20 Kasım 2012, Salı 08:41:53

GALATASARAY KRASNODAR'A UÇAMADI

ULEB Avrupa Kupası'nda 21 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Lokomotiv Kuban ile karşılaşacak olan Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı, sis nedeniyle Rusya'ya gidemedi..
  • Galatasaray takımları şu an Başkan ÜnalAYSAL'ın yalan beyanatlarıyla kandırdığı Küçük yatırımcının Paralarıyla beslenmektedir, bu kardeşlerimiz bizim helal paralarımızı boğazlarından geçirmektedir, ahımız tüm bedduamız yıllarca biriktirdiğimiz bizimkilerimizi üçkağıt operasyonlarla Galatasaray derneğine aktaran Başkan Ünal Aysaladır , umarım hiçbir takımı başarıyı yakalayamama ve bugün en AZNDAN bugün MU'ya farklı yenilir, umarım topçuların ayakları birbirine dolanır ve bunun sebebi aranır, kahrolsun SPK ile birlikte illegal operasyonlarla küçük yatırımcının paralarını iç eden vicdansız patronlar...
  • Pashkovskiy Havalimanina inmek o kadar kolay degildir..Ozellikle Kis aylarinda kenardaki kuban nehrinden dolayi yogun sis olur...Havalimaninda ILS sistemi bulunmadigindan inis kalkislarin sisli gunlerde bir Batman,Siirt,Malatya'dan farki yoktur....

Rusya'nın Krasnodar kentinde etkili olan sis nedeniyle İstanbul-Krasnodar uçak seferi iptal edildi.

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, sarı-kırmızılı ekibi de taşıyan uçağın, sis nedeniyle Krasnador seferini yapamadığını ve bugün sefer olduğunu belirterek, ''Ancak maç günü sabaha karşı orada olabiliyoruz. Başka yollarla gitmeye çalışıyoruz. Tur şirketimiz araştırmalarını yapıyor. Bizler de görüşmelerimizi sürdürüyoruz ve Rusya'ya gitmek için başka alternatifler arıyoruz'' diye konuştu.

Özyer, organizasyon yetkilileriyle de görüştüklerini ifade ederek, ''Ancak bu konuda tutumları katı. Her ne olursa olsun maç saatine kadar da olsa takımların gitmeleri isteniyor'' dedi.

BUGÜN GİDECEKLER

Krasnodar'daki yoğun sis nedeniyle dün gideceği uçak seferi iptal edilen sarı-kırmızılılar, Pegasus Havayolları'nın özel ek seferi ile bugün saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Rusya'ya hareket edecek.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Menajeri Ömer Yalçınkaya, GS TV'ye yaptığı açıklamada, ''Saat 22.45'te Pegasus Havayolları ile hareket edeceğimiz Krasnodar şehrinin hava sahası sisten dolayı kapatıldı. Bununla ilgili yetkililerle temas kurduk. Maça nasıl gideceğimizi, yetişebileceğimizi öğrenmek için yoğun çaba sarf ettik. Çok değerli Pegasus yetkilileri de bizi maça yetiştirmek için ellerinden geleni yaptılar'' diye konuştu.

Uçuşla ve inişlerle ilgili birtakım izinlerin alınması gerektiğini anlatan Yalçınkaya, ''Bunlar için herkes seferber olmuş durumda. Takımdaki herkes evinde ve bir problem yok. Erken haber almamız sebebiyle sadece idareci arkadaşlarımız havaalanındaydı. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz yola çıkmamıştı. Dolayısıyla şu an için bir yorgunluk durumumuz yok'' ifadelerini kullandı. 

GALATASARAY KRASNODAR'A UÇAMADI

Yorumlar

AYSALZEDE ~ 11 yıl önce
Galatasaray takımları şu an Başkan ÜnalAYSAL'ın yalan beyanatlarıyla kandırdığı Küçük yatırımcının Paralarıyla beslenmektedir, bu kardeşlerimiz bizim helal paralarımızı boğazlarından geçirmektedir, ahımız tüm bedduamız yıllarca biriktirdiğimiz bizimkilerimizi üçkağıt operasyonlarla Galatasaray derneğine aktaran Başkan Ünal Aysaladır , umarım hiçbir takımı başarıyı yakalayamama ve bugün en AZNDAN bugün MU'ya farklı yenilir, umarım topçuların ayakları birbirine dolanır ve bunun sebebi aranır, kahrolsun SPK ile birlikte illegal operasyonlarla küçük yatırımcının paralarını iç eden vicdansız patronlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan... ~ 11 yıl önce
Pashkovskiy Havalimanina inmek o kadar kolay degildir..Ozellikle Kis aylarinda kenardaki kuban nehrinden dolayi yogun sis olur...Havalimaninda ILS sistemi bulunmadigindan inis kalkislarin sisli gunlerde bir Batman,Siirt,Malatya'dan farki yoktur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000