01 Şubat 2017, Çarşamba 10:02:05

Gaziantep'e mecburi iniş yapan Pegasus yolcuları isyan etti

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Batman seferini yapan uçağı Batman'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Gaziantep Havalimanı'na mecburi iniş yaptı.Yolcular ise Pegasus'un kendileriyle ilgilenmediğini belirterek isyan etti.
  • Uçmanın kültürüne sahip olmayan bir güruh uçmaya çalışıyor.
  • Bu ve bunun gibi sorunların önlenebilmesi adına ÇARE KAMİL KOÇ.
  • Madem pegasusu begenmiyorsunuz neden pegasusla ucuyorsunuz? Firma size batmana abc yere giderken şampanya vericez demiyorki. Seni ordan oraya ucurucaz diyor. Videoyu izledim ve resmen orda hava kosullarindan ötürü ucagin dusmedigine dua etmeleri gereken insanlar boş yere laf yapiyor. Secim hakkin var. Git al tk dan bilet. Batman ucaginda YABANCI YOLCU YOKTU. FAKAT UCAGA YABANCI YOLCU ÇOKTU... Yorumlarda kekci milletiz yazmis biri dogru. Antepe indi ucak herkesin mutlaka holding toplantisi vardir cunlu aceleleri var saniyeleri para. Kesin bu sebepten boyle sacma video cekme ihtiyaci duydular...
  • Birakin arkadaslar...keyifler yerinde kaynatiyorlar.ezik ve cahil halkin eline bir firsat gectigi zaman emperyalist gordukleri gucunun yetebilecegi firmalara veya insanlara yuklenme ve magdur edebiyati yapmalarini izledik bu video da.. simdi soruyorum birakin sirketi falan filan.senin basinda ki insan magdur edebiyatiyla 15 senedir bu ulkeyi yonetiyor da sana ekmek su vermiyorda neden sesini cikarip ona birsey demiyorsun.neden hakkini aramiyorsun.neden mi 500 tl ye aldim ben bileti diyen arkadas gibi ( nasi aldiysa?)kameraya kaydeden arkadas gibi veya vizorun solunda bagiran kiro arkadas gibi halkin olursa hak aramak yerine got kili olmayi tercih ettirirler adama.kusura bakmayin saygilar.
  • Konuşan arkadaş ilk diyor ki bizi burda rehin tutuyor pögösus Sonrada bizi burdan ancak polis indirir diyor bu be çelişki anlamadım, başınızın çaresine bak demiş pilot ama yolcu indirmemiş ahaha ulan ya bu türk yolcunun cahilliği çok alem birde argüman yaratabilmeyi becerebilse.. at yalanını s... inananını gibi bir durum olmuş burda. Saygılarımla.
  • Ucuz bilet alanin hic mi hakki yoktur... yada periscope yayini yapan cahilmidir kitap okumamismidir... Hakkini aramazsan kimse hakkını vermez sana bu ülkede... siz nerde yaşıyorsunuz onu bi bilsek..
  • 7:40 da ki dövlet bize bohmiyir sözü durumu özetliyor.sonradan şaka yaptım diyip geçiştirmeye çalışıyor ama konu anlaşılmıştır.
  • Kötü hava sartlari nedeniyle batmana inememis gaziantepe inmis burda pegasus un hatasi ne allahim firtina kar yagmur veriyorsa bu bereketir ben bu yolculari anlamiyorum insan degil bunlar yazik
  • YILLARDIR PEGASUS ONURAIR VE ATLAS FIRMALARINA GIYDIRIYOSUNUZ AMA HALA ONLARLA UCUYOSUNUZ ALLAH AKIL FIKIR VERSIN. NEDEN ! CUNKU MADDI GUCUNUZ ONA YETIYOR. KOLTUK SECIMINDE BILE PARA ALAN FIRMAYI TERCIH EDIYORSAN KARSILIGINDA DA BASINIZA GELENE KATLANACAKSINIZ. KAR YAGDIGI ZAMAN THY TUM SEFERLERINI DURDURDU. NEDEN ! NEDENINE GELMEDEN SIZ HIRLADINIZ YOLCU HIZMETLERINE NEYSE NEDENINE GELINCE ADAMLAR YOLCULARINA DEGER VERIYOR AMA DIGERLERI SEFERLERE DEVAM ETTI CUNKU ONLARA GORE ONEMLI OLAN SIZIN CANINIZ DEGIL KAZANDIRACAGINIZ PARALAR. BEN IKINCI ISMIMI UNUTUP VERMEDIGIM ICIN PNR VE TC UYUSTUGU HALDE 280 TLLIK BILETIM YANMIS 300TLLIK YENI BILET ALARAK UCMUSUMDUR ONURDAN O GUN BUGUNDUR THY BILETI 500 OLSA DIGERLERI 100DE OLSA THYDEN ALIYORUM. AKLIN YOLU BIRDIR MADDI GUCUN OLMAYABILIR KUCUMSEMIYORUM AMA GUCUN YOKSA OTOBUSE BIN KARDESIM. PARA KAZANDIRMA DEVLETIN HAVA YOLU DISINDAKILERE ! Vesselam ...
  • Yetkili nedir yaaa , Allahaşkına biri bana şu yetkiliyi açıklasın ???

Pegasus Havayolları'nın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yaparak Batman'a giden uçağı olumsuz hava koşulları nedeniyle Batman Havalimanı'na inemedi.

Gaziantep Havalimanı'na iniş yapan uçakta bulunan yolcular ise Pegasus'un kendileri ile ilgilenmediğini söyleyerek uçak içerisinde yaşananları canlı yayınladı. 

Gaziantep Havalimanı'na iniş yapan Pegasus uçağının yolcuları, kendilerine otel, yemek ve otobüsle transfer gibi ulaşım hizmetlerinin verilmediğini belirterek isyan etti.

