12 Mart 2011, Cumartesi 08:19:20

FİLOYA BİR ÜYE DAHA KATILDI

Pegasus, Türk özel sektörünün en büyük filo yatırımı olarak sipariş verdiği, 40 adetlik Boeing 737-800 uçağının onaltıncısını da filosuna kattı.
  • Yıllardır bıkmadan usanmadan bu site aracılığıyla Pegasus'a akıl almaz hakaretlerle saldırıp bu site aracılığıyla acaba Pegasus'u batırırmıyım diye düşünen(!!:) değerli acenteci,77 santimlik :)) rakip şirket ve abi şirketin artık Pegasus'u ciddiye almaya başlayan bilumum elemanlarına bir kaç sözüm var: 1) Son zamanlarda Pegasus'un yolcu sayılarını hiç bu kadar fazla görmemiştim. 2) flypgs.com'da şirketin 3 yıllık finansal raporları yayınlandı. Gidin bir bakın bakalım şirket nasıl büyüyor,satışları nasıl artıyor,nasıl kar ediyor ve ne kadar nakit parası var.. Yazık diyorum bu çabalarınıza.. Yazık..
  • Ne farkeder her ikisinde misafiradini tasiyan bir kaz oluyorsun o nedenle bu heriki kulusturhavayollarinin uctugu guzergahta sky, sun express ve anadolu jet ucuyor ( yani Sabiha Gokceni tercih ediyorsan demek istiyorum) birini tercih et. Hem daha ucuza ucarsin hem daha cok saygi gorursun, hem de rotarin olmaz. Bakma Pegasusun zamaninda ucus ayagina yalan soyluyor. Rotarli cogu ucusa bakiyorum sayfasinda yer almiyor. Saw dan ucuz ve insanca ucmak istersen Sky, Sun veya Ajet ile uc ne isin var İzarle Pegasusla. Ayrica ucus emniyetini ihlalden en son aldiklari cezalar da ortada. Kendin ucma sevdiklerini de bindirme
  • cevap için teşekkürler. ben yinede bilet alırken sorarım pegasusmu izairmı uçuracak diye. bildiğimden şaşmayayım pegasussa binerim izairsa binmem :)
  • Hele kaz gibi yoldukları insanlara misafir demiyorlar mı, ona uyuz oluyorum işte. Hani onlar öyle diyor. Bari siz haberlerinizde onların dilini kullanmayın. Bir de bunların uçaklarının motoruna kuş kaçtığını duyan oldu mu?
  • Pegasus ucuz değil. Biletinin üzerine ek olarak şdeyeceklerini de katarsan HİÇ TE UCUZ DEĞİL. Son yolculuğumda baraştırdığımda Pegasus hem AnadoluJetten daha pahalıydı hem de dönüşte İstanbul'da çok uzun beklemek gerekiyordu. Yok Yok! mecbur olmadıkça uçman Pegasus'la. Gerekirse daha fazla verip parayı değil de yolcuyu düşünen hava yoluyla uçarım, havaya suya para vermeden.
  • İzAir le biçok uçuşum oldu..bileti pegasus kesiyo, genelde pegasusun izmirden olan uçuşlarına katılan 3 adet A319 2 adet A320 si var...güven konusunda da pegasus a güvendiğiniz kadar güvenebilirsiniz...ben ikisinede güveniyorum ama karar sizin=)
  • yeni hatlar açılcakmı bilen varmı
  • bu yüzden atlas 2. pegasusunda 1 olmadığı kesin. uçaklar var ama kalite sıfırın altında.
  • ben bu iki şirketin birlikte çalıştığını bilmiyordum. izairın web sayfasına baktım hiç birşey yoktu. güvenilir bir firmamı izair?
  • Yeni uçağın çok iyi pegasus kazasız belasız olsun. birde şu kaliteyi ortağın iz air da görsek çok iyi olacak. çok başarısızlar :(
2005 yılında başlattığı tarifeli uçuşlarla “geleceğin filosunu” kurmak üzere harekete geçen Pegasus Hava Yolları’nın yeni Boeing uçağında da gelenek bozulmadı ve yeni uçağa Pegasus Hava Yolları İzmir İstasyonu’ndan Bahtiyar Şentürk’ün kızı “İrem Naz”ın adı verildi.

Pegasus Hava Yolları, bugüne kadar Kasım 2007’de “Hayırlı”yı, Ocak 2008’de “Hanım”ı, Ağustos 2008’de “Gülce”yi, Şubat 2009’da “Ece”yi, Haziran 2009’da “Selin’”i, Ağustos 2009’da “Merve”yi, 20 Mart 2010’da “Dilara”yı, 2 Nisan 2010’da “Işık”ı, 14 Nisan’da “Duru”yu, 8 Haziran 2010’da “Sude Naz”ı, 26 Haziran’da “Damla”yı, 30 Haziran’da “Mina” ve “Nisa”yı, son olarak 31 Temmuz’da ise “Derin”i, 26 Ocak 2011’de de “Nisa Nur”u teslim aldı.

