29 Aralık 2016, Perşembe 13:40:13

Futbolcular Pegasus çalışanını dövdü!

Akhisar Belediyespor ile yaptığı maçın ardından İstanbul’a dönen Ümraniyespor’un futbolcuları Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pegasus Havayolları yer hizmetleri görevlisini hastanelik etti.
  • Ah bide apronda yapsalardi bekleriz ümraniye spor kulübünü yakismis onlara ovunuyordurlar mutlaka !!!!
  • Böyle it kopukları uçaklara bindirmemek lazım ama nasıl ayırt edeceksin ki...
  • bu olay insan kalitemizin,medeniyet ölçümüzün ne olduğunun en net belirtisi. bina,yol yapmakla ileri gidilmiyor medeni olmakla,gerçek ve doğru eğitime önem vermekle,hakka,hukuka,insana saygıyla ileri gidiliyor !
  • Futbol federasyonu kapatalım ne zararı var maç izlesen ne olcak izlemesen ne olcak sanat bilim ve teknolojiye yönelelim futbol oynamak isteyenler halı sahada oynasın o futbolcuları merak ediyorum gariban emekçiye gider yapmışlar bir basketbolcuya denk gelmelerini diliyorum :)))
  • Yaşanan olay aninda bagaj aliminda bekliyorduk pegasus personellerinin hiç bir bağlantısı yokken futbolcular kendi kendilerini gaza getirip bir anda personellere saldırdı. Ve olay bir anda oldu. Ayirmaya çalissalarda top peşinde koşanlar insan dışı bir şekilde 1 kişiye saldırıp durdu hiç durmadan ve bunu marifet sandılar. Personellere geçmiş olsun gereği en kısa zamanda yapılsın. Bunlar sporcu olamaz..
  • Pegasus çalışanı arkadaşımıza acil şifalar dilerim. Hakedenin hakettiğini bulmasını temenni ederim.
  • Kavgaya karışan, futbolcu olmuş ama insan olamamış bu arkadaşları blacklist yapacaksın. Bundan sonra aynı şekilde davranmayı düşünenlere de güzel bir emsal olacak. Net! Arkadaşımıza büyük geçmiş olsun. Allah şifa versin ve bir başka çalışana da yaşatmasın.
  • Ümraniye spor benim için bitmiştir,bir daha da maçına gitmem
  • Ne olacak şimdi bu isimler kara listeye mi alınacak?Güldürmeyin...
  • FUTBOL DIŞINDA BİR HALT OLMAYAN BU DAVARLAR KENDİLERİNİ YILDIZ SANIP ARTİSLİK YAPAR, OYSA Kİ AYAKLARI KOKAN BU HIYARLAR AVRUPA FUTBOLCULARININ ÇIRAĞI OLAMAZ. BUNLAR PARAYI BULUNCA ÖNCE KARIYI SONRA ARABAYI DEĞİŞTİRİR.

Akhisar Belediyespor ile yaptığı maçın ardından İstanbul’a dönen Ümraniyespor’un futbolcuları Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pegasus Havayolları yer hizmetleri görevlisini hastanelik etti.

Akhisar Belediyespor ile oynadıkları maçtan 1-0 galip ayrılan Ümraniyespor, dün gece saat 23.50 sıralarında uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. Ümraniyespor kafilesinde yer alan bazı futbolcular, bagajlarını bekledikleri sırada görev değişimi yapan 4 Pegasus Havayolları yer hizmetleri çalışanı ile sürtüşme yaşadı. 3’ü kadın 4 Pegasus çalışan, asansör bekledikleri sırada  futbolcuların sözlü tacizine uğradı.

Futbolculardan biri bir anda, grupta yer alan İ.T. isimli Pegasus çalışanına saldırdı. Peşinden diğer futbolcular da kavgaya karıştı. 5 ya da 6 futbolcunun karıştığı kavga sırasında İ.T. feci şekilde dövüldü. Havalimanı çalışanları futbolcuları güçlükle sakinleştirdi.