Uçak içerisindeki o anları böyle kaydedildi;

Gaziantep'e mecburi iniş yapan Pegasus yolcuları isyan etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (103)

yolcu yolcu ~ 7 yıl önce
Uçmanın kültürüne sahip olmayan bir güruh uçmaya çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahahahah ~ 7 yıl önce
Bu ve bunun gibi sorunların önlenebilmesi adına ÇARE KAMİL KOÇ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabinnnn ~ 7 yıl önce
Madem pegasusu begenmiyorsunuz neden pegasusla ucuyorsunuz? Firma size batmana abc yere giderken şampanya vericez demiyorki. Seni ordan oraya ucurucaz diyor. Videoyu izledim ve resmen orda hava kosullarindan ötürü ucagin dusmedigine dua etmeleri gereken insanlar boş yere laf yapiyor. Secim hakkin var. Git al tk dan bilet. Batman ucaginda YABANCI YOLCU YOKTU. FAKAT UCAGA YABANCI YOLCU ÇOKTU... Yorumlarda kekci milletiz yazmis biri dogru. Antepe indi ucak herkesin mutlaka holding toplantisi vardir cunlu aceleleri var saniyeleri para. Kesin bu sebepten boyle sacma video cekme ihtiyaci duydular...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasusla hic alakasi olmayan kaptan pilot ~ 7 yıl önce
Birakin arkadaslar...keyifler yerinde kaynatiyorlar.ezik ve cahil halkin eline bir firsat gectigi zaman emperyalist gordukleri gucunun yetebilecegi firmalara veya insanlara yuklenme ve magdur edebiyati yapmalarini izledik bu video da.. simdi soruyorum birakin sirketi falan filan.senin basinda ki insan magdur edebiyatiyla 15 senedir bu ulkeyi yonetiyor da sana ekmek su vermiyorda neden sesini cikarip ona birsey demiyorsun.neden hakkini aramiyorsun.neden mi 500 tl ye aldim ben bileti diyen arkadas gibi ( nasi aldiysa?)kameraya kaydeden arkadas gibi veya vizorun solunda bagiran kiro arkadas gibi halkin olursa hak aramak yerine got kili olmayi tercih ettirirler adama.kusura bakmayin saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelişki. ~ 7 yıl önce
Konuşan arkadaş ilk diyor ki bizi burda rehin tutuyor pögösus Sonrada bizi burdan ancak polis indirir diyor bu be çelişki anlamadım, başınızın çaresine bak demiş pilot ama yolcu indirmemiş ahaha ulan ya bu türk yolcunun cahilliği çok alem birde argüman yaratabilmeyi becerebilse.. at yalanını s... inananını gibi bir durum olmuş burda. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucuz bilet ~ 7 yıl önce
Ucuz bilet alanin hic mi hakki yoktur... yada periscope yayini yapan cahilmidir kitap okumamismidir... Hakkini aramazsan kimse hakkını vermez sana bu ülkede... siz nerde yaşıyorsunuz onu bi bilsek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özet ~ 7 yıl önce
7:40 da ki dövlet bize bohmiyir sözü durumu özetliyor.sonradan şaka yaptım diyip geçiştirmeye çalışıyor ama konu anlaşılmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Periscope ~ 7 yıl önce
Hakketen sakaydi ciddiye alma :)
Normal degil ~ 7 yıl önce
Kötü hava sartlari nedeniyle batmana inememis gaziantepe inmis burda pegasus un hatasi ne allahim firtina kar yagmur veriyorsa bu bereketir ben bu yolculari anlamiyorum insan degil bunlar yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BU SOZLERIMI TARIHE YAZIN !!! ~ 7 yıl önce
YILLARDIR PEGASUS ONURAIR VE ATLAS FIRMALARINA GIYDIRIYOSUNUZ AMA HALA ONLARLA UCUYOSUNUZ ALLAH AKIL FIKIR VERSIN. NEDEN ! CUNKU MADDI GUCUNUZ ONA YETIYOR. KOLTUK SECIMINDE BILE PARA ALAN FIRMAYI TERCIH EDIYORSAN KARSILIGINDA DA BASINIZA GELENE KATLANACAKSINIZ. KAR YAGDIGI ZAMAN THY TUM SEFERLERINI DURDURDU. NEDEN ! NEDENINE GELMEDEN SIZ HIRLADINIZ YOLCU HIZMETLERINE NEYSE NEDENINE GELINCE ADAMLAR YOLCULARINA DEGER VERIYOR AMA DIGERLERI SEFERLERE DEVAM ETTI CUNKU ONLARA GORE ONEMLI OLAN SIZIN CANINIZ DEGIL KAZANDIRACAGINIZ PARALAR. BEN IKINCI ISMIMI UNUTUP VERMEDIGIM ICIN PNR VE TC UYUSTUGU HALDE 280 TLLIK BILETIM YANMIS 300TLLIK YENI BILET ALARAK UCMUSUMDUR ONURDAN O GUN BUGUNDUR THY BILETI 500 OLSA DIGERLERI 100DE OLSA THYDEN ALIYORUM. AKLIN YOLU BIRDIR MADDI GUCUN OLMAYABILIR KUCUMSEMIYORUM AMA GUCUN YOKSA OTOBUSE BIN KARDESIM. PARA KAZANDIRMA DEVLETIN HAVA YOLU DISINDAKILERE ! Vesselam ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 7 yıl önce
Sabiha Gökçen den ucmak Zorunda olanlar napsin güzel kardeşim....
Yetkili ~ 7 yıl önce
Yetkili nedir yaaa , Allahaşkına biri bana şu yetkiliyi açıklasın ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000