Türkiye’de geniş kitlelere ekonomik seyahat imkânı sunan Pegasus Hava Yolları’nın, 2006-2010 yılları arasında iç hatlarda taşıdığı misafir sayısı %42 artarken, aynı sayı Türkiye sektör ortalamasında %15 arttı, yani Pegasus Hava Yolları iç hatlarda sektörün 3 katı hızla büyüdü. Dış hatlarda ise taşıdığı misafir sayısı %26 oranında artış gösterdi. Bu büyümeye paralel olarak, Pegasus Hava Yolları uçak üreticisi Boeing’e 3.2 milyar dolar liste fiyatı değerinde 40 adet yeni nesil B 737-800 uçak siparişi verdi.

Türkiye’de bu kadar büyük çapta sipariş veren ilk özel hava yolu şirketi olan Pegasus, siparişini verdiği yeni nesil uçakları teslim almaya devam ederken, 2011 sonu itibariyle İzair dahil filosundaki toplam uçak sayısı 40’a ulaşacak. Boeing 737/800’ler uçaklarının tamamı ise 2015 yılı sonu itibariyle Pegasus filosuna katılmış olacak.

2011 yılı sonunda filoya yeni katılacak Boeing 737-800’lerle beraber Pegasus Boeing 737-800 filo yaşı 2.59 olacak.
FİLOYA BİR ÜYE DAHA KATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yıllardır bıkmadan usanmadan bu site aracılığıyla Pegasus'a akıl almaz hakaretlerle saldırıp bu site aracılığıyla acaba Pegasus'u batırırmıyım diye düşünen(!!:) değerli acenteci,77 santimlik :)) rakip şirket ve abi şirketin artık Pegasus'u ciddiye almaya başlayan bilumum elemanlarına bir kaç sözüm var: 1) Son zamanlarda Pegasus'un yolcu sayılarını hiç bu kadar fazla görmemiştim. 2) flypgs.com'da şirketin 3 yıllık finansal raporları yayınlandı. Gidin bir bakın bakalım şirket nasıl büyüyor,satışları nasıl artıyor,nasıl kar ediyor ve ne kadar nakit parası var.. Yazık diyorum bu çabalarınıza.. Yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne farkeder her ikisinde misafiradini tasiyan bir kaz oluyorsun o nedenle bu heriki kulusturhavayollarinin uctugu guzergahta sky, sun express ve anadolu jet ucuyor ( yani Sabiha Gokceni tercih ediyorsan demek istiyorum) birini tercih et. Hem daha ucuza ucarsin hem daha cok saygi gorursun, hem de rotarin olmaz. Bakma Pegasusun zamaninda ucus ayagina yalan soyluyor. Rotarli cogu ucusa bakiyorum sayfasinda yer almiyor. Saw dan ucuz ve insanca ucmak istersen Sky, Sun veya Ajet ile uc ne isin var İzarle Pegasusla. Ayrica ucus emniyetini ihlalden en son aldiklari cezalar da ortada. Kendin ucma sevdiklerini de bindirme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cevap için teşekkürler. ben yinede bilet alırken sorarım pegasusmu izairmı uçuracak diye. bildiğimden şaşmayayım pegasussa binerim izairsa binmem :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hele kaz gibi yoldukları insanlara misafir demiyorlar mı, ona uyuz oluyorum işte. Hani onlar öyle diyor. Bari siz haberlerinizde onların dilini kullanmayın. Bir de bunların uçaklarının motoruna kuş kaçtığını duyan oldu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus ucuz değil. Biletinin üzerine ek olarak şdeyeceklerini de katarsan HİÇ TE UCUZ DEĞİL. Son yolculuğumda baraştırdığımda Pegasus hem AnadoluJetten daha pahalıydı hem de dönüşte İstanbul'da çok uzun beklemek gerekiyordu. Yok Yok! mecbur olmadıkça uçman Pegasus'la. Gerekirse daha fazla verip parayı değil de yolcuyu düşünen hava yoluyla uçarım, havaya suya para vermeden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İzAir le biçok uçuşum oldu..bileti pegasus kesiyo, genelde pegasusun izmirden olan uçuşlarına katılan 3 adet A319 2 adet A320 si var...güven konusunda da pegasus a güvendiğiniz kadar güvenebilirsiniz...ben ikisinede güveniyorum ama karar sizin=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni hatlar açılcakmı bilen varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu yüzden atlas 2. pegasusunda 1 olmadığı kesin. uçaklar var ama kalite sıfırın altında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben bu iki şirketin birlikte çalıştığını bilmiyordum. izairın web sayfasına baktım hiç birşey yoktu. güvenilir bir firmamı izair?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni uçağın çok iyi pegasus kazasız belasız olsun. birde şu kaliteyi ortağın iz air da görsek çok iyi olacak. çok başarısızlar :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000