28 Kasım 2015, Cumartesi 10:10:47

Ercan Havalimanı'nda uçuşlara sis engeli

Türkiye'den Ercan Havalimanı'na giden yolcu uçakları meydana inmekte zorluk çekiyor.
  • tamam kardeş bidahaki sefere dediğin gibi yaparız...
  • Ercan havaalanının zaten kendisi herşeye engel. Sis olsa ne olur, olmasa ne olur. Başlı başına sıkıntı bir havaalanı
  • AUTOLAND YAPSAYDIN YA NEDEN PAS GEÇIYOR, DIVERT EDIYORSUN
  • Antalya dan gelen pegasus sirketine ait bir baska ucak da tekrar antalyaya geri dondu. Bunu da bilgilerinize eklerseniz iyi olur.
  • Pegasusun herşeyi sansasyon o kesilen paralar 2 seneden önce var ben 2. Senemde bıraktım bu saçma şirketi pekte iyi yaptım. Bence uçaklar sadece 2 pilotla uçsun. Kapıyıda yolcular açsın. Ne veriyosun o insanlara maaşta bir de kanser olma riskiyle çalıştırıyosun ali sabancı. Hem bak çok fena kar edersin.. Bir dost
  • ILS var da pistteki çalışmalar nedeniyle kullanılamıyor, zaten her yerde ILS olması gerekmiyor, birşekilde çözüm bulunuyor , gecikmeli de olsa seferler yapılıyor.
  • yavru vatan diye dışlamamak, tüm otomatik inme sistemlerini takmak gerek. ILS, NVL (no visibility landing system, VOR gibi seyrülsefer sistemleri lazım.
  • Kent ???
  • Birde yakinda aciklayacagim pegasus taki ikramdan yapilan buyuk vurgunu ortaya cikarsaniz sayin mudur nurcin hanim. Ucaga yukleme yapilirken yuklenen eksik mallar ve calinan paralar zavalli kabin ekibinin maasindan kesiliyor ve nedense siz bu konuyu hic arastirmiyorsunuz kesilen maaslari iade etmiyorsunuz ..Bu vurgun sizinde basinizi agriticak

Türkiye'den Ercan Havalimanı'na giden yolcu uçakları meydana inmekte zorluk çekiyor. Ercan Havalimanı'ndaki yoğun sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle Pegasus uçağı Adana'ya yönlendirildi.

Hava şartlarından dolayı THY'nin TK960 ve TK972 seferleri de Ercan Havalimanı'na 1'er saatlik gecikmeyle ulaştı. Pegasus'un Sabiha Gökçen'den kalkan PC520 sefer sayılı uçağı da Adana Havalimanı'na divert etti.

Kentteki hava durumunun düzelmesinin ardından seferlerin de normale döneceği öğrenildi.

©AirportHaber

Ercan Havalimanı'nda uçuşlara sis engeli

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

peki kardeş ~ 8 yıl önce
tamam kardeş bidahaki sefere dediğin gibi yaparız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sismiş ~ 8 yıl önce
Ercan havaalanının zaten kendisi herşeye engel. Sis olsa ne olur, olmasa ne olur. Başlı başına sıkıntı bir havaalanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nabir Kadaş ~ 8 yıl önce
AUTOLAND YAPSAYDIN YA NEDEN PAS GEÇIYOR, DIVERT EDIYORSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemal ~ 8 yıl önce
Antalya dan gelen pegasus sirketine ait bir baska ucak da tekrar antalyaya geri dondu. Bunu da bilgilerinize eklerseniz iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Pegasusun herşeyi sansasyon o kesilen paralar 2 seneden önce var ben 2. Senemde bıraktım bu saçma şirketi pekte iyi yaptım. Bence uçaklar sadece 2 pilotla uçsun. Kapıyıda yolcular açsın. Ne veriyosun o insanlara maaşta bir de kanser olma riskiyle çalıştırıyosun ali sabancı. Hem bak çok fena kar edersin.. Bir dost

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ILS ~ 8 yıl önce
ILS var da pistteki çalışmalar nedeniyle kullanılamıyor, zaten her yerde ILS olması gerekmiyor, birşekilde çözüm bulunuyor , gecikmeli de olsa seferler yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknoloji ~ 8 yıl önce
yavru vatan diye dışlamamak, tüm otomatik inme sistemlerini takmak gerek. ILS, NVL (no visibility landing system, VOR gibi seyrülsefer sistemleri lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 8 yıl önce
ILS (29 pisti için) ve VOR zaten mevcut. Demekki ILS için belirlenmiş minimaların altında görüş vardı.
... ~ 8 yıl önce
Kent ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus kabin ~ 8 yıl önce
Birde yakinda aciklayacagim pegasus taki ikramdan yapilan buyuk vurgunu ortaya cikarsaniz sayin mudur nurcin hanim. Ucaga yukleme yapilirken yuklenen eksik mallar ve calinan paralar zavalli kabin ekibinin maasindan kesiliyor ve nedense siz bu konuyu hic arastirmiyorsunuz kesilen maaslari iade etmiyorsunuz ..Bu vurgun sizinde basinizi agriticak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android uygulaması ~ 8 yıl önce
Pegasus çalışanı olarak şoktayım. Haber yapılmalı bence

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000