Futbolculardan dayak yiyen Pegasus çalışanları Sabiha Gökçen Havalimanı karakoluna giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine kavgaya karışan futbolcuların ifadeleri alındı. Ümraniyespor yöneticileri dayak yiyen İ.T.’den özür diledi ancak Pegasus çalışanı şikayetini geri çekmedi. Vücudunun bir çok bölgesinden yaralanan İ.T. geceyi hastanede geçirdi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

©Airporthaber.com

Futbolcular Pegasus çalışanını dövdü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (119)

ramp ~ 7 yıl önce
Ah bide apronda yapsalardi bekleriz ümraniye spor kulübünü yakismis onlara ovunuyordurlar mutlaka !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengo ~ 7 yıl önce
Böyle it kopukları uçaklara bindirmemek lazım ama nasıl ayırt edeceksin ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan kalitesi ~ 7 yıl önce
bu olay insan kalitemizin,medeniyet ölçümüzün ne olduğunun en net belirtisi. bina,yol yapmakla ileri gidilmiyor medeni olmakla,gerçek ve doğru eğitime önem vermekle,hakka,hukuka,insana saygıyla ileri gidiliyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Futbol bitsin ~ 7 yıl önce
Futbol federasyonu kapatalım ne zararı var maç izlesen ne olcak izlemesen ne olcak sanat bilim ve teknolojiye yönelelim futbol oynamak isteyenler halı sahada oynasın o futbolcuları merak ediyorum gariban emekçiye gider yapmışlar bir basketbolcuya denk gelmelerini diliyorum :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görgü tanığı ~ 7 yıl önce
Yaşanan olay aninda bagaj aliminda bekliyorduk pegasus personellerinin hiç bir bağlantısı yokken futbolcular kendi kendilerini gaza getirip bir anda personellere saldırdı. Ve olay bir anda oldu. Ayirmaya çalissalarda top peşinde koşanlar insan dışı bir şekilde 1 kişiye saldırıp durdu hiç durmadan ve bunu marifet sandılar. Personellere geçmiş olsun gereği en kısa zamanda yapılsın. Bunlar sporcu olamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 7 yıl önce
Pegasus çalışanı arkadaşımıza acil şifalar dilerim. Hakedenin hakettiğini bulmasını temenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 7 yıl önce
Kavgaya karışan, futbolcu olmuş ama insan olamamış bu arkadaşları blacklist yapacaksın. Bundan sonra aynı şekilde davranmayı düşünenlere de güzel bir emsal olacak. Net! Arkadaşımıza büyük geçmiş olsun. Allah şifa versin ve bir başka çalışana da yaşatmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ümraniye spor ~ 7 yıl önce
Ümraniye spor benim için bitmiştir,bir daha da maçına gitmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777b ~ 7 yıl önce
Ne olacak şimdi bu isimler kara listeye mi alınacak?Güldürmeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))))) ~ 7 yıl önce
gece gece beni güldürdün. lan cin ali onları listeye aldırır mı hiç? herkes futbolculara yorum yapmış. Ben dayak yiyen adama çok üzüldüm. Şikayetini de geri çekmemiş. Ben diyim o adam kovulur. Böyle adaletin taaa orasına .... ama o adamı daha kötü günler bekliyor. üzgünüm...
RONALDO ~ 7 yıl önce
FUTBOL DIŞINDA BİR HALT OLMAYAN BU DAVARLAR KENDİLERİNİ YILDIZ SANIP ARTİSLİK YAPAR, OYSA Kİ AYAKLARI KOKAN BU HIYARLAR AVRUPA FUTBOLCULARININ ÇIRAĞI OLAMAZ. BUNLAR PARAYI BULUNCA ÖNCE KARIYI SONRA ARABAYI DEĞİŞTİRİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
super ~ 7 yıl önce
Valla bukadar iyi anlatilabilirdi bayildim :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000