20 Haziran 2013, Perşembe 08:15:57

GAZİPAŞA'DA TERS RÜZGAR RÖTARI

Gazipaşa havalimanında dün geceden itibaren etkili olan ters rüzgar nedeniyle uçuşlar gecikmeli olarak yapılabildi.
  • Pazartesi ve salı gecesi çok şiddetli rüzgar çıktı sokaklar tozdan gözükmüyordu hatta bir ara dedim ne oluyor ya kıyamet mi geliyor sabah her taraf toz içinde balkonlar toz dolmuş sokaklardaki çöpler hepsi denizde deniz berbattı Allah beterinden korusun havada olanlar kim bilir neler yaşadı !!
  • Bildiğim kadarıyla Boeing 737'lerin arka rüzgar limiti 10 Knot

Pegasus Havayolları'nın bu sabah saat 06.10 İstanbul'dan gelip 07.50'de İstanbul'a dönecek olan seferi ters rüzgar sebebiyle Alanya'ya geç ulaşabildi. 

Dün gece başlayan ters rüzgar, uçaklar için tehlike sınırı olan 20 knotu geçti. Bu nedenle dün akşam saatlerinde bazı seferlerde aksamalar yaşandı. Seferlerin sorunsuz olarak gerçekleştirildiği belirtilirken, sadece Corendon'un 1 seferinde işletme sebeplerinden dolayı gecikme yaşandığı öğrenildi.

Gazipaşa Havalimanı yetkililerinden edinilen bilgiye göre, ters rüzgar sebebiyle uçuşlarda kısa süreli rötarlar meydana geldiği ancak herhangi bir uçuşun iptal edilmediği kaydedildi.

 

GAZİPAŞA'DA TERS RÜZGAR RÖTARI

Yorumlar

Ata Kara ~ 11 yıl önce
Pazartesi ve salı gecesi çok şiddetli rüzgar çıktı sokaklar tozdan gözükmüyordu hatta bir ara dedim ne oluyor ya kıyamet mi geliyor sabah her taraf toz içinde balkonlar toz dolmuş sokaklardaki çöpler hepsi denizde deniz berbattı Allah beterinden korusun havada olanlar kim bilir neler yaşadı !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20 Knot ? ~ 11 yıl önce
Bildiğim kadarıyla Boeing 737'lerin arka rüzgar limiti 10 Knot

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000