz.Bu pilav daha çık su kaldırır.Ali bey şirketi ele geçirdiğini sanıyor ama daha kavga yeni başlıyor.Takip edin göreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ha pegasus ha izair ikiside ayni o degisse ne olucak degismese ne olